hasta oldum
senağlama kızlar çok kötüyüm ben ya......bu ayda olmadı malesef bugün ağlamaktan gözlerim şişti.Eşim yanımda olmasa saatlerce ağlayabilirdim.Allahtan çok destek oluyor.14.denememizdi ve yine olmadı her ay böyle üzüntü yaşıyorum anlatamam size nası bi duygu olduğunu.her ay umutlanıyorum en küçük belirtiden ve sonra hayal kırıktığı......Ama karar verdim artık kendimi yıpratmayacağım sadece dua edeceğim başka yoluda yok zaten.Hepimiz bebek isteğiyle biraraya geldik sonuçta ama özellikle benim için dua etmenizi istiyorum ismen.Çünkü zaman geçtikçe olmama ihtimali daha da artıyor.Biliyorsunuz 1 yıla kadar olmaması normal ama sonrası için iyice zorlaşabiliyo..Gerçekten bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Daha ilk denemeleri olan arkadaşlar ;sakın kendinizi üzmeyin yolun çok başındasınız..ALLAH aratmasın. isteyen, bakabilen, annelik vasfına sahip olan ve çocuğunu iyi yetiştirebilecek olan tüm bayanlara yaşatsın Rabbim bu mutluluğu.kendinize iyi bakın
kizlar ;istemizin son hali asagiya tarihi gecmis kisileri listeliyorum umarim haber aliriz kendilerinden eger verdilerde ben gormediysem kusura bakmasinlar
1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
5-)guz_.................................1 eylül
19-)esraersoy.........................7 eylül
20-)umutlubirben.......................7 eylul
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylül
24-)cevizlikek..........................8 eylul
26-)cileklisakiz.........................8 eylul
27-)pinks................................9 eylül
2sevgi.................................9 eylül
30-)böğürtlen.........................10 eylül
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)
32-)sale..................................11 eylül
33-)only_smile........................11 eylül
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme)
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme)
3miray_80........................12 eylül(5.deneme)
39-)asos................................12 eylul
40-)aytasi84...........................12 eylul
slmlar
bende bişi yok şuanakannehir beklemedeyim
kırmızı katı da görmedik şimdiye kadar aklinialirimsmile
sadece karnım şiş gibi. bide ayaklarım bi üşüyor bi yanıyor.
çorap giyiyorum.
bu sabah test yaptım negatif:sinifsinif:
gelişme olursa haberdar ederim
bnadaa yaaa insan yorgunn yada isteksz oluuyorrrr büğün yarın diyee vaz geçiyozzz.............
benimle evlenen 3 kuzenim var üçüsüde hamile eşim bana neden bizim ki olmuyor diyiyor.bir çözümü olan varsa yazsın .soğan suyu kürünü yaptım hiçbir işe yaramadı
HAMİLELİĞİNİ tebrik ederim canım benim a.s. ilk denemedemi hamile kaldın merak ettim kaçıncı denemenizdi?
Kızlar merhabalar!Dilerim bayramınız güzel geçmiştir...
Müebbetsevdam çook tebrik ediyorum canım...Rabbim hamileliğininde güzel geçmesini nasip etsin ve bebişini hayırlısıyla al kucağına canım...Dularınıda bizlerden eksik etme inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?