aynen canım bende öyle kimbilir bu kacıncı denemem ama 1 kez olsun tutmadı bu ay çok umutluydum ama umudum kırıldı hayırlısı canım allah her isteyene versin
Merhaba Arkadaşlar
Aslında bende eylülü bekleyenlerdenim bu klomen felan kullandım.doktor gözetiminde ilerliyoruz biraz. ama doktorum önümüzde ki salı kan tahlili yapalım gebelik için bakalım dedi.yani yumurta çatlama olayından 1 hafta sonra bakılacak.sanırım progesterona bakacaklarmış...İnşallah bebeğim tutunmuştur Allahım...Rabbime şükür bu ay içimde bi rahatlık ferahlık var.mübarek günlerin hürmetine inşallah boşuna umutlanmıyoruzdur bu ay.
Allahım bu ay umutla bekleyen,kapısına gelip dualar eden bütün kullarına nasip etsin. listeye beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar...
kızlar benimle aynı günlerde adet olacaklar hiç belirti yokmu??
yeni bi belirti öğrendim kasıklarda ara ara değil devamlı gün içerisinde sızı hissederseniz minik bebeğiniz yerleşiyor demekmiş rahimde kendine yer yapıyor demekmiş.:ecrin_bebek:
inş bizim minik bebeklerimizde kendilerine yer yaparlar:Saruboceq:
kızlar benimle aynı günlerde adet olacaklar hiç belirti yokmu??
yeni bi belirti öğrendim kasıklarda ara ara değil devamlı gün içerisinde sızı hissederseniz minik bebeğiniz yerleşiyor demekmiş rahimde kendine yer yapıyor demekmiş.:ecrin_bebek:
inş bizim minik bebeklerimizde kendilerine yer yaparlar:Saruboceq:
cnm bizim adet dönemlerimiz birbirine yakınmış
bende kasıklarda sızı var ama çok değil bide gögüs ağrısı sadece birinde ama herzman kolumun altından başlardı şimdi göğsümün altınddan başlıyo ağrı sanki birazda göbeğimin altından kasıklarıma doğru sertlik var gibi
geçen sene kendimi hiç dinlememiştim ama hatırladıklarım göğüslerim acayip büyümüştü ve çok acıyodular bide adet olucağın zaman kasıkların batar ya öle bişey vardı hatta adetmi olacağım acaba demiştim
cnm belirtiler herkeste farklı farklı olabiliyo bunuda göz önünde bulundur
cnm acaba test yapsam çıkarmı tam 1 hafta var beklenmeyen adet günüme
cnm merhaba bişey sormak istiyorum
bende klomen kullandım ama klomenden sonra çatlatma iğnesi falan vurulmadım. bu yumurta çatladıktan bi hafta sonra baksam çıkarmı acaba bide progesterona bakacaklar demişsin bendemi baktırsamki???
Ankarada varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor...
Kıslar bi doktora gitsemmi daha hiç gitmedim bu ay 6.ay ama olmadı ne dersiniz(
benim bu 5denemem ama olmazsa ara vercem doktorada gitmeyi düşünmüüom haliyle olmazsa hayyelrimi değiştimeyi planladım...
evet canım herkeste farklı olabiliyor belirtiler ama senle benim belirtilerim aynıkaydirigubbakcemile5
bu sabah sol kasığıma kramplar girdi halen ara ara inceden sızlıyor ben çok kolay adet geciren bi insanımdır yumurtlama dönemimde olsun adet dönemimde olsun kasık sancım olmaz azcık belim ağrır hepsi o ya diyorum böyle sıcak bi havada üşüttüm yada bebeğim yerleşiyor gögüslerimde şiş ve sızlıyor ama o her adetime 1 hafta kala başlar bu sefer 10 gün kala başladı.
yalnız herkes miden bulanıyorsa hamilesindir diyor benim hiç bulanmıyor acaba gece sahur yapıyorum ondanmı?
canım bende klomen kullandım ve çatlatması iğne olmadım.pazartesi doktora gittim doktor bana yumurta 20.5mm yarın gel bi daha bakalım iğne verelim dedi. salı gittik çatlamış iğneye gerek yok dedi. 1 hafta sonra gel kan tahlili yapalım sonucu görelim dedi. sende yaptır istersen canım. progesterona bakılacak ya da doktoruna sor
cnm tşk ederim bilemiyorum insan sabırsızlanıyo biran önce öğreneyim diye
progesteronda kesin hamilelik sonucu çıkmıyomuş sanırım
araştırdığım kadarıyla beta-hcg ile birlikte yapılıyomuş haberlerini bekliyoruz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?