Kızlar merhabalar!Kandiliniz mübarek dualarınız olsun kabul olsun inşallah...
Bu gece sanırım benim yumurtlama günüm,çalışma yapmamız gerekiyor.Bu gece ilişkiye girmede sakınca olduğunu bilken varmı?Ayy birde az önce netten bakıyım dedfim karşıma farklı şeyler çıktı diyorki pazar ve çarşamba günü olan çocuklar kavgacı olur bu ne kadar doğru sizce?[/QUO
Bence bu tip gereksiz hurafelere inanmayın.Ayrıca kendi kişisel fikrim herşeyin yeri ayrı sonuçta.Eşinizle bebek sahibi olmak adına kaçırmamanız gereken bir gün olarak düşünün.
Haklısın canım yumurtlama gününden sonra olduğunu varsayarsak geç çıkma ihtimali yüksek..Ama beklemekte çok zor.Bakalım bir kaç gün daha dayanabilirsem,Bayramda tekrar test yaparım.umarım dayanırım:)
Bu gece sanırım benim yumurtlama günüm,çalışma yapmamız gerekiyor.Bu gece ilişkiye girmede sakınca olduğunu bilken varmı?Ayy birde az önce netten bakıyım dedfim karşıma farklı şeyler çıktı diyorki pazar ve çarşamba günü olan çocuklar kavgacı olur bu ne kadar doğru sizce?[/QUO
Bence bu tip gereksiz hurafelere inanmayın.Ayrıca kendi kişisel fikrim herşeyin yeri ayrı sonuçta.Eşinizle bebek sahibi olmak adına kaçırmamanız gereken bir gün olarak düşünün.
Ben de bu düşünce taraftarıyım tabiki hurafelere inanmıyorum ama Kuran'da acaba buna yakın geçen bir ayet-i kerime var mı bunu merak ettim...Ben rastlamadım çünkü.Bir de işte içime kurt düştü ibadetle geçirilmesi gereken bir gece.Güya Rabbim niyetimi biliyor zevk deil niyetimiz bebek ve bu gece de önemli..Hayırlısı olur inşallah arkadaşım ilgin için teşekkür ederim...
inşallah hamilesindir canımcım bnm çok yakın arkadasım yaptırmıştı kan testi negatifti 10 gün sora bida yaptırtı pozitif cıktı.smdi 2 yasında kzı var.seninde öle olur inşalh.bnm de bgn adet olmam gerekio ama olmadım. inş hepimizin hakkında hayırlı olsur
Ben de bu düşünce taraftarıyım tabiki hurafelere inanmıyorum ama Kuran'da acaba buna yakın geçen bir ayet-i kerime var mı bunu merak ettim...Ben rastlamadım çünkü.Bir de işte içime kurt düştü ibadetle geçirilmesi gereken bir gece.Güya Rabbim niyetimi biliyor zevk deil niyetimiz bebek ve bu gece de önemli..Hayırlısı olur inşallah arkadaşım ilgin için teşekkür ederim...
Ayetlerde nasıl geçtiğini bilmiyorum,dini olarak yanlış birşey söylemek istemem ama sen içini temiz tut arkadaşım.Hayatta herşeyde niyet önemli.Sen ne niyetle yaptığını biliyorsun.İnşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olur.:Saruboceq:
Ayetlerde nasıl geçtiğini bilmiyorum,dini olarak yanlış birşey söylemek istemem ama sen içini temiz tut arkadaşım.Hayatta herşeyde niyet önemli.Sen ne niyetle yaptığını biliyorsun.İnşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olur.:Saruboceq:
İnşallah bu gecenin ve bu günlerimizin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder ve hayırlısıyla meleklerimizi gönderir bize.Senin de hkkında hayırlısı olsun bakalım günler bize ne getirecek...
