Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

ayın 5.gününe girmiş bulunmaktayız hadi hayırlısı bakalım bugün kırmızıları görücemmi?inşallah görmem psikolojik herhalde bir haftadıır karnım ağrıyor,yemek görmek istemiyorum,bacaklarım ağrıyor,başım ağrıyor uyku zaten bu işe başladığımızdan beri yok ateşim 36.7 bazen 37.01 anlamadım

Hadi bakalım canım hayırlısı olsun hakkında inşallah...
Şu psikolojimiz zaten tüm hamilelik belirtilerini yaşatıyor sağolsun deneme yaptığımız aylarda.Geçen ay bir sürü belirti hissettim kendimde ama sonu hüsran oldu.En iyisi sabırla beklemek.Eğer bugün olmazsan test alıp evde bakabilirsin birkaç gün içinde canım.

ademerve hayırlısı bakalım canım eğer bugün olmazsam pazartesi test alıcam bu benm ikinci hamileliğim olucak inşallah, ilki gibi çok heyecanlıyım rabbim sen bizlere bu formda bebek bekleyen tüm anne adayların sesini duy yarabbim bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine dualarımızı boş geçirme

şimdiden KADİR GECENİZ mübarek olsun arkadaşlar bu gece dualarımızı eksik etmeyelim...

Ne güzel canım bu güzel duyguyu bir kez daha yaşıcaksın inşallah...
Darısı bizlerinde başına,ben henüz hiç hamilelik yaşamadım.2.denememiz bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah....

Ben de herkesin Kadir gecesini kutluyorum;bin aydan daha mübarek olan bu gecede dilerim tüm dualarımız kabul olur kızlar:Saruboceq:

hım sağol canım güzel açıklamışsın.şimdi ilk kez kullanacağım için tam bilemiyorum da ondan soruyorum bende.bu çift çizgiyi bulmak için muhtemel yumurtlama tarihlerinde birkaç gün deneme yapmak lazım ozaman 1 testte olmaz dimi:1hug:

Tebrikk tebrikkk opuyorumnanaktan
Allah hayırlı ugurlu etsin Sağlıklı sıhhatli bir şekilde alırsın inş. bebişini kucagınaaa darısı başımızaaa :Saruboceq::lepi:

slm kızlar...
bi sürü ütü bekliyorrr...
bu sıcak havada ne zor!!!

Kadir Geceniz mübarek olsun.
Hepimizin duaları kabul olsun.

:bbo:kızlar adetime 2 gün var ama adet sancısı çekiyorum bu hamile olmadığımamı işaret

bence ıkı gun daha bekle ve gelmezse test yap derım benım de adet sancısı vardı ve kesın gelcek demıstım ama gelmedı:)ıyı de oldu hayırlısı olsun sımdıden hepımınız ıcın

ayrıca hepınızın kandılı mubarek,duaları kabul olsun inşallah...bol bol dua edelim bu gece...

bu mübarek günde bize güzel haberler verecek arkadaşlarımız yoookkkk mmmuuuu:)))

herkesin kandili mübarek olsun :) bu gece dualarda buluşalım inşallah

slm nasılsınız ben de eylül ayını iple çekiyorum bu ay ilk klomen kullanmam ve ilk iğne oluşum. bakalım neler olucak çok sancım var acaba iğnedenmi 5 gün oldu iğne olalı yoksa hamiş miyim.bilgisi olan varmı benim durumumda.:uhm:

selam kızlar
adet tarihim 4 eylüldü dün adet olmadın şimdilikte birşey yok ama cuma günü test yapımyine negatif çıktı adet döngüme baktım 31 günde bir adet olduğum olmuş
yani adetim birgün falan gecikti ama bu normal sanırım

bu ayda olmadı
Rabbim herkes için hayırlısını versin herşeyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…