Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

arkadşlar bugün dayanamayıp eczaneden gebelik testi aldım ve eve gelir gelmez testi yaptım tek çizgi çıktı yani sonuç negatif (((
hadi dedim erken yapmışımdır ama az öncede adet oldum((

Ne kadar erken yaptın kı canım?
Bu durumda adetinde erken oldu öyle mi?

hesaplayıcılar 2 eylül bende 4 eylül olarak hesapladım bugün yani 3 eylül de adet oldum sadece 1 gün önce geldi maalesef

Ne kadar erken yaptın kı canım?
Bu durumda adetinde erken oldu öyle mi?

arkadsım samsunda oturuyormussun bende samsunda oturuyorum acil iyi bi dra ihtiyacım var senin gittigin ve memnun kaldıgın yada duydugun iyi dr varsa yazarmısın bana. ben 2 ay önce düsük yaptım bebesimin kalbi durdu 8. haftada pıhtılasma icin test yaptırdım heterezigot mthfr...c677t mutasyonu cıkmıs pıhtılasma sorunum var yani iyi bi kadın dogumcuya gitmek istiyorum

hayırlısı olur insallah canım insallah hamissindir
sağolasın arkadaşım.inş rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür..:Saruboceq:
hesaplayıcılar 2 eylül bende 4 eylül olarak hesapladım bugün yani 3 eylül de adet oldum sadece 1 gün önce geldi maalesef
demek ki hakkında böylesi hayırlıymış canım inş bir sonraki denemende hamiş olursun ve güzel haberlerini verirsin bizlere..:Saruboceq:
benide ekleyiin lütfen 5 eylülll ikinci denemem.inşlah herkez hamiledirr

ayy canım benden bir gün sonra adet tarihin..hg.inş hakkında en hayırlısı olup hamiş olursun:Saruboceq:

bu saat itibariyle 4 eylül'e girmiş bulunuyoruz...inş kırmızılarım gelmz..ama tabi nedeni gebelik olur inş..hani başka nedenlerden dolayı da gecikme yaşayabiliriz..mesela gebeliği isteme arzusu,mvsim değişikliği vs.allahım bize yardımetttts:Saruboceq:

Canını sıkmamaya çalış biliyorum her ay bir umut oluyor üzülüyor insan elinde olmadan ama demek ki yine zamanı değil canım...Ama tabii dileğimiz meleklerimizin bizi fazla bekletmemeleri:Saruboceq:

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Senin adına çok üzüldüm.Meleğin öbür dünyada seni bulacak inşallah.Ama Rabbim inşallah hemen yerine çok sağlıklı bir bebek verir sana...
Ben Çarşamba'da oturuyorum canım.Henüz hiç kadın doğumcuya özel muayene olmaya gitmedim sadece haziran ayında iki hafta adetim gecikti.O zaman Özel Samsun Park hastanesinde Saniye miydi adını da tam hatırlayamıorum soyadı Tontuşoğlu diye bir bayana gittik iyi bir doktora benziyordu.Ama eşimin arkadaşları genelde meydandaki samsun büyü anadolu hastanesine gidiyorlarmıs yine medical park tan memnun kalanıda duydum canım.

ovulasyon testi alıp bir de onu denemek istiyorum bildiğiniz,kullandığınız bir marka var mı arkadaşlar ????

listemizin son hali

listemizin son hali

ovulasyon testi alıp bir de onu denemek istiyorum bildiğiniz,kullandığınız bir marka var mı arkadaşlar ????

canim ben her ay one step ovulasyon testini kullaniyordum hani boyle ikinci cizgi tan koyu cikmiyordu ama hata bendeymis simdi cok su icind=ce sonuz etkileniyor bu ay oruc sayesinde hic su icmedigimden oglen testi bi yaptim ikinci cizgi digerinden o kadar koyu ciktiki cok sevindim inan yani ucuz olanlardan alabilirsin gg de genellikle kampanyali oluyormus birde ben bu ay clearblue gulen surat cikan dijital ovulasyon testi almistim gecen aylar ikinci cizgim koyuydu ama diger cizgiy hic gecmiyordu bende iyice emin olmak istedim bu ay ve oda cok iyi sonuz veriyor biraz daha pahali ama cok kaliteli 3 gundur gulen yuz cikiyor bana sevindiriyor beni ben ingilteredeyim ve turkiyeye gore fiyatlar biraz daha uygun oluyor tabi ama gg nin fiyatlarida cok uygun arkadaslarin yazdigina gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…