Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

:)hamiş haberlerine az kaldı...

ben bu ay yani ağstosda çok umutluydum ama hüsrana uğradım tmamen psikolojik şimdi hiç öyle heveslenmiyorum...

henüz yok gbi yani önceki aylar gibi ama yarın gebelik testi alıp evde yapmayı düşünüyorum belli olur mu ki ne dersin?4 eylüle kadar bekleyemeyeceğim :)

henüz yok gbi yani önceki aylar gibi ama yarın gebelik testi alıp evde yapmayı düşünüyorum belli olur mu ki ne dersin?4 eylüle kadar bekleyemeyeceğim :)

büyük ihtimalle negatif çıkar o bebeğin olmadığından değil henüz günü gelmemiş adet döneminden önce tstler doğruyu göstermiyo canm sen bilirsin ama bekle derim 4 aylüle n kalmış benmki 16 eylül

hayırlı geceler kızlar ben artık psikopata bağladım 3.denememiz çok istiyordum bu ay olmasını gerçi daha belli değil ama olmadı gibi geliyor pzt salı belli olur heralde bi de bende hiç öyle belirti falan yok sadece bazen birazcık göğüs uçlarım acıyor okadar Allahım inş herkesin gönlüne göre verir

canım fatih hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz...yardımcı olurmusun nasıl iyimi bu konuda...başarı oranları hakkında bilgi verebilirmisin...tşklerrr...

canım doktorum bana Fatih üniversitesinin tüp bebek başarısının yüksek olduğunu söylemişti. Fatih üniversitesi hoşdere de ki hastanesi canım sadece tüp bebek bölümü. ama benim gittiğim yerde prof bi bayan var o da tüp bebekle ilgileniyor o da beştepe bölümünde.

valla arkadaşım bilemiyorum inş hamilesindir
benimde her ay psikolojik olarak bi göğsüm şişiyo acıyo dokunamıyorum sonra bi bakıyorum hiç bişey yok kırmızılar karşılıyo bu ayda ümidimi yitirdim ben beklemicem artık
allahım isyan etmiyorum şükürler olsun verdiğin herşeye bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine kimseyi çocuk özlemiyle sınama çocuk özlemiyle yanıp tutuşturma allahım

evet bende beştepe diye biliyorum...görümcem orada tüp bebek yaptırdı ilk denemesi başarılı oldu....bu çok güzel bence..ama işte genel başarıları nasıl bilmediğim için çok tedirginim...çok tşk ederim verdiğin bilgiler için

amin insallah canim.

ne güzel canım maaşallah. bende çok detaylı konuşmadım ama doktorun bana söylediği tüp bebek olarak hastanemiz çok başarılı başarı oranımız yüksek dedi... görümcen beştepe de olduysa prof hanım var ona gitmiştir büyük ihtimalle.

fatih tüp bebekte Prof. Dr. Nilgün Turhan var sanırım ondan bahsediyorsun...benden başarıları hakkındahiç bişey bilmiyorum...ama iyi olduklarını duydum

fatih tüp bebekte Prof. Dr. Nilgün Turhan var sanırım ondan bahsediyorsun...benden başarıları hakkındahiç bişey bilmiyorum...ama iyi olduklarını duydum

canım benim bahsettiğim tüp bebek hastanesinde ki doktorlar değil. beştepe bölümünde ki doktor ama adını hatırlamıyorum salı günü gidince öğrenirim.fatih üniversitesinin bi hastanesi sadece tüp bebek üzerine diğeri normal hastane ama içinde tüp bebekle ilgilenen prof var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…