Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

adamervecim biraz daha online isen senin icin bugune kadarki tetslerimin fotosunu koyacagim bakarsin ve kendine gore karsilastiirsin

ne güzel dua etmissinnn olumunekankayizsmile agzina saglik ALLAH razi olsun senden :Saruboceq:
3 kez okudum ve hep AMIIN dedim canimmm Şeniz
yeni anne adaylari bebisleriniz hayirli olsunnn :Saruboceq:
darisi bizlerin basina INSALLAHHH :Saruboceq:

adamervecim biraz daha online isen senin icin bugune kadarki tetslerimin fotosunu koyacagim bakarsin ve kendine gore karsilastiirsin

Burdayım canım zahmet olmazsa koyarsan çok sevinirim,şimdiden de çok teşekkür ederim. Demek düşündüğüm gibi,verdiğin cevaba göre adet görüyorum diye sevinmekte yeterli değil.Dilerim bu ay yumurtlarım en azından pozitifi göreyim bu testte:)

canim ben resimleri cektim su an ama isik yetersiz oldugu icin fotograflardaki cizgiler kotu gorunuyor yarin tatil ve bol bol zmanim var seniin icin yarinda testimi yapip hepsinin fotografini cekip ekleyecegim iki marka var zaten bende ikisininkinide eklerim sirasiyla sakliyorum zaten gorsen ne emekler harciyorum onlara

hii ada mervecim birde belki okumamissindir uyarayim dedim ovulasyon testini sabah ilk idrarinla yapma sakin simdi ben nedeni tam bilmiyrum ama ovulasyon testleri ile ilgili olan sayfada ilk o yaziyodu hani bende ne farkeder dedimm icimden ama sonra denedim test ettim sabah cizgi daha silik cikiyor ama bu gev=belik testinde gecerli degil onuda sabah ilk idararinizla yapin diyorlar

Evet canım aynen dediğin gibiymiş içinden çıkan prospektüsü çok iyi okudum bende.Tamam canım yarın vaktin olunca rahat rahat halledersin şimdi kendini sıkıntıya sokma hiç. Yalnız kötü olan şu ki benim sadece 5testim var.Birini bugün harcadım.Nette çok uygun ve çok sayıda var biliyorum ama eşim kredi kartını kapattırdı biz de burdaki eczanelerden sadece 5li tek bir paket bulabildik onunla idare ediyorumm off

kloay gelsin kızlar...

bana daha var ya yine her tarafım ağrıyo..karın ağrısı ,vajina...off ama kendi kaptırmıyorum daha 13 gün var((

kloay gelsin kızlar...

bana daha var ya yine her tarafım ağrıyo..karın ağrısı ,vajina...off ama kendi kaptırmıyorum daha 13 gün var((

En iyiside kaptırmamak fazla düşünmemek canım .İnsan psikolojisi resmen belirti çıkarıyor ortaya ve hüsrana bırakıyor ay sonunda da insanı.En iyisi düşünmeden öğrenmek...
Dilerim gönlüne göre olur...

inş canm hepimizn rabbm gönlüne göre versin....

geçen ayda böyleydi her tarafım ağrıyordu sanki adet olcakmşım gibi karın ağrısı vs vs amann ne bilem işte ama bu ay daha sakinim diğer ay çok umutlydum(((

canlar ben kaçar birazdan eşim gelcek artık kahvaltıyı hazırlayayım ben....kend i bak ...zemuszemus

canım önceki sayfalarda yazmıştım ama okuyamadın sanırım. benim adetim normalde 8 eylül ama doktorum 31 ağustosta progesterona baktıralım dedi. bakıl ve sonuç 9 küsür çıktı.doktorum 15 üzeri hamilelik ihtimali 1 ve altı hamilelik olmama ihtimali,ama senin sonucun şuan için gayet iyi dedi bekliyoruz işte... şu günlerde akıntım çok fazla işte. bakalım.
senin son durumun nedir...

hadi bakalım canım dilerim gönlüne göre olur.inşallah bebişin seninledir...:Saruboceq:

inşallah canım Rabbim mübarek vakitlerin hürmetine hepimize nasip etsin inşallah...

hatunlar bakıyorum gece gece iyi kaynatmışsınız. bende gece 23.30 a kadar camlarımı ve kapılarımı sildim... gündüz vaktim olmuyor işe gittiğim için. bayram temizliğim bu sefer geç kaldı

a evet canim hatirladim simdi okumustum sagol tekrar cvp yazdigin icin umarim diger kizlarda cvp yazarlar benim daha bu gunler yumurtlama donemi bol bol calisiyoruz

2 ya da en geç 3 Eylülde hasta olmam gerekiyordu. Bugün 4 Eylül ve daha olmadı. Yıllardır sadece bir iki defa geciktiği için umutlandım. Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, daha sadece 1 gün gecikti diye ama ister istemez çok umutlandım. Bugün de hasta olmazsam bayağı umutlanacağım. İnşallah Rabbim Ramazandaki dualarımızı kabul etmiştir...

Benide listeden silebilirsiniz arkadaşlar. Bu ayda olmadı (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…