Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

arkadşlar bugün dayanamayıp eczaneden gebelik testi aldım ve eve gelir gelmez testi yaptım tek çizgi çıktı yani sonuç negatif (((
hadi dedim erken yapmışımdır ama az öncede adet oldum((

üzülme :çok üzgünüm: inşallah bu ay olur hayırlı değilmiş sıkma canını adet olabilmek de güzel boshayallersmile

ovulasyon testi alıp bir de onu denemek istiyorum bildiğiniz,kullandığınız bir marka var mı arkadaşlar ????

ben ilk kullandığımda predictor aldım 5 tane vardı içinde 55 liraydı ve pahalıydı. sonra internetten daha ucuz alabileceğimi öğrendim core test marka çubuk tipi 10 adet test aldım 20 liradan fazla değildi. bu ay da alacağım mesela tavsiye ederim çok olması iyi garanti oluyor yerimseniben

Negatif çıkan arkadaşlarrr lütfen üzülmeyinnn ve kafanıza takmayın.. Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere çift çizgiyi göstersin inş.
İş yerimizde çalışan bir elemanın eşi 4 aylık hamileyken bebeğini kaybetti bebek gelişemediğinden ölmüş yani yaşasaymış da normal bir bebek dünyaya gelmezmiş
devamlı sorarım hani ne durumda eşin falan vs 1 sene sonra yeniden çocuk yapmaya karar veriyorlar ama bu sefer de çocukları olmadı baya bi doktor gezip nedeni öğrenmeye çalışmışlar.Nedeni erkekteymiş sperm sayısı az ve kalitesizmiş..bir çoğunuz biliyordur belki artık SSK tüp bebek masraflarının bir çoğunu karşılıyor.aşılama yapıldı sonuçç pozitif ama sevinçleri yarım kaldı 2 hafta sonra bebeği düştü doktoruda yeniden aşılama için kasım aralık ayını beklemeleri gerektiğini söylemiş.2 gün önce baktım bizim eleman gayet şaşkın bi şekilde 'biliomusun eşim hamileymiş' demezmi. yani demek istediğim şu ki bu iş sanırım birazcık da psikolojik onlar kafalarından kendi yyöntemleri ile çocukları olmayacagını kafalarından sildiği an hamile kalmış..şimdi 1,5 aylık hamileymiş inş. bu sefer bir sorun olmaz sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğini kucagına alır.
Allah isteyen herkese nasip etsin inş. kimselere aratmasın amin.
:Saruboceq:.

İnşallah

:1shok:adet görmek demek yumurtlamak anlamına geliyor ben öyle biliyorum. ama sağlıklı veya sağlıksız olur yumurta o ayrı... adet göremeyenlerin yumurtaları yeteri kadar olgunlaşamıyor çatlayabilmek için veya yumurta üretemiyor yumurtalıkları o yüzden adet göremiyorlar onlar da ilaç takviyesiyle yumurta üretmeye çalışıyorlar veya olgunlaşamayan yumurtalarının yeterli olgunluğa ulaşması için ilaç alıyor diye biliyorum ben bilmiyorumkismile yani adet görmek demek döllenememiş veya döllenmiş ama sağlıksız döllenmiş yumurtanı vücut dışarı atıyor demektir fisfisfis öyle değil mi yanlış mı biliyorum ben :uhm:

kızlar bu ovulasyon testleri yumurtladığın günü gösteriyor değilmi?yani yumurtanın çatlamasını değil..yumurtladığımız gün çıkıyo orda ama bilemeyiz çatlayıp çatlamadığını?bende ilk kez kullancamda

ovulasyon testleri yumurtanın çatlayabilmesi için gerekli olan LH hormonunun pik yani en yüksek seviyeye ulaştığı durumu gösterir. yani LH pik yaptığı gün çift çizgi belirgin olarak ortaya çıkar ve çift çizgiyi gördükten 24-48 saat içinde yumurtan tüplere atılır yani çatlar. yumurtan tüplerdeyken de döllendi döllendi aklinialirimsmile döllenemediyse artık tam 14 gün sonra adet görürsün :çok üzgünüm:

slm kızlarrrrr...
topikimiz ne kadar faal. ne güzel. oku oku bitmiyor:)))
benim günümde yaklaştıkça --11eyl-- heycanım artıyor...
bayrama denk geliyor, belki çifte bayram yaparımmm
:lepi::lepi::lepi:

Allah'ın hayırlısını versin herkese...
hihoyyythihoyyythihoyyyt

haklısın canım psikolojik olarakda bizim etkimiz var ..ben bu ay kursa başlamaya karar verdim bişeylerle uğraşmak belki bana da bebği unutturur süpriz olur..inşallah...

slm kıslarrrr...
bişi sorcam: adet gününe yakın akıntının artmasının ya da azalmasının hamilelikle bi alakası varmıııı???

Test yaptır bence :) Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz canım

benimde SAT 13 eylül ama adetim hep 2 gün önce gelir bayrama denk gelecek galiba benim bilmiyorumkismile bayramda adet olmazsam eğer bayramdan sonra test yapar öğrenirim inşallah hamiş kalırımda sevincimi mutluluğumu sizle paylaşırım ama herşeyden önce hayırlısını istiyorum Rabbimden :Saruboceq: Rabbim herkese hayırlısı neyse onu versin inşallah kaydirigubbakcemile5

kızlar belki bana kızacaksınız ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor işte daha önce adet günümü beklerken arkadaşımın yiğeni tarot bakmıştı diye yazmıştım buraya ve eşimin işi durumumuz olanlar bitenler herşey doğru çıkarken birde bana bebek istiyorsunuz galiba ama bu ay görünmüyor ve daha zaman var demişti bende ona aa evet uzun bi zaman düşünmüyoruz demiştim sonuçta tanımadığım insan derdimi anlatmak zorunda değilim her neyse dediği gibi de oldu adet oldum ben ve dün akşam tarot bakan kız yine burdaydı geldi ve baktı sağlığım ile ilgili çok doğru şeyler söyledi eşimin işlerinin açılacağını ekim ayında ev araba için girişim yapacağımızdan ve kasım ayı gibide gebe kalacağımı söyledi ben açıkcası ay söylemesine inanmadım ama genel anlamda çok güzel ve çok doğru bakıyor inanıyormuyum hayır ama ne yalan söyleyim etkileniyorum.

basubadelmevt canım hadi hayırlısı inş pozitif haberini verirsin.
keramos canım evet akıntının artması gebelikle alakalı olabilir zaten önemli belirtilerden biridir adet döneminde akıntı yoğun olmaz inş gebesindir hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…