o zman hoşgeldin şeker...inş yüce rabbm dualarımızı kabul eder inş..hepimizn gönlüne göre verir inş..AMİN!:Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı geceler arkadaşlar
bugün Mübarek Cuma günü. Rabbimize dualar edelim inşallah.
Allahım bu mübarek ayın son cumasına eriştirdin şükürler olsun. "Sen olmasaydın Alemleri yaratmazdım"dediğin Efendimizin hürmetine,Bu mübarek Cuma gününün, tutulan oruçların,kılınan namazların, edilen duaların, yapılan hatimlerin,okunan yasinlerin hürmetine, sana Efendimizin duasıyla sesleniyor ve sığınıyoruz, burada isteyen ve bekleyen bütün kardeşlerimize zahmetsizce bu ay da bebeklerini nasip eyle... Sen Rahman ve Rahimsin.Sen ol dedin mi herşey olur Allahım sana sığındık ne olursun duamızı katında kabul buyur...Amin... Ecmain...
adamervecim biraz daha online isen senin icin bugune kadarki tetslerimin fotosunu koyacagim bakarsin ve kendine gore karsilastiirsin
hoscakalin saglicakla kalin sekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ALLAH emanet olunnn :Saruboceq:
güle güle canmmmhoscakalin saglicakla kalin sekerlerrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ALLAH emanet olunnn :Saruboceq:
hii ada mervecim birde belki okumamissindir uyarayim dedim ovulasyon testini sabah ilk idrarinla yapma sakin simdi ben nedeni tam bilmiyrum ama ovulasyon testleri ile ilgili olan sayfada ilk o yaziyodu hani bende ne farkeder dedimm icimden ama sonra denedim test ettim sabah cizgi daha silik cikiyor ama bu gev=belik testinde gecerli degil onuda sabah ilk idararinizla yapin diyorlar
kloay gelsin kızlar...
bana daha var ya yine her tarafım ağrıyo..karın ağrısı ,vajina...off ama kendi kaptırmıyorum daha 13 gün var((
2-)müebbetsevdam................1 eylül
3-)guz................................1 eylül
4-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme)
9-)mannak............................4 eylül(2.deneme)
11-)pearlheart.........................4 eylul
12-)abogado...........................4 eylul
13-)nurumm...........................4 eylul
14-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme)
kizlar en yakin zmanda haberlerinizi bekliyoruz
hadi bakalım canım dilerim gönlüne göre olur.inşallah bebişin seninledir...:Saruboceq:
canım önceki sayfalarda yazmıştım ama okuyamadın sanırım. benim adetim normalde 8 eylül ama doktorum 31 ağustosta progesterona baktıralım dedi. bakıl ve sonuç 9 küsür çıktı.doktorum 15 üzeri hamilelik ihtimali 1 ve altı hamilelik olmama ihtimali,ama senin sonucun şuan için gayet iyi dedi bekliyoruz işte... şu günlerde akıntım çok fazla işte. bakalım.
senin son durumun nedir...
Benide listeden silebilirsiniz arkadaşlar. Bu ayda olmadı(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?