14 eylule kadar yavas yavas cizgi koyulasmaya baslar ama dikkat edilmesi gereken tam gununden 1 gun oncede ilsikide bulunulmasi iyi oluyor yani baktin baya koyu cikiyor yarin tam pozitif olacak gibi mutlaka ogunude degerlendir
ademervecim bir onceki sayfada sana bi yorum yazmistim okudunmu canim onu
İşte canım ben bu ay ilk defa denedim ve koyu t çizgisini 13.gün gördüm beklediğimden ve hesaplayıcılara göre 4gün önce...Sen testini yap en güvenilir cevabı o verir sana
Merhaba canım!Bayramda eşimin ailesinin yanına gittik bu akşam döndük hemende buraya koştum zaten:)
Ayrıca rüyandan da çok etkilendim canım...Keşke birde bebişle görseydin:)Ama bu sekilde görmen bile beni çok sevindirdi dilerim hamile olduguma işarettir.Aslında şimdi ben koyu çift çizgiyi 13.gün gördüm ya o gun tam olarak yumurtlamıs mı oluyorum?Şayet öyleyse adet günümde bundan tam 14gun sonra kesin olurmu?Ona göre tarihi değiştirebiliriz gercekten:)
değerlendirmesine değerlendiririm ama eşim yok şehir dışına çıktı 1 hafta yok maalesef( oklava:
ben birkac aydir kullaniyorum hep 14 gun sonra oldum test pozitif ciktiktan sonra hani gecen ay gec yumurtladim sonra saydim 14 gun tam 14 uncu gun geldi kirmizilar degistirmesek bile gununu ayin 20 sinden once sen test yapabilirsin belki okumussundur ben ilk testimi yaptim dun daha bi hafta var ama dayanamadim negatif cikti tabiki bir dahakini 2 gun kala falan yapacam seninkinide inan cok merak ediyorum ruyamdan sonra
Anladım canım o zaman benimde en geç 21i gibi falan olması gerekiyor...O zaman sen müsait oldugun bir zaman listede tarıhımı değiştirirsen çok sevınırım...21Eylül diyelimm..:)
Ayy ben de çook şaşırdım beni görmene hem de gerçekten çok sevındım canım Allah ım hayırlara çıkarsın ınsallah:Saruboceq:
Bu arada rüyaların çıkarmı tatlımeyvahedigeldismile
ya aslinda bazen cok cikar bazen hic kimi zaman oyle ruyalar gorurum ki bilim kurgu filmi gibi hepsinide hatirlarim onceleri anneme anlatirdim sabah kalkar kalkmaz o zevkle dinlerdi simdi esime anlatiyorum ne acayip ruyalar goruyorum diye dalga geciyor bazen. kalbimizde iyi dilekler olduktan sonra olmayacak sey yok herkes icin dua ediyorum senin icinde
gecen site kapali oldugunda farkettimki erken hamilelik belirtilerini okuyordun altta online olanlar gozukuyor ya acaba belirtilerin varmi bende okuyordum ve yumurtlamadan sonra gogus uclarim o kadar acidiki ama sadece uclari iste dedim tuttu bu ay ama 3 4 gun surdu ve gecti yani biri gecti diferinde cok az aci var belirtim gidince nasil yikildim anlatamam sende varmi bi belirti
rüya demişken bende iki gün önce bi rüya gördüm bebek emziriyordum bebğin ağzı bembeyaz süttü allahım hayırlara çıkart inş şansım düşük olsa da hamile olayım artık :Saruboceq:
Hayırlara vesile olsun canım inşaallah,Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün hepimizin diyelim...Aslında ben daha öncede belirtileri okuyordum ve de benzer şeyler yaşıyordum ama sonra negatif çıkınca psikolojik oldugunu anladım bu da beni üzmeye başladı.Artık olsa bile hamileliğe yormuyorum canım.Ama sadece son günlerde midem çok yanıyor ekşiyor çok nadirde olsa karışıyor böyle...Karnımda çok gaz var ve şiş.Kasıklarıma da arada bir ağrı geliyor geçiyor.Ama bunların sebebi çok farklı şeylerde olabilir ama tabii keşke hamilelikten olsa...Kime desemde kendini üzme bu kadar erken çıkmaz belirtiler belki ancak günün geçer o zaman diyorlar ben de o zaman kesin değil diyorum napıyımbilmiyorumkismile
dogru diyorsun canim ya bende aynisini kendime yapmaya calisiyorum ama hafif bi karin agrisi falan olunca bile aklim hamilelige gidiyor elimde degil valla bilmiyorumkismile
Evet canım aynısını ben de yaşıyorum en ufak birşeyi içimden acaba hamilemiyim diye yoruyorum...O kadar etkılenıyorum kı okudufum ve duydugum belirtilerden en son su kirpik karısması ve gözdeki değişiklikle ilgili belirtiyi okudum Allah ım sürekli gözüme bakıp duruyorum delirmezsem iyidirsositososito
hep bendede ayni canim ya sabahlari bende bakiyorum gozbebeklerim buyumusmu acaba kirpiklerim kariskmi birde daha kis gelmedi ama ayakalarim cok usumeye basladi onu bile yordum hamilelige
ben ovulasyon testı almadım ıkı gun arayla yapalım dedık ama bakalım.
ben adetımın 8.günü basladım gun asırı ılıskıye 8 10 12 14 dıye gıdılıcek daha 12 deyız :) 18. veya 20. gune kadar gun asırı gıtmek ıstıyorum ama bakalım ınsallah yorulmayız :)
persembe gunu de doktorla tekrar randevum var testlerın sonucları ıcın ınsallah bırsey cıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?