Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Merhaba Arkadaşlar
Aslında bende eylülü bekleyenlerdenim bu klomen felan kullandım.doktor gözetiminde ilerliyoruz biraz. ama doktorum önümüzde ki salı kan tahlili yapalım gebelik için bakalım dedi.yani yumurta çatlama olayından 1 hafta sonra bakılacak.sanırım progesterona bakacaklarmış...İnşallah bebeğim tutunmuştur Allahım...Rabbime şükür bu ay içimde bi rahatlık ferahlık var.mübarek günlerin hürmetine inşallah boşuna umutlanmıyoruzdur bu ay.
Allahım bu ay umutla bekleyen,kapısına gelip dualar eden bütün kullarına nasip etsin. listeye beni de ekleyebilirsiniz arkadaşlar...

aynen canım bende öyle kimbilir bu kacıncı denemem ama 1 kez olsun tutmadı bu ay çok umutluydum ama umudum kırıldı hayırlısı canım allah her isteyene versin

cnm benim geçen sene bi düşüğüm oldu meleğim 2.5 aylıkken bıraktı beni 3 ay korunduktan sonra çalışmalara başladık ama olmuyo bu ay klomen kullandım bakalım hayırlısı diyorum bi göğsümde ağrı var diğeri ağrımıyo geçen seferde öle olmuştu ancak ikisi birden ağrıyodu bakalım 1 hafta var daha
allahım hepimizin yüzüne güler buu ay inş meleklerimize kavuşuruz
umutsuzluğa kapılma gerçekten her ay her ay beklemek çok zor ama allahım yüce rabbim veriyo engüzel zamanı o biliyodur bigün bizimde yüzümüz gülücek bebeğimizin yüzüne bakabileceğiz:)))

cnm merhaba bişey sormak istiyorum
bende klomen kullandım ama klomenden sonra çatlatma iğnesi falan vurulmadım. bu yumurta çatladıktan bi hafta sonra baksam çıkarmı acaba bide progesterona bakacaklar demişsin bendemi baktırsamki???

cnm bizim adet dönemlerimiz birbirine yakınmış
bende kasıklarda sızı var ama çok değil bide gögüs ağrısı sadece birinde ama herzman kolumun altından başlardı şimdi göğsümün altınddan başlıyo ağrı sanki birazda göbeğimin altından kasıklarıma doğru sertlik var gibi
geçen sene kendimi hiç dinlememiştim ama hatırladıklarım göğüslerim acayip büyümüştü ve çok acıyodular bide adet olucağın zaman kasıkların batar ya öle bişey vardı hatta adetmi olacağım acaba demiştim
cnm belirtiler herkeste farklı farklı olabiliyo bunuda göz önünde bulundur
cnm acaba test yapsam çıkarmı tam 1 hafta var beklenmeyen adet günüme

bendede 21 de aşırı göğüs ağrısı başladı dokunmasamda ağırıodu okadar yani ama şimdi yavaş yavaş geçioo...öle kasıklarımda bi ağrıda yok...hamile giibi hissetmiom zaten cnm...

selam lıste baya uzamıs ınsallah hamıs lıstesıde uzun olur ben klomenden sonra dun dr gıttım bı tane yumurta olusmus dedı ıstenılen buyukluge gelınce catlatma ıgnesı olacak gercı bu üçünçü bu ayda olmazsa uzulcem ama hayırlısı bıde ben tarıhım yaklastıkca cok tuhaf oluyorum gunler gecmıyo herseyden bısey cıkarıyorummm

evet canım herkeste farklı olabiliyor belirtiler ama senle benim belirtilerim aynıkaydirigubbakcemile5
bu sabah sol kasığıma kramplar girdi halen ara ara inceden sızlıyor ben çok kolay adet geciren bi insanımdır yumurtlama dönemimde olsun adet dönemimde olsun kasık sancım olmaz azcık belim ağrır hepsi o ya diyorum böyle sıcak bi havada üşüttüm yada bebeğim yerleşiyor gögüslerimde şiş ve sızlıyor ama o her adetime 1 hafta kala başlar bu sefer 10 gün kala başladı.
yalnız herkes miden bulanıyorsa hamilesindir diyor benim hiç bulanmıyor acaba gece sahur yapıyorum ondanmı?

