canım bende ankaradayım eğer özelden doktor istersen fatih üniversitesinin beştepe de ki hastanesinde ikbal hanım çok başarılı. Devletten istersen zekai tahir burak ta saynur hanım var. Ikisi de başarılı ve iyi doktorlar... Hastaları ile güzel ilgileniyorlar...
aslında gitmek lazım cnm...gerçi bazen doktorlar gıcıklık yapıo 1 sene olmadan gelme dio ama bazısıda ilk 6 ay da olmazsa gelmeniz lazım dio...
kızlar benm karnımda çok değişik bir acı var böle yürüyünce acıyor karnımı kasdığım zamanda aynı acıma hissi oluyor. ayrıca kabızlık sorunu yaşıyorum fakat bunu oruç tuttuğum için yemek dengesinin bozulduğundan zannediorm.birde çok fazla idrarım geliyor koşturuyorum tuvalete her yarım saatte ama çok az geliyor. başım dönüyor acaba hamilemiyim yoksa başka bi rahatsızlıktanmı kaynaklanıyor bilemedimsizdede oluyormu böle sorunlar acaba? yoksa benmi anormalim???
kızlar benm karnımda çok değişik bir acı var böle yürüyünce acıyor karnımı kasdığım zamanda aynı acıma hissi oluyor. ayrıca kabızlık sorunu yaşıyorum fakat bunu oruç tuttuğum için yemek dengesinin bozulduğundan zannediorm.birde çok fazla idrarım geliyor koşturuyorum tuvalete her yarım saatte ama çok az geliyor. başım dönüyor acaba hamilemiyim yoksa başka bi rahatsızlıktanmı kaynaklanıyor bilemedimsizdede oluyormu böle sorunlar acaba? yoksa benmi anormalim???
geçen ay ve önceki ay bende de aynı belirtiler olmuştu b-hcg değerlerim 1 in üstünde çıkmıştı ama adet oldum ikisinde de mirmirmirmir bu ay hiçbir belirti yokgöğsüm bile çook az acımaya başladı o da yeni yeni :bbo: ben bu ay adet göreceğim gibi geliyor inşallah sen hamilesindir olumunekankayizsmile
canım benimde sol kasığımda sancı var yürüyünce sanki birşey varda oynuyor gibi parmaklarımla kontrol ediyorum bilye gibi birşey var.kafamçokkarıştı
bende bugün kabızım ve anlamsız fazlalıkta gaz sorunum var oruca bağlıyorum ama 2 haftadır hiç sorun olmadıda şimdi niye oldu diye kendimi umutlandırıyorum
birde acayip midem kazınıyor onu da oruca bağlıyorum tabi yalnız ayın 26 sında pembeyle kahve arası bi akıntı geldi benden öyle nokta şeklinde değildi bildiğimiz akıntı 1 kere geldi birdaha olmadı acaba yerleşme kanaması olmuş olabilirmi?boshayallersmile
ayrıca ben 2 3 kez böyle psikolojik gebelik yaşadım ama o zamanlar ne midem bulanmıştı nede böyle bir leke gelmişti onun için bu sefer daha bi umutluyum inş yaaa gerçekten 3 yıldır uğraşıyorum lütfen allahım bende anne olayım bu topikteki güzel bayanlarda anne olsun lütfen kabul eyle duamı allahım lütfen.:Saruboceq:
selam kızlarr
eylülün ilk kötü haberini ben vereyimm
dün gece şiddetli baş ağrısıyla acile gittik ilaç içemediğim için kanda gebelik testi yaptırdım adetime 7 gün var
malesef sonuç 0.22 NEGATİFFF
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
canım bendeki tek sorun testesteron yüksekliği onun dışındaki tüm tahliller eşimde dahil herşey çok iyi o yüzden o tarz ilaçlar kullanmadım tte düşürücü ilaç kullanıyorum zaten hiç korunmadım ama ilk 2 yıl istemediğimiz için pek takılmadık ama son 1 yıldır çok istiyoruz doktorum tte gebeliğe engel değil çünkü yumurtluyorsun yumurtaların kaliteli tüplerin de açık ve eşindede hiç sorun yok doğal yolla da gebe kalabilirsin ancak biz yinede tte düşürücü ilaç verelim sana dedi işte ne bileyim bende doktor böyle deyince bu ay pek bi umutlandım bi de belirtiler yaşıyorum ya inş gerçekten bebeğim vardır da yaşıyorum.
selam kızlarr
dün gece şiddetli baş ağrısıyla acile gittik ilaç içemediğim için kanda gebelik testi yaptırdım adetime 7 gün var
selam kızlarr
selam kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?