Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım fatih hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz...yardımcı olurmusun nasıl iyimi bu konuda...başarı oranları hakkında bilgi verebilirmisin...tşklerrr...

canım beni adet oldu say((((bugün doktora gittim...hiç yumurta gelişmemiş...lekelenmem devam ediyordu...bunu için ilaç verdi...bitince adet olurmuşum zaten...adetimin 2.günü gideceğim iğneye başlayacağız...ardından aşılama var sanırım...benim ümidim bitirildi bugün..inşallah sizlerden iyi haberler alırımde onunla mutlu olurum artık:))))

canm hakkında hayırlısı olsun........
ümidim bitti deme daha yeni başlıyoruz dur bakalım mücadeleye pes etmek yok!!!
rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlat versin in.ş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

onu gördüm cnm ona cvp yadım zaten neyse cnm bi daha yazayım...
ayın 1ine kadar yardım ederim cnm ama ondan sonra memlekete gideceğim sınavlarım var cnm ilgilenemeyeceğim cnm okmu....

slm verdim cnm görmedin sanırsam...çok kimse yok cnm 3 kişi çok yoğun olmıo malesefff...

canm hakkında hayırlısı olsun........
ümidim bitti deme daha yeni başlıyoruz dur bakalım mücadeleye pes etmek yok!!!
rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlat versin in.ş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin inşşş...tşk ederim canım
onu gördüm cnm ona cvp yadım zaten neyse cnm bi daha yazayım...
ayın 1ine kadar yardım ederim cnm ama ondan sonra memlekete gideceğim sınavlarım var cnm ilgilenemeyeceğim cnm okmu....
tamam güzelim ok...o zamanda meleğim ilgilenir demi kıssss...benimde okulum açılıyo çok zor olacak

inş.canm ilgilenirim tabii neden olmasın
kayınvalidemle beraber oturuyorum canm fırsat buldukça ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…