Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canim regl dongun kac gunde bir eger 28 gunde bir ise ve uzun bir dongun gecikme vs yoksa yumurtlama gunune denk gelmis olabilir ve hamile olabulirsin akinti hamilelik belirtileri arasinda var ama tam olarak birsey syleyemeyecegim

canim regl dongun kac gunde bir eger 28 gunde bir ise ve uzun bir dongun gecikme vs yoksa yumurtlama gunune denk gelmis olabilir ve hamile olabulirsin akinti hamilelik belirtileri arasinda var ama tam olarak birsey syleyemeyecegim

cok tesekkur ederım arkadasım saol.yerimseniben

evet 28 gunde 1 adet goruyorum cnm.daha yenı basladı akıntım.bıde sureklı hafıf bı atesım war.

eger ates olcmek icin derecen varsa gunluk takip et yataktan kalkamadan sabahlari dil altindan olc atesin duser ise hamilelik yoktur anlamina geliyor ben listede baktim ama goremedim senin regl gunun ne zmandi eklememismiyim acaba seni listeye yoksa dikkatli mi bakmadim acaba

Canım İzmit'te oturuyorun sanırım?
Oralı mısın?

][/COLOR] canım ben daha adet olmadım.ama daha bekleyecem.gecikme yaşamış olabilirim diye test almycm.inş bir kaç gün içinde olmazsam alıp haber veririm..
hg canım..inş hakkında en hayırlısı olur.:Saruboceq:
amin inşş.allahım hepimizi sevindirir inşşş:Saruboceq:
Benide listeden silebilirsiniz arkadaşlar. Bu ayda olmadı (((
nolur üzülmek yok..yola devam.hayırlısı buymuş deyip dua edeceksin.inş bir dahaki denemen pozitif olurrr:Saruboceq:
inş sen de biz de çift bayram yaparızcanım:Saruboceq:
benimde adetim yarın olması gerekiyor.uyuyamıyorum
allahım gönlüne göre versin inş canımmm:Saruboceq::CüvCüv:
güzel haberlerini bekliyoruzcanım..
arkadaşlarım lütfen lütfen şu fallara inanmayın..peygember efendimiz bile gelecekten haber veremezken bu falcılara ne oluyor anlamadım.günah ya!!arkadaşım lütfen bu saçmalıklara inanma.bir iki şey tuttudu diye inanma lütfen..vallah böyle şeyler duydukça çok sinir oluyorum.ancak ALLAH bilir bizim geleceğimizi sadece O!
inş hakkında hayırlısı olur canım..inş haişsindir.
ayy canım çooook sevindim.3. hamilelik haberimiz.inş rabbim kucağına almayı a nasip eder.allahım bizim yüzümüzü de güldürür.
genelde hep ilk deneme yapanlar hamiş kaldı yokmu 5. 6. denemede hamile kalan???????
ahhh ahhh benim kaçıncı oldu onu bile hatırlamiyorummmafoldumben
amin canım inşşşşşşş..
inş hakkında en hayırlısı olur ve yüzün güler canım:Saruboceq:
olsun canım tedavini ol ve sağlıklı güvenli bir şekilde meleğini karşıla..sabırrrrr

inş hamşsindir canım..herkes değişik belirtiler yaşıyor.onun için kesin bir şey diyemeycm

hala adet olmadım..ama yine de çok kaptırmak istemiyorum kendimi.belki normal bir gecikme yaşıyorum
diye..allahım nolur yardım et bizeeeee:Saruboceq:

hala adet olmadım..ama yine de çok kaptırmak istemiyorum kendimi.belki normal bir gecikme yaşıyorum
diye..allahım nolur yardım et bizeeeee:Saruboceq:

bugünde olmazsan hemen bir tane test yap bence canım..şayet varsa bebiş çıkar sanırım.dilerim güzel haberlerini alırız canım.dualarımız seninle:Saruboceq:

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız?bel ve karın ağrısından ölüyorum sanırım üşütmüşüm bu ay adet sancısı çekiyorum ayrıca bugün ovulasyon testi sipariş ettim netten (coretest marka) ama bu ay pek hamile kalacağımı sanmıyorum eşim şehir dışında olcak tam yumurtlama dönemimde ( hayırlısı artık

şimdiden olumsuz düşünme bence canım nasipte varsa o bir kereylede oluyor.Ovulasyon testini bende bu ay kullanmaya başladım mantıklı ve faydalı bir yöntem bencede.Dilerim sanada şans ve mutluluk getirir:Saruboceq:

yok cnm ben daha solemedım gunumu.arastırmaktan ona akıl kalmadı bende.bnm 16 eylul cnm

evet cnm ızmıtte oturuyorum.sen

Yok canım ben şu an Samsun'dayım ama doğma büyüme İzmitliyim.Daha doğrusu Değirmendere.Duymuşsundur belki.Evlenene kadar orada oturdum annemler halada orada oturuyor.Ben evlendim buraya atandım şimdi.Ne güzel sen memleketimdesin çok özlüyorum valla...

iyi geceler kizlar esim bilgisayarima format atiyor ama ben dayanamayip telefondan girdi bagimlisi oldum valla bu sitenin sikildikca kendimi burada buluyorum cokta mutlu oluyorum inanin sizlerle yorumlastikca nefescim bilgisayarimin isi biter bitmez seni listeye ekleyecegim canim

Kolay gelsin o zaman canım...
Aynen ben de evde değilken tel.den giriyordum.
Burada olmak konuşmak çok iyi geliyor bana da ....
İyiki varsınız kızlar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…