inş canm inş...tek olsunda ne yazarsan artık göbüşlü bebişilmi yazarsın anne olcammı yazarsın ..hayırlısıyla inş...
amann çalışmakda çin işkencesi bee bıktımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi::kedi:
:teselli: önümüzdeki ay ismimin ksrşısında pozitif yazmalı çok çalışmalıyız çooookkkkkkk
çinmin bu yola baş koydukvazgeçmek yok arkadaşım olumunekankayizsmile allahtan kavurucu sıcakları atlattık serin havalara denk geldik sıcakta hiç çekilmiyo
Eğer alnımızda yazıyorsa anne olmak canım inşaallah adımızın karşısında da yazacak..
Ama hep diyoruz ya Rabbim herşeye doğru bir zaman tayin etmiş.ama biz insanlar çok sabırsız oluyoruz kimi zaman o yüzden de bizim için genelde en yakın olan en hayırlısı dimi?ama Rabbim geleceğimizi bildiği için bugünümüze ona göre hikmetler gönderiyor.Pes etmek asla yok,çünkü sabrın sonu selamettir.Dua edicez,kul olarak elimizden geleni yapıp beklicez.Tez zamanda buradan koskocaman HAMİLEYİMMMMM diye yazmak nasip olur inşaallah:Saruboceqay yazarken bile içim tuhaf oldu kızlar)
Eğer alnımızda yazıyorsa anne olmak canım inşaallah adımızın karşısında da yazacak..
Ama hep diyoruz ya Rabbim herşeye doğru bir zaman tayin etmiş.ama biz insanlar çok sabırsız oluyoruz kimi zaman o yüzden de bizim için genelde en yakın olan en hayırlısı dimi?ama Rabbim geleceğimizi bildiği için bugünümüze ona göre hikmetler gönderiyor.Pes etmek asla yok,çünkü sabrın sonu selamettir.Dua edicez,kul olarak elimizden geleni yapıp beklicez.Tez zamanda buradan koskocaman HAMİLEYİMMMMM diye yazmak nasip olur inşaallah:Saruboceqay yazarken bile içim tuhaf oldu kızlar)
orası öylede valla benm durumum biraz vahim((
rabbm yardımcımız olsun inş..bu ay hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel yazmışsın canım katılıyorum sana ben ilk bebeğimi (şuan 9 yaşında) doğurmadan önce 9 ay bekledim kafayı yicektim olmuyo herhalde benim çocuğum diye bunalıma girdim bide malum sorulaar çıkarsın nazamn nişan,nişanlanırsın ne zaman düğün düğün olur ne zaman çocuk çocuğun olur ikinci ne zaman aaaa gına geldi valla sorulardan rabbim en iyisini en doğru günü bilir bizlere eli ayağı düzgün vatanına milletine hayırlı evlatları verir inşallah:Saruboceq:
amin canım amin dualarım seninle inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız
Demek senin dünyalar tatlısı bir çocuğun var canım ne mutlu sana,Rabbim öncelikle ona ve size hayırlı uzun ömür versin.Dediğine kesinlikle katılıyorum.İnsanız ya sorularızda bitmiyor işte,birşeye ulaşsak diğerini soruyoruz;bitmiyor sorularımız bir türlü.Sen hiç canını sıkma oluruna bırak hani hep öyle diyorlar ya oluruna bıraktık düşünmedik beklemedik o ay oldu diye..Biz de en iyisi biraz öyle deniyelim...Belki o zaman kavuşuruz meleklerimize...Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım.
orası öylede valla benm durumum biraz vahim((
rabbm yardımcımız olsun inş..bu ay hamileyimdir:Saruboceq::Saruboceq:
çok güzel yazmışsın canım katılıyorum sana ben ilk bebeğimi (şuan 9 yaşında) doğurmadan önce 9 ay bekledim kafayı yicektim olmuyo herhalde benim çocuğum diye bunalıma girdim bide malum sorulaar çıkarsın nazamn nişan,nişanlanırsın ne zaman düğün düğün olur ne zaman çocuk çocuğun olur ikinci ne zaman aaaa gına geldi valla sorulardan rabbim en iyisini en doğru günü bilir bizlere eli ayağı düzgün vatanına milletine hayırlı evlatları verir inşallah:Saruboceq:
bu ay doğal yollardan denedik.tek yumurta oluşmuştu yine.3 eylülde adet görmem gerekiyordu.henüz bir şey yok.31 ağustos ve 1 eylülde yaptığım idrar testleri negatif çıkmıştı.acaba yarın kan testi yaptırayım mı yoksa birkaç gün daha bekleyeyim mi?ayrıca böyle idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı?
Yağmurcum stres yapma canım dualarımız seninle mübarek günde ilk bebişinmi olucak
bu ay doğal yollardan denedik.tek yumurta oluşmuştu yine.3 eylülde adet görmem gerekiyordu.henüz bir şey yok.31 ağustos ve 1 eylülde yaptığım idrar testleri negatif çıkmıştı.acaba yarın kan testi yaptırayım mı yoksa birkaç gün daha bekleyeyim mi?ayrıca böyle idrarda negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mı?
canm öyle tabi herşey yüce yaradanımızda gizli orası öyle ama vahim derken kastettğim şey benm özel durumumÖyle deme canım,ne insanlar kaç doktordan kaç aşılamadan denemeden geçip tamamen umudunu yitirdiğinde hamile kaldı onları düşün.Allah ın katinda biliyorsun ki olmaz diye bir şey yoktur.O bir şeye ol demeden o şey olur.Yanii Rabbim yazdıysa inan ne yumurtlama dönemi hesabı kalır ne de başka birsey...
Bir kaç örnek veriyim konuya pek uymuyor ama.Birincisi arkadaşım henüz bebek düşünmüyordu seneye bu zamanlar diyordu.Adet gününe çok az kala ilk defa birsey olmaz diye korunmasız ilişkiye giriyorlar o gün hamile kaldı şimdi 5aylık oğlu olacak inşallah.
Diğer taraftan erken evlenen bir öğrencim su an 19 20 yaslarında;eşiyle gerdek gününü bile aylar sonra zorla geçirip o günde hamile kaldı...
bunlar Rabbim in mucizeleri işte O yeterki istesin kızlar...
canm öncelikle rabbm çocuğuna hayırlı ömürler versin bide kardeş versin inş
sende bendemişsin benim durumumda aynı bizim sorunumuz korunmadan 5 6 ay olmadı sonrasında oldu..benmde şuan 3 yaşında oğlum oldu dedğin gibi bizim milletimizin ağzını büzemiyosun hep sorarlar nolcaksasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni bebek varmı bebek olur doğum n zaman...... geçenlerde komşular beni merak etmiş acaba 2. niye düşünmüyo diyorlarmış hay allahım sanki aradan yıllar geçmiş gibi.....
Kızlar bu lıstede negatıf yerıne olmadı ınsaalh obur aya falanmı yazsam bu konuda bır fıkrı olan varmı sankı negatıf yazınca ıcım cız edıyor bıraz kırıcı gelıyor bana sız ne dersınız negatıf yazısından rahatsız olan varmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?