Allah herkese nasip etsin inş.
benide eklermisiniz 18 eylül 1.deneme:kedi:
keramos hoşgeldin...
Selam kızlar ben geldim. Yarın kan tahlili vericem ama sonucu ne zaman alırım bilmiyorum inşallah bebeğim tutunmuştur. Rabbim mübarek günler hürmetine nasip etsin bu ay hepimize inşallah...
Selam kızlar ben geldim. Yarın kan tahlili vericem ama sonucu ne zaman alırım bilmiyorum inşallah bebeğim tutunmuştur. Rabbim mübarek günler hürmetine nasip etsin bu ay hepimize inşallah...
slm kızlar...
bende sitenin takipçisiyim.
şimdide bu topikin takipçisi olmak istiyorum.
beni de ekleyim listeyeeee...
11 eylül 2. deneme:lepi:
eline sağlık derencim çok hoş olmuş renkli renkli bende gidiciyim memelkete ilgilenmene sevindim cnm eee bundan sonra ellerinden öper listemiz cnm benim...opuyorumnanaktan
kızlar kötü haber adet oldum malesef üstelik 2 gün erken geldi şok geçirdim ya çünkü çok düzenliydi benim adetim bu ay da umutlar söndü anlayacağınız Rabbimin takdir ettiği bir zamn vardır mutlaka herkes için hayırlısı olsun bir şey sorucam kürlere başlamayı düşünüyorum bu ay eşim için keçiboynuzu onu öğrendim de kendim için ne yapayım ya bal tarçın çörek otunu dumuştum kullanan var mı aranızda bana yardımcı olur musunuz?
kızlar kötü haber adet oldum malesef üstelik 2 gün erken geldi şok geçirdim ya çünkü çok düzenliydi benim adetim bu ay da umutlar söndü anlayacağınız Rabbimin takdir ettiği bir zamn vardır mutlaka herkes için hayırlısı olsun bir şey sorucam kürlere başlamayı düşünüyorum bu ay eşim için keçiboynuzu onu öğrendim de kendim için ne yapayım ya bal tarçın çörek otunu dumuştum kullanan var mı aranızda bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?