Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

teşekkür ederimm canım bayramdan sonra gideyimmm 1 ay daha şans vereyim kendime :)

kızlar az kaldı artık heycandan ölcem akannehir inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız listede hamiş olmayan kalmasın :Saruboceq: aminnnnnnnnnnnnnnn adeti ilk gün olanlar artık başlasın yavaş yavaş test yapmaya :CüvCüv:

kızlar benm karnımda çok değişik bir acı var böle yürüyünce acıyor karnımı kasdığım zamanda aynı acıma hissi oluyor. ayrıca kabızlık sorunu yaşıyorum fakat bunu oruç tuttuğum için yemek dengesinin bozulduğundan zannediorm.birde çok fazla idrarım geliyor koşturuyorum tuvalete her yarım saatte ama çok az geliyor. başım dönüyor acaba hamilemiyim yoksa başka bi rahatsızlıktanmı kaynaklanıyor bilemedim sizdede oluyormu böle sorunlar acaba? yoksa benmi anormalim???

geçen ay ve önceki ay bende de aynı belirtiler olmuştu b-hcg değerlerim 1 in üstünde çıkmıştı ama adet oldum ikisinde de mirmirmirmir bu ay hiçbir belirti yokgöğsüm bile çook az acımaya başladı o da yeni yeni :bbo: ben bu ay adet göreceğim gibi geliyor inşallah sen hamilesindir olumunekankayizsmile

canım benimde sol kasığımda sancı var yürüyünce sanki birşey varda oynuyor gibi parmaklarımla kontrol ediyorum bilye gibi birşey var.kafamçokkarıştı
bende bugün kabızım ve anlamsız fazlalıkta gaz sorunum var oruca bağlıyorum ama 2 haftadır hiç sorun olmadıda şimdi niye oldu diye kendimi umutlandırıyorum
birde acayip midem kazınıyor onu da oruca bağlıyorum tabi yalnız ayın 26 sında pembeyle kahve arası bi akıntı geldi benden öyle nokta şeklinde değildi bildiğimiz akıntı 1 kere geldi birdaha olmadı acaba yerleşme kanaması olmuş olabilirmi?boshayallersmile
ayrıca ben 2 3 kez böyle psikolojik gebelik yaşadım ama o zamanlar ne midem bulanmıştı nede böyle bir leke gelmişti onun için bu sefer daha bi umutluyum inş yaaa gerçekten 3 yıldır uğraşıyorum lütfen allahım bende anne olayım bu topikteki güzel bayanlarda anne olsun lütfen kabul eyle duamı allahım lütfen.:Saruboceq:

selam kızlarr

eylülün ilk kötü haberini ben vereyimm

dün gece şiddetli baş ağrısıyla acile gittik ilaç içemediğim için kanda gebelik testi yaptırdım adetime 7 gün var
malesef sonuç 0.22 NEGATİFFF

:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

Son düzenleme:

inşallah cnm inşallah hepimiz hamişizdir içime doğuyor herkez hamilelik müjdesi vercek inşallah zemuszemus

inşallah herşey gönlünce olur canım inşallah yerleşme kanamasıdır Rabbim umutsuzluğa düşürmesin hiç birimizi bol bol dua edelim bu ay hepimiz hamiş kalalım :Saruboceq:

canım ya hayırlısı olsun ama daha erken deilmi pozitif çıkması için bilmiyorumkismile

pptya87 sen doktor tedavisine gittinmi? 3 yıldır uğraşıyorum demişsinde. klomen falan kullandınmı?

canım bendeki tek sorun testesteron yüksekliği onun dışındaki tüm tahliller eşimde dahil herşey çok iyi o yüzden o tarz ilaçlar kullanmadım tte düşürücü ilaç kullanıyorum zaten hiç korunmadım ama ilk 2 yıl istemediğimiz için pek takılmadık ama son 1 yıldır çok istiyoruz doktorum tte gebeliğe engel değil çünkü yumurtluyorsun yumurtaların kaliteli tüplerin de açık ve eşindede hiç sorun yok doğal yolla da gebe kalabilirsin ancak biz yinede tte düşürücü ilaç verelim sana dedi işte ne bileyim bende doktor böyle deyince bu ay pek bi umutlandım bi de belirtiler yaşıyorum ya inş gerçekten bebeğim vardır da yaşıyorum.

inşşalh öyledir canım. bizde 5 aydır korunmadık fakat gebelik olmadı daha diye doktora gittim bunu anlattım tahlil v.s istemeden bana hemen klomene başlayalım ve çatlatma iğnesi vuralım dedi. ben şaşırdım erken deilmi die ama hemen gebelik istiyorsan bu yöntemi uygulayabiliriz dedi... benim doktor niye öle dedi kafam karıştı yaa akannehir birde bende vajinal enfeksiyon çıktı fitil kullanıyorm işte bu enfeksiyonda gebeliğe engelmiş şimdilik iyileşti gibi o yüzden bu ay çok umutluyum bende sen gibi :ecrin_bebek:

yaşın kaç eğer 35 üstü ise böyle yapması normal ama 35 altı ise çok acele etmiş gerçekten eğer benim doktorumda böyle yapsaydı boşa kullanmış olacaktım çünkü bendeki sorun tte önce o düşmeliki ben gebe kalabileyim.
inş canım inş umutlarız boşa çıkmaz.

35in altındayım. demekki bnm doktor para kazanmak acele etti doktor değiştirsemmi bilemiyorm fakat o doktoruda çok seviorm. bilmiyorumkismile

kızlar bende de fsh hormonu yüksek çıktı biraz. 9 çıktı 10 olursa biraz tehlike dedi doktorum. o yüzden senin gebeliğini hızlandıralım ve zaman kaybetmeyelim diye klomen ve çatlatma iğnesi dedi. istersen hemen aşılama yaparız dedi. klomeni en düşük dozda başladım. ve yumurta istenilen boyuta geldi iğne vermesi için gittiğimde kontrol ederken çatladığını gördük. iğneye gerek kalmadı. bakalım bu ay umutluyuz inşallah tutar.
klomen ve çatlatma iğnesi çok büyük birşey değil zaten yani doktora bir para verilmiyor benim bildiğim. 5 ayda olmayınca doktorun gebeliği hızlandırmak ve kolaylaştırmak için bu yolu seçmiştir canım.

hic üzülme canim, hayat mucizelerle dolu.Belli olmaz yani.hem olmasa bile yilmak yok bidahaki aya devam.
nedense bende de bu ay hic ümit yok ya.icimden bi ses olmicak diyo.hayirlisi......

canim gercektan bende ayni yorumu yapacagim daha 7 gun var diyorsun erken olabilir degerler yukselebilir

canım erken bence adeti beklemelisin. soru cevap bölümde 1 hafta erken kan tahlili ile ilgili konu vardı. doktor yanıtlamıştı. bi bak istersen. hem moralini yüksek tutmaya çalış inşallah fazla bekletmeden gelir bebeğin,bebeklerimiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…