ayın 5.gününe girmiş bulunmaktayız hadi hayırlısı bakalım bugün kırmızıları görücemmi?inşallah görmem psikolojik herhalde bir haftadıır karnım ağrıyor,yemek görmek istemiyorum,bacaklarım ağrıyor,başım ağrıyor uyku zaten bu işe başladığımızdan beri yok ateşim 36.7 bazen 37.01 anlamadım
ademerve hayırlısı bakalım canım eğer bugün olmazsam pazartesi test alıcam bu benm ikinci hamileliğim olucak inşallah, ilki gibi çok heyecanlıyım rabbim sen bizlere bu formda bebek bekleyen tüm anne adayların sesini duy yarabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı boş geçirme
şimdiden KADİR GECENİZ mübarek olsun arkadaşlar bu gece dualarımızı eksik etmeyelim...
ovulasyon testleri yumurtanın çatlayabilmesi için gerekli olan LH hormonunun pik yani en yüksek seviyeye ulaştığı durumu gösterir. yani LH pik yaptığı gün çift çizgi belirgin olarak ortaya çıkar ve çift çizgiyi gördükten 24-48 saat içinde yumurtan tüplere atılır yani çatlar. yumurtan tüplerdeyken de döllendi döllendi aklinialirimsmile döllenemediyse artık tam 14 gün sonra adet görürsün :çok üzgünüm:
Tebrikk tebrikkk opuyorumnanaktankızlarrrr hepinize allah nasip etsin..iki saat önce test yaptım ve POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFFFFF çıktı heyecandan elim ayagım hala titriyo ilk denememizdi sürekli okudum yazdıkarınızı benım gıbı olan var mı dıye baktım hep adet sancısı gıbı agrım vardı on gundur beklıyodum ama bı yandan da heveslenmek ıstememıstım cok ama cok mutluyum hala ınanmakta gucluk cekıyorum.allah hepinize tez zamaönda ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallahh..
:bbo:kızlar adetime 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum bu hamile olmadığımamı işaret
allah tamamını erdirsin cnm sağlıcakla gelsin bebişin bizim için dua et.opuyorumnanaktan
herkesin kandili mübarek olsun :) bu gece dualarda buluşalım inşallah
herkesler gittmi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?