bebek istegyince bencede ilişki çok önemlii fazla olursa okadarr şans artar:)Ben haziranda iki haftalık bir adet gecikmesi yaşayınca bir kadın dogum uzmanına gitmiştim ona da söyledim biz çocuk düşünüyoruz diye özel birsey yapsak iyi olur mu dedim kadında yumurtlama gununu tutturmak önemlidir ama zaten gun asırı ilişkiye girerseniz bunu takip etmeye gerek kalmaz demişti:)Bencede çok mantıklı
bebek istegyince bencede ilişki çok önemlii fazla olursa okadarr şans artar:)
bence evlılıgın ılk aylarında bu yuzden cok sanslılar hemen tutuyor
sık ılıskı yasayıp ısı sansa bırakmıyorlardır :)
bızım gıbı 2 yıl olunca, yarın yapsak olur mu ,cok yorgunum ,uykum var lafları eksık olmuyor
Kesinlikle öyle canım...
Çalışmak şart:)
bnadaa yaaa insan yorgunn yada isteksz oluuyorrrr büğün yarın diyee vaz geçiyozzz.............kizlar bana mi oyle geliyor bilmiyorum ama yani gunasiri iliski yorucu geliyor bana ya yani bide boyle bi zorunluluk gibi hani canin istierse bazen 2 gun ust uste yapabiliyosun istemesse araya 4 5 gun girebiliyor yani ben gun asiri yapamiyorum birde yumurtlama gununu tespit etmem ogunlerde yaptigimiz iliskilerde yarim saat ayaga kalkmamam acisindan iyi oluyor dusunsenize yumurtlamanin 5 10 gun geciktigini ve sizin her iki gune bir yarim saat ayakalarinizi havaya kaldirrarak beklediginizi kendi acimdan biraz yorucu buluyorum yani
bnadaa yaaa insan yorgunn yada isteksz oluuyorrrr büğün yarın diyee vaz geçiyozzz.............
ay ademervecim seni 21 eylullu olanlarin yanina koymusum ama tarihini degsitirmmeyi unutmusum su edit tusunu kaldirdiklari cok kotu oldu yanlardaki siralamayi duzelteyim derken aklimdan cikivermis
Olsun canım ilgilenmen yeterli...
Hem düzeltmişsin ellerine sağlık...Dilerim bu ay bol hamişli bir ay olur gelmez kırmızılar bebişlerimiz tutunur bizlere:Saruboceq:
amin canim insallah listeye bakinca seviniyorum aslinda baya bi sansliyiz bu ay simdiden 7 hamilemiz var daha ayi yarilamadik insallah cok cok artar bu sayi
senağlama kızlar çok kötüyüm ben ya......bu ayda olmadı malesef bugün ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim yanımda olmasa saatlerce ağlayabilirdim.Allahtan çok destek oluyor.14.denememizdi ve yine olmadı her ay böyle üzüntü yaşıyorum anlatamam size nası bi duygu olduğunu.her ay umutlanıyorum en küçük belirtiden ve sonra hayal kırıktığı......Ama karar verdim artık kendimi yıpratmayacağım sadece dua edeceğim başka yoluda yok zaten.Hepimiz bebek isteğiyle biraraya geldik sonuçta ama özellikle benim için dua etmenizi istiyorum ismen.Çünkü zaman geçtikçe olmama ihtimali daha da artıyor.Biliyorsunuz 1 yıla kadar olmaması normal ama sonrası için iyice zorlaşabiliyo..Gerçekten bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Daha ilk denemeleri olan arkadaşlar ;sakın kendinizi üzmeyin yolun çok başındasınız..ALLAH aratmasın. isteyen, bakabilen, annelik vasfına sahip olan ve çocuğunu iyi yetiştirebilecek olan tüm bayanlara yaşatsın Rabbim bu mutluluğu.kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?