arkadaslar merhaba .ben esımle adetım bıtımınden 6 gun sonra ılıskıye gırdım.bugun 18 . gunum ve ılıskımın ertesı gununden berı belım karnım yumurtalıklarım kasıklarım ınanılmaz agrıyo.bugun 18.gunum ve akıntım basladı .nasıl yorumluyorsunuz
canim regl dongun kac gunde bir eger 28 gunde bir ise ve uzun bir dongun gecikme vs yoksa yumurtlama gunune denk gelmis olabilir ve hamile olabulirsin akinti hamilelik belirtileri arasinda var ama tam olarak birsey syleyemeyecegim
cok tesekkur ederım arkadasım saol.yerimseniben
evet 28 gunde 1 adet goruyorum cnm.daha yenı basladı akıntım.bıde sureklı hafıf bı atesım war.
arkadaslar merhaba .ben esımle adetım bıtımınden 6 gun sonra ılıskıye gırdım.bugun 18 . gunum ve ılıskımın ertesı gununden berı belım karnım yumurtalıklarım kasıklarım ınanılmaz agrıyo.bugun 18.gunum ve akıntım basladı .nasıl yorumluyorsunuz
canım ben daha adet olmadım.ama daha bekleyecem.gecikme yaşamış olabilirim diye test almycm.inş bir kaç gün içinde olmazsam alıp haber veririm..2-)müebbetsevdam................1 eylül
3-)guz................................1 eylül
4-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme)
9-)mannak............................4 eylül(2.deneme)
11-)pearlheart.........................4 eylul
12-)abogado...........................4 eylul
13-)nurumm...........................4 eylul
14-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme)
kizlar en yakin zmanda haberlerinizi bekliyoruz
hg canım..inş hakkında en hayırlısı olur.:Saruboceq:slm kizlarrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
ben tesadüfen ilk kez bugün burayi gördüm. INSALLAH banaa ugur getirir :Saruboceq: :Saruboceq:
benim kacinci denemem hatirlamiyorum bileee mirmirmirmir
YARADANIM hepimize saglikli, hayirli evlatlar nasip etsinnnnnn :Saruboceq:
paptyacigim, bu gün aklima kac sefer geldin, senin daha adet gününe var saniyordum. gecmis olsun canim. bu ayda cook istiyordun kismet.
INSALLAH önümüzdeki ay RABBIM seni güldürür :Saruboceq: :Saruboceq:
benide ekleyin listeye. 7 eylül
amin inşş.allahım hepimizi sevindirir inşşş:Saruboceq:2 ya da en geç 3 Eylülde hasta olmam gerekiyordu. Bugün 4 Eylül ve daha olmadı. Yıllardır sadece bir iki defa geciktiği için umutlandım. Kendimi kaptırmamaya çalışıyorum, daha sadece 1 gün gecikti diye ama ister istemez çok umutlandım. Bugün de hasta olmazsam bayağı umutlanacağım. İnşallah Rabbim Ramazandaki dualarımızı kabul etmiştir...
nolur üzülmek yok..yola devam.hayırlısı buymuş deyip dua edeceksin.inş bir dahaki denemen pozitif olurrr:Saruboceq:Benide listeden silebilirsiniz arkadaşlar. Bu ayda olmadı(((
inş sen de biz de çift bayram yaparızcanım:Saruboceq:slm kızlarrrrr...
topikimiz ne kadar faal. ne güzel. oku oku bitmiyor:)))
benim günümde yaklaştıkça --11eyl-- heycanım artıyor...
bayrama denk geliyor, belki çifte bayram yaparımmm
:lepi::lepi::lepi:
Allah'ın hayırlısını versin herkese...
hihoyyythihoyyythihoyyyt
allahım gönlüne göre versin inş canımmm:Saruboceq::CüvCüv:benimde adetim yarın olması gerekiyor.uyuyamıyorum
güzel haberlerini bekliyoruzcanım..benimde SAT 13 eylül ama adetim hep 2 gün önce gelir bayrama denk gelecek galiba benim bilmiyorumkismile bayramda adet olmazsam eğer bayramdan sonra test yapar öğrenirim inşallah hamiş kalırımda sevincimi mutluluğumu sizle paylaşırım ama herşeyden önce hayırlısını istiyorum Rabbimden :Saruboceq: Rabbim herkese hayırlısı neyse onu versin inşallah kaydirigubbakcemile5
arkadaşlarım lütfen lütfen şu fallara inanmayın..peygember efendimiz bile gelecekten haber veremezken bu falcılara ne oluyor anlamadım.günah ya!!arkadaşım lütfen bu saçmalıklara inanma.bir iki şey tuttudu diye inanma lütfen..vallah böyle şeyler duydukça çok sinir oluyorum.ancak ALLAH bilir bizim geleceğimizi sadece O!kızlar belki bana kızacaksınız ama insan çaresiz kalınca herşeyi yapıyor işte daha önce adet günümü beklerken arkadaşımın yiğeni tarot bakmıştı diye yazmıştım buraya ve eşimin işi durumumuz olanlar bitenler herşey doğru çıkarken birde bana bebek istiyorsunuz galiba ama bu ay görünmüyor ve daha zaman var demişti bende ona aa evet uzun bi zaman düşünmüyoruz demiştim sonuçta tanımadığım insan derdimi anlatmak zorunda değilim her neyse dediği gibi de oldu adet oldum ben ve dün akşam tarot bakan kız yine burdaydı geldi ve baktı sağlığım ile ilgili çok doğru şeyler söyledi eşimin işlerinin açılacağını ekim ayında ev araba için girişim yapacağımızdan ve kasım ayı gibide gebe kalacağımı söyledi ben açıkcası ay söylemesine inanmadım ama genel anlamda çok güzel ve çok doğru bakıyor inanıyormuyum hayır ama ne yalan söyleyim etkileniyorum.
