canım fatih hastanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz...yardımcı olurmusun nasıl iyimi bu konuda...başarı oranları hakkında bilgi verebilirmisin...tşklerrr...canım bende ankaradayım eğer özelden doktor istersen Fatih üniversitesinin beştepe de ki hastanesinde İkbal hanım çok başarılı. devletten istersen zekai tahir burak ta saynur hanım var. ikisi de başarılı ve iyi doktorlar... hastaları ile güzel ilgileniyorlar...
tşk ederim canım...gördüm bende sana yazdım ama görmedin sanırım...hiç tadım yok sen devam et dedim...çokta başarılısın bu konuda öpüyorum senihayırlısı cnm...sana yazdığımı gördünmü cnm gerideki sayflarda...
canım beni adet oldu say((((bugün doktora gittim...hiç yumurta gelişmemiş...lekelenmem devam ediyordu...bunu için ilaç verdi...bitince adet olurmuşum zaten...adetimin 2.günü gideceğim iğneye başlayacağız...ardından aşılama var sanırım...benim ümidim bitirildi bugün..inşallah sizlerden iyi haberler alırımde onunla mutlu olurum artık:))))
amin inşşş...tşk ederim canımcanm hakkında hayırlısı olsun........
ümidim bitti deme daha yeni başlıyoruz dur bakalım mücadeleye pes etmek yok!!!
rabbm hayırlı zamanda hayırlı evlat versin in.ş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tamam güzelim ok...o zamanda meleğim ilgilenir demi kıssss...benimde okulum açılıyo çok zor olacakonu gördüm cnm ona cvp yadım zaten neyse cnm bi daha yazayım...
ayın 1ine kadar yardım ederim cnm ama ondan sonra memlekete gideceğim sınavlarım var cnm ilgilenemeyeceğim cnm okmu....
çalışmak derken bebek çalışması gerçekten zor....iyim cnm saol...koly gelsin ozman zor oruç oruç çalışmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?