Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım cok sevindirici bi haber allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim sizi korusun.dularını bekliyoooooooozzzzzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

İyi yapmışsın canım yarın sabah idrarınla denersin ve güzel bir sonuç alırsın inşallah;çift çizgiler görürsün:Saruboceq:Hiç canını sıkma,hayat bu hiç birimizin ne olacağı belli değil ki.Neticede burası bir sınav dünyası;sen de belli sınavlardan geçmişsin ve inşallah öbür dünyada bunun mükafatını alacaksın.Her denemede acaba bu da mı böyle olcak diye çıkma yola canım,inanmak ve sabretmen çok önemli.Rabbim eğer bir şey gönderiyorsa mutlaka kulu hakkında hayır bildiği birşey olduğu içindir.Hem benim çevremde çok düşük yaşayan insan var,örnek en yakınlarımdan dayımın eşi.Ben daha çocuktum benimle yaşıt benden küçük kaç tane bebeği düştü.Ama şu anda biri 89lu biri 99lu olmak üzere sabır ve itinayla sahip olduğu bir kızı bir oğlu var maşallah.En az da 5tane düşüğü var.O da Allah'tan işte.Özetlersem sen Allah'a sığın ve hep inan.Dilerim herşeyde güzel olacak....

ahh can gözün aydın ....rabbm tamamına erdirsin sağlıkla kucağına versin inş....

.inansanki ben hamileymişim gibi sevndm darısı bizlere inş..bendede o ağrılar var ama umutlanmıyorum ben inş benmde göbüşte bebiş va:Saruboceq::Saruboceq:rdır

hayırlı olsun canım.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
darısı biz bekleyenlere artık...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar ben 2 ay önce düşük yapmıstım yaa dün pıhtılasma sonucum cıktı pıhtılasma varmıs bende salı dr gitcem bakalım ne diyecek ben bu ay yeniden denemek istiyorum ama öncesinde bi tedavi uygulamak gerekiyosa sonraya kalıyoooo(

Allah dualarını kabul etsin.
Minik bebeğini önce karnına sonra kollarına versin...

canım cok sevindirici bi haber allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim sizi korusun.dularını bekliyoooooooozzzzzzzz:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aminn canımmmm..bol bol dua edicem yarın da mübarek kadir gecesi inşallah kabul buyurur rabbim dualarımızı..

Ben dün sana cevap yazmıştım canım onu okudun mu acaba doktorla ilgili?Birsey demedin merak ettim

Adamervecım az once profılıme resımlerı ekledım 3 tane cızgıler resımde gercektekı kadar net degıl ama yınede yardımcı olur sana ınsallah bugun ovulasyon testım negatıf cıktı artık umutlu bekleyıs basladı benım ıcın

Tamam canım çok teşekkür ediyorum hemen bakıcam resimlere şimdi...
Hadi bakalım canım.Dilerim güzel şeyler olur senin içinde bu ay...
Darısı başıma inşallah şu yumurtladığımı bir görsem süper olcak:)

Baktım canım şimdi ne güzel sen baya bir düzenli çalışmışsın.
Benim sadece 4testim var bu ay için.Ve onlarıda malesef akıllıca kullanmam gerekiyor.O yüzden işi şansa bırakmamak için biz gün aşırı çalışıyoruz eşimle...
Rabbim dilerim bu günlerin yüzü suyu hürmetine gönlümüze göre verir...

tebriklerrrr hayırlı olsun canımalkisalkisalkis

canım cık tesekkür ederim sagolasın iyi dileklerin icin. salıya anaklinikten mükerrem eroldan randevu aldım sonrada bii fakülteden hocaya gitmek istiyorum ama hangisine gitsem bilemiyorum.medikal parktakini hic öneren olmadı ama büyük anadoluda bi erkek dr varmıs onada iyi diyolar. ben bi gideyimde sanada fikrimi söylerim canım

Anladım canım inşallah gittiğin doktordan memnun kalırsın.
Evet benim eşimin arkadaşlarının eşleride Büyük Anadolu Has.ne gidiyorlarmış genellikle.
Bir de bana bir doktor ismi vermişlerdi iyi diye sanırım Nur Öztürk olması lazım.Bunuda araştırırsın canım.Bir de tuhaf olan ki her doktor kimine fayda sağlıyor kimine sağlamıyor o yüzden çokta önyargılı olmadan gidip sana nasıl geleceğine bakmak lazım.Fikirlerini bekliyorum canım

evet katılıyorum bu düsüncene. ben ilk hamileligimde nur hanıma gitmistim arkadasımda ona gidiyodu cokmemnundu bende baslarda memnundum ama kanamam oldugu zaman nur hamından bekledigim seyleri göremedim beni hayel kırıklıgına ugrattı acıkcası daha sonrada onu bıraktım sonrada zaten bebesimin kalbi durdu fakültede kürtaj oldum. kürtaj sonrası kontrolümede bu mükerrem beye gitmistim o cok ilgilenmisti simdide ona gidecegim ama iste durumum biraz riskli olunca korkuyorum hayırlısı artık.ben sana gidince yazarım canım

arkadaslar merhaba .ben esımle adetım bıtımınden 6 gun sonra ılıskıye gırdım.bugun 18 . gunum ve ılıskımın ertesı gununden berı belım karnım yumurtalıklarım kasıklarım ınanılmaz agrıyo.bugun 18.gunum ve akıntım basladı .nasıl yorumluyorsunuz

:gitme::gitme::gitme:
saol canımm senın de hayırlı olsun bebişin:)

arkadasım tebrık ederım hayırlı olsun.lütfen edındıgın tecrubelerı anlatırmısın.ne zaman ılıskıye gırdın nasıl bı yol ızledın ne zaman ogrendın nasıl ogrendın:):):) kusura bakma cok soru sordum ama cok cares:gitme:ız bı haldeyım

saol canım tesekkur ederım.cnm oncelıkle ben 10 aydır evlıyım ama dugunumuz gecen ay oldugu ıcın hep korunduk ama hep te ıstıyoduk 6 senelıkte bır ılıskımız vardı ama dugun rahat gecsın dıye rıske atamadık . dugun bıttı aybasım geldı zaten sonrasında ılk sanırım 14 unde cumaydı bırlıkte olduk ve o haftadan ıtıbaren uc gun arayla en son 24 unde bırlıkte olduk yumurtlama gunum de 21 veya 22 olması lazım o gunlerde tutmus sanırım adet sancısı gıbı de agrım var tam 10 gundur belım de ortadan ıkıye ayrılcakmıs gıbı goguslerımde cok sısti..ıkı gundur test alıp yapasım var gununu beklıyım gelmezse yaparım dedım bugun oglen test aldım ve ıkı cızgıyı gorunce öldüm sevıncten..pazartesi kan testi de yaptırıcam dr ye gıdıcem ıns. o zaman net bellı olur hersey.sımdılk bende şaşkınım daha cok yenı oldugu ıcın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…