aminn sevda hepimiziznki:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar öncelikle Kadir Geceniz mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine isteyen ve bekleyen herkese bebeğini sağlıkla mutlulukla hayırla nasip etsin.benim belime bıcak batar gibi ağrı giriyor ve kasığım ağrıyor. inşallah bebek belirtileridir.Rabbim yüzümüze bakar inşallah...
hoşgeldinn seninde kadir gecen haıtlı olsun cnmmmerhaba kızlar öncelikle kadir gceniz mübarek olsun benide listenize ekler misiniz bende 12 eylül
kızlar ben yatıyorum ii geceler
11-)pearlheart.........................4 eylul (birkac gun beklemede hala regl olmadi)
15-)yasersu............................5 eylül (regl olmadi hala yarin test yapmayi dusunuyor)
17-)mysweetbaby....................6 eylul (sabahki testi negatif ama kirmizilar gelene kadar umutlari kaybetmek yok)
16-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) haber yok malesef
bu kandindemii oldu önemli olan niyettirr bbek için ugraşıyoruzz ama....boshayallersmile
yubacım olmadı malesef bu ilk denememizdi öğlen geldi benim kırmızılar ama ümidimi hiç kırmadım inşallah ekim ayında hamileliğimi burdan iletirim guclubacismile
kızlarr benmde gelmedi hala umudum devam ediyoo simdilik.yrn sabah test yapıcam inşal güzel haberlerlee gelirimm.bu arada herkezin kandinli mübarek olsun bu hayırlı gecede tüm dualarımız gercek olur inşallah
Hadi bakalım canım dualarım seninle..
Bize güzel haberler getir inşallah :Saruboceq:
inşallah canımcım ama simdi sanki hastalancakmısım gibi ağrım var yada pskolojk mi bilmiorum.herkez için dua edicem bu gece Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın
yubacım olmadı malesef bu ilk denememizdi öğlen geldi benim kırmızılar ama ümidimi hiç kırmadım inşallah ekim ayında hamileliğimi burdan iletirim guclubacismile
inşallah canımcım ama simdi sanki hastalancakmısım gibi ağrım var yada pskolojk mi bilmiorum.herkez için dua edicem bu gece Allah isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın
:teselli: önümüzdeki ay ismimin ksrşısında pozitif yazmalı çok çalışmalıyız çooookkkkkkk
inş canm inş...tek olsunda ne yazarsan artık göbüşlü bebişilmi yazarsın anne olcammı yazarsın ..hayırlısıyla inş...
amann çalışmakda çin işkencesi bee bıktımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile:kedi::kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?