Bu gece sanırım benim yumurtlama günüm,çalışma yapmamız gerekiyor.Bu gece ilişkiye girmede sakınca olduğunu bilken varmı?Ayy birde az önce netten bakıyım dedfim karşıma farklı şeyler çıktı diyorki pazar ve çarşamba günü olan çocuklar kavgacı olur bu ne kadar doğru sizce?
canımcım bizim dügün tarihimiz kandile denk gelmisti raslantı iste hic dügün tarihi alırken düsünmemistik.ve biz günahtır diye o gece biseycik yapmadık:))) sonra bilgisine güvendigim bi ablam demisti ki hic günah olurmu tam tersi erkegini mutlu etmek sevaptı.ben kendim hic arastırmadım ama öyle demisti
aminn tmm arkadaşalraaa hayırlısısylaaa hadi bismilalhh67-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme)
1-)zehra1025........................ pozıtıffffff
2-)müebbetsevdam................1 eylül
3-)guz_.................................1 eylül
4-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme)
5-)taf………………………….…2 eylül(3.deneme) negatiff
6-)a_emet26..........................2 eylül negatıf
7-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) negatıf
_deren_……………….…..4 eylül(ilk deneme) pozıtıffffff
9-)mannak............................4 eylül(2.deneme)
10-)pocapoca.........................4 eylül(3.deneme) negatif
11-)pearlheart.........................4 eylul
12-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffff
13-)nurumm...........................4 eylul negatif
14-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme)
15-)yasersu............................5 eylül
16-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme)
17-)mysweetbaby....................6 eylul
1esraersoy……………….….7 eylül
19-)umutlubirben.......................7 eylul
20-)rainmistik..........................7 eylul (3. Deneme)
21-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme)
22-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
23-)cevizlikek..........................8 eylul
24-)poti...................................8 eylul
25-)cileklisakiz.........................8 eylul
26-)pinks................................9 eylül
27-)sevgi.................................9 eylül
2duruşah...........................10 eylül....(ısı takibi-bal,polen)
29-)böğürtlen.........................10 eylül
30-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
31-)sale…………………………11 eylül
32-)only_smile........................11 eylül
33-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme)
34-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme)
35-)gülsah84…………………..12 eylül(3.deneme)
36-)miray_80……………......…12 eylül(5.deneme)
37-)esma-22.........................13 eylül
3nebileyim…………………..13 eylül
39-)nurun…………………….…13 eylül(5.deneme)
40-)zeynep............................13 eylül
41-)muhasebe_2910...............13 eylül
42-)eslem...................................13 eylul
43-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)
44-)melegm08........................16 eylül
45-)ervava..............................16 eylul
46-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme)
47-)nurun41.............................16 eylul
4eccu.................................18 eylul (ilk deneme)
49-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)
50-)bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)
51-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)
52-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)
53-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))
54-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)
55-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)
56-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)
57-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)
5ofline.................................24 eylül
59-)gulgamze..........................25 eylül
60-)ademerve..........................25 eylül(2. deneme)
61-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)
62-)pptya87...........................26 eylul
63-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)
64-)eylulmavi.......................26 eylul
65-)sumak.............................27 eylül
66-)karats..............................29 eylül
rabbim bu mübarek ramazan ayında hepimize hamile kalmayı nasip eder inşallahhh
hakında hayırlısıs olsunn kalitelii yumurtlamamalr cnaım:))Kızlar,bugün döngümün 13.günü.
11.günü ovulasyon testi yapmıştım.2.çizgi diğerine göre silik çıkmıştı,dün yapmadım.Az önce yaptım ve T çizgisi diğerine çok çook koyu oldu.Şimdi bizim bu gece çalışma yapmamız lazım demek dimi?
Yani bu teste göre birkaç gün içinde yumurtlıcamm...Ay böyle görünce bile çok heyecanlandım ya çok komiğim:))
bende öylee biliyorum büyüklerimizz derlerdi bizedeeeekandıllerde ilişki olmaz dıye bılıyorum ben
bu kandindemii oldu önemli olan niyettirr bbek için ugraşıyoruzz ama....boshayallersmileEvet canım o da var biz neticede zevk için birlikte olmuyoruz günüm bu güne denk geldi aklıma bile gelmzdi nasip böyleymiş Allah a sıgınıyorum O içimi niyetimi biliyor dilerim günaha girmeyiz...
kadir geceniz mübarek olsun arkadaşlar hepimizin en kısa bebeği olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?