Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

inşallah hamilesindir canımcım bnm çok yakın arkadasım yaptırmıştı kan testi negatifti 10 gün sora bida yaptırtı pozitif cıktı.smdi 2 yasında kzı var.seninde öle olur inşalh.bnm de bgn adet olmam gerekio ama olmadım. inş hepimizin hakkında hayırlı olsur

İnşallah canım ya bak heveslendim şimdi,İnşallah bu mübarek gecede hepimizin duaları kabul olurda bir an önce alırız bebişlerimizi kucağımıza.Bizim ilk denememiz bu ay belki çok erken ısrarcı davranıyorum ama Allah ne kadar çok istediğimizi biliyor.Mutlaka bizi bu güzel duygudan mahrum bırakmayacaktır.şu an hafif hafif kasılmalarım var ama yinede bilmiyorum.Her an hastalanabilirimde,tam terside olabilir(inşallah)Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum.

canımcım bizim dügün tarihimiz kandile denk gelmisti raslantı iste hic dügün tarihi alırken düsünmemistik.ve biz günahtır diye o gece biseycik yapmadık:))) sonra bilgisine güvendigim bi ablam demisti ki hic günah olurmu tam tersi erkegini mutlu etmek sevaptı.ben kendim hic arastırmadım ama öyle demisti

Evet canım o da var biz neticede zevk için birlikte olmuyoruz günüm bu güne denk geldi aklıma bile gelmzdi nasip böyleymiş Allah a sıgınıyorum O içimi niyetimi biliyor dilerim günaha girmeyiz...

CADIARZU aminn tmm arkadaşalraaa hayırlısısylaaa hadi bismilalhh

hakında hayırlısıs olsunn kalitelii yumurtlamamalr cnaım:))
kandıllerde ilişki olmaz dıye bılıyorum ben
bende öylee biliyorum büyüklerimizz derlerdi bizedeeee

Evet canım o da var biz neticede zevk için birlikte olmuyoruz günüm bu güne denk geldi aklıma bile gelmzdi nasip böyleymiş Allah a sıgınıyorum O içimi niyetimi biliyor dilerim günaha girmeyiz...
bu kandindemii oldu önemli olan niyettirr bbek için ugraşıyoruzz ama....boshayallersmile

Merhaba arkadaşlar öncelikle Kadir Geceniz mübarek olsun.Rabbim bu gecenin hürmetine isteyen ve bekleyen herkese bebeğini sağlıkla mutlulukla hayırla nasip etsin.benim belime bıcak batar gibi ağrı giriyor ve kasığım ağrıyor. inşallah bebek belirtileridir.Rabbim yüzümüze bakar inşallah...

kızlar merhaba.eylül ayında bekleyenler listesinden malesef ben çıktım.bugün iftara yakın regl olmuşum.bu ay baya umutluydum ben.hayırlısı artık diğer aylara...inşallah diğer arkadaşlardan mutlu haberleri alırız.

canlarım bi sorum olcak çatlatma iğnesinden kaç gün sonra test yapmalıyım bayrama şehir dışına çıkıcam da bugün 6 gün oldu iğne olalı.bilgisi olanlardan msj bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…