inş hakkında hayırlısı olur canım..inş haişsindir.kızlar ben biraz gecikmişim bu bölüm için ama bu ay sanki bende umutlu gibiyim.bakalım hayırlısı olsun.. ayın 10-11 gibi olmam lazım.ama ben fazla kaptırmıyorum kendimi..yani çok düşünüp çok istersem olmayacakmış gibi geliyor bana.bakalım sonuç ne olacak..umarım listedeki bütün arkadaşlar çok beklemeden kucakları dolar. :)
ayy canım çooook sevindim.3. hamilelik haberimiz.inş rabbim kucağına almayı a nasip eder.allahım bizim yüzümüzü de güldürür.kızlarrrr hepinize allah nasip etsin..iki saat önce test yaptım ve POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFF çıktı heyecandan elim ayagım hala titriyo ilk denememizdi sürekli okudum yazdıkarınızı benım gıbı olan var mı dıye baktım hep adet sancısı gıbı agrım vardı on gundur beklıyodum ama bı yandan da heveslenmek ıstememıstım cok ama cok mutluyum hala ınanmakta gucluk cekıyorum.allah hepinize tez zamaönda ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh..
ahhh ahhh benim kaçıncı oldu onu bile hatırlamiyorummmafoldumbengenelde hep ilk deneme yapanlar hamiş kaldı yokmu 5. 6. denemede hamile kalan???????
amin canım inşşşşşşş..RüyaMDa artık çift çizgiLer görMeye başLAdım : )
Son bi kaç aydır böyLe oLdum ya kafayı yiceM..
EsKiden amaaaaaan daha yeNi evLiyiz ztN hemn oLmuomuş faLan deyip geÇerdim..
ßi seneMiz doLsun heLe ozMn yaparıs diodm..
EyLüL 27 bi seNeMiz doLuO adetiMede var 9 gün daha off yaaa nasıL bekLiceM biLmiom..
ALLah hepiMizin haKKında hayırLısını nasip etSin..ßu zaMAna kadar oLmaMasında da vardır bi hayır diyoruz napaLım..
inş hakkında en hayırlısı olur ve yüzün güler canım:Saruboceq:arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bu bölüm içinde geç mi kaldım bilmiyorum. ben 1 ay sonra 1 yıllık evli olucam. bebiş için ilk denememiz. normalde adet günlerimi saymıyodum ama tahmini 24 25. günlerde oluyodu. bugün 24. günüm ve hiç bir adet belirtisi yok. bu arada 1 haftadır belim kesilecekmiş gibi ağrıyo ve de kasıklarımda bir ağrı mı desem basınç mı desem değişik bir ağrı var. çok fazla ümitlenmek istemiyorum ama yine de umutlaniyo insan 22. günümde test yaptım ama çıkmadı tek çizgiyi görmek insanı üzüyo tabi ama erken yaptığımın farkındayım. rabbim isteyen herkese en hayırlı zaman da nasip etsin inşallah bizede:) 1 hafta içinde adet olmazsam tekrar test yapmayı düşünüyorum.
olsun canım tedavini ol ve sağlıklı güvenli bir şekilde meleğini karşıla..sabırrrrrkızlar ben 2 ay önce düşük yapmıstım yaa dün pıhtılasma sonucum cıktı pıhtılasma varmıs bende salı dr gitcem bakalım ne diyecek ben bu ay yeniden denemek istiyorum ama öncesinde bi tedavi uygulamak gerekiyosa sonraya kalıyoooo(
hala adet olmadım..ama yine de çok kaptırmak istemiyorum kendimi.belki normal bir gecikme yaşıyorum
diye..allahım nolur yardım et bizeeeee:Saruboceq:
hala adet olmadım..ama yine de çok kaptırmak istemiyorum kendimi.belki normal bir gecikme yaşıyorum
diye..allahım nolur yardım et bizeeeee:Saruboceq:
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?bel ve karın ağrısından ölüyorum sanırım üşütmüşüm bu ay adet sancısı çekiyorum ayrıca bugün ovulasyon testi sipariş ettim netten (coretest marka) ama bu ay pek hamile kalacağımı sanmıyorum eşim şehir dışında olcak tam yumurtlama dönemimde( hayırlısı artık
eger ates olcmek icin derecen varsa gunluk takip et yataktan kalkamadan sabahlari dil altindan olc atesin duser ise hamilelik yoktur anlamina geliyor ben listede baktim ama goremedim senin regl gunun ne zmandi eklememismiyim acaba seni listeye yoksa dikkatli mi bakmadim acaba
Canım İzmit'te oturuyorun sanırım?
Oralı mısın?
evet cnm ızmıtte oturuyorum.sen
iyi geceler kizlar esim bilgisayarima format atiyor ama ben dayanamayip telefondan girdi bagimlisi oldum valla bu sitenin sikildikca kendimi burada buluyorum cokta mutlu oluyorum inanin sizlerle yorumlastikca nefescim bilgisayarimin isi biter bitmez seni listeye ekleyecegim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?