cok tesekkur ederım kızlarr allah saglıklı elı ayagı duzgun nasıp etsın inşallah..hepınız ıcın dua edıcem en hayırlı zamanda olsun dıye bekledıgınız zaman olmuyosa uzulmeyın sakın vardır elbet bı hayır o gelcegı gunu bılır buna emın olun:))
test aldım kızlar 2 gün var daha ama dediğiniz gibi dayanamıycam galiba
ama bugünde sabredip yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum
inşallah beni de nazar boncuklular arasına yazarsınız
öncesinde iki düşüğüm var o yüzden çok tedirginim dualarınıza ihtiyacım var :.(
kızlarrrr hepinize allah nasip etsin..iki saat önce test yaptım ve POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFF çıktı heyecandan elim ayagım hala titriyo ilk denememizdi sürekli okudum yazdıkarınızı benım gıbı olan var mı dıye baktım hep adet sancısı gıbı agrım vardı on gundur beklıyodum ama bı yandan da heveslenmek ıstememıstım cok ama cok mutluyum hala ınanmakta gucluk cekıyorum.allah hepinize tez zamaönda ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh..
kızlarrrr hepinize allah nasip etsin..iki saat önce test yaptım ve POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFF çıktı heyecandan elim ayagım hala titriyo ilk denememizdi sürekli okudum yazdıkarınızı benım gıbı olan var mı dıye baktım hep adet sancısı gıbı agrım vardı on gundur beklıyodum ama bı yandan da heveslenmek ıstememıstım cok ama cok mutluyum hala ınanmakta gucluk cekıyorum.allah hepinize tez zamaönda ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh..
test aldım kızlar 2 gün var daha ama dediğiniz gibi dayanamıycam galiba
ama bugünde sabredip yarın sabah ilk idrarla yapmak istiyorum
inşallah beni de nazar boncuklular arasına yazarsınız
öncesinde iki düşüğüm var o yüzden çok tedirginim dualarınıza ihtiyacım var :.(
canım cok sevindirici bi haber allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim sizi korusun.dularını bekliyoooooooozzzzzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kızlar ben 2 ay önce düşük yapmıstım yaa dün pıhtılasma sonucum cıktı pıhtılasma varmıs bende salı dr gitcem bakalım ne diyecek ben bu ay yeniden denemek istiyorum ama öncesinde bi tedavi uygulamak gerekiyosa sonraya kalıyoooo(
aminn canımmmm..bol bol dua edicem yarın da mübarek kadir gecesi inşallah kabul buyurur rabbim dualarımızı..
Adamervecım az once profılıme resımlerı ekledım 3 tane cızgıler resımde gercektekı kadar net degıl ama yınede yardımcı olur sana ınsallah bugun ovulasyon testım negatıf cıktı artık umutlu bekleyıs basladı benım ıcın
tebriklerrrr hayırlı olsun canımalkisalkisalkis
Öncelikle çok geçmiş olsun canım.Senin adına çok üzüldüm.Meleğin öbür dünyada seni bulacak inşallah.Ama Rabbim inşallah hemen yerine çok sağlıklı bir bebek verir sana...
Ben Çarşamba'da oturuyorum canım.Henüz hiç kadın doğumcuya özel muayene olmaya gitmedim sadece haziran ayında iki hafta adetim gecikti.O zaman Özel Samsun Park hastanesinde Saniye miydi adını da tam hatırlayamıorum soyadı Tontuşoğlu diye bir bayana gittik iyi bir doktora benziyordu.Ama eşimin arkadaşları genelde meydandaki samsun büyü anadolu hastanesine gidiyorlarmıs yine medical park tan memnun kalanıda duydum canım.
canım cık tesekkür ederim sagolasın iyi dileklerin icin. salıya anaklinikten mükerrem eroldan randevu aldım sonrada bii fakülteden hocaya gitmek istiyorum ama hangisine gitsem bilemiyorum.medikal parktakini hic öneren olmadı ama büyük anadoluda bi erkek dr varmıs onada iyi diyolar. ben bi gideyimde sanada fikrimi söylerim canım
Anladım canım inşallah gittiğin doktordan memnun kalırsın.
Evet benim eşimin arkadaşlarının eşleride Büyük Anadolu Has.ne gidiyorlarmış genellikle.
Bir de bana bir doktor ismi vermişlerdi iyi diye sanırım Nur Öztürk olması lazım.Bunuda araştırırsın canım.Bir de tuhaf olan ki her doktor kimine fayda sağlıyor kimine sağlamıyor o yüzden çokta önyargılı olmadan gidip sana nasıl geleceğine bakmak lazım.Fikirlerini bekliyorum canım
saol canımm senın de hayırlı olsun bebişin:)
:gitme::gitme::gitme:
arkadasım tebrık ederım hayırlı olsun.lütfen edındıgın tecrubelerı anlatırmısın.ne zaman ılıskıye gırdın nasıl bı yol ızledın ne zaman ogrendın nasıl ogrendın:):):) kusura bakma cok soru sordum ama cok cares:gitme:ız bı haldeyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?