canım bende klomen kullandım ve çatlatması iğne olmadım.pazartesi doktora gittim doktor bana yumurta 20.5mm yarın gel bi daha bakalım iğne verelim dedi. salı gittik çatlamış iğneye gerek yok dedi. 1 hafta sonra gel kan tahlili yapalım sonucu görelim dedi. sende yaptır istersen canım. progesterona bakılacak ya da doktoruna sor

Ankarada varmı tavsiye edebileceğiniz bi doktor...

canım bende ankaradayım eğer özelden doktor istersen Fatih üniversitesinin beştepe de ki hastanesinde İkbal hanım çok başarılı. devletten istersen zekai tahir burak ta saynur hanım var. ikisi de başarılı ve iyi doktorlar... hastaları ile güzel ilgileniyorlar...

bence doktora ne kadar erken gidilirse o kadar iyi arkadaşlar. en azından her tahlil yapılır ve ona göre hareket edilir.cocuk düşünmeden doktora gitmeye başlamıştım.ve her adım doktor kontrolunde atılıyor gibi bişi oluyor şimdide.

benim bu 5denemem ama olmazsa ara vercem doktorada gitmeyi düşünmüüom haliyle olmazsa hayyelrimi değiştimeyi planladım...

benim bu 5denemem ama olmazsa ara vercem doktorada gitmeyi düşünmüüom haliyle olmazsa hayyelrimi değiştimeyi planladım...

canım neden doktora gitmiyorsun ki ? 5 aydır mı çalışıyorsunuz ?eğer öyle ise bence gitmenizde yararmvar.hiç olmazsa sorunun olup olmadığını öğrenirsiniz... ufak tedavilerle bebek sahibi olma şansınız varsa bu zamanla büyüyebilir. erken teşhis hayat kurtarır mantığı ile hareket etmek lazım

cnm evet benzer özelliklere sahip adetlerimiz benimde adetlerim çok ağrılı olmaz senin gibi kolay geçiririm benimde bazen adetim öncesi göğüslerim ağrır ama bu sefer biraz daha farklı ve 10 gün öncesinden başladı benim sabahları biraz bulanıyo midem zaten hamileykende kusucakmış gibi olmuyo bişey yiyemiyosun ve midede bir huzursuzluk oluyo sürekli ama geneldede 7-8. haftadan sonra daha belirgin oluyo.
inş bu ay hamişler kervanına bizde katılırız

cnm tşk ederim bilemiyorum insan sabırsızlanıyo biran önce öğreneyim diye
progesteronda kesin hamilelik sonucu çıkmıyomuş sanırım
araştırdığım kadarıyla beta-hcg ile birlikte yapılıyomuş haberlerini bekliyoruz cnm

teşekkür ederim inşallah herkese müjdeler veririm... çok istiyoruz inşallah olur... Ben doktora detaylıca sormadım ama progesterona bakılacağını söyledi. inşallah sende gebesindir canım... dualarım hepimiz için. Rabbim bi an önce sağlıklı,güzel huylı, güzel karakterli,güzel yüzlü evlatlarımızı hayırla mutlulukla kucaklarımıza nasip etsin inşallah

a_emet26 inş canım ya sanırım senin bi gebelik geçti başından benim bugün özellikle sol kasığımda ve belimde çok ağrı var belim çok ağrıyor kasığımda inceden inceye batıyor acaba bu da gebelikten olabilirmi?
bide şunu merak ediyorum yaşadığım herşey psikolojik olabilir peki yerleşme kanamasıda psikolojik olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…