Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

kızlar benide silin listeden kırmızıları gördüm çok mutsuzuuuuum mmmafoldumben :çok üzgünüm:
artık sanıyorum dr zamanı geldiiiikaydirigubbakcemile

Merhaba sevilaycan, dualarımız seninle ve forumdaki diğer tüm bebek isteyenlerle.. İnşallah Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin.
Normalde 1 yıl boyunca korunmasız ve düzenli cinsel ilişkiye rağmen çocuk olmuyorsa, bir kadın doğum uzmanına görünmekte fayda var. ileri tedavi ve tetkikler gerekecektir. Moral bozmak yokguclubacismile

Merhaba arkadaşlar,
bugün benim beklen(mey)en adet günüm...
Üç gündür kasıklarımda ve belimde ağrılar var (sanki adet oldum olacakmışım gibi)...
Ama bu ay en önemli günleri değerlendiremediğimiz için pek ihtimal veremiyorum hamile olabileceğime...
Eşim de 1 hafta geçmeden test yapmama izin vermiyor (çünkü üç ay önce kimyasal gebelik nedeniyle çok üzülmüştüm, tekrar böyle bir üzüntü yaşamamı istemiyor)...
Sonuç ne olursa olsun (pozitif ya da negatif) sizlerle paylaşacağım...
Kalın sağlıcakla...

allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.. benimde tam önemli günlerimde bugün misafirim geliyor offf nolucak böyle bilmiyorum bi düzen yokki

merhaba kızlar bugün benim adet günüm ama adet olmadım.hamile olmadığımıda biliyorum.yani biraz problemliyim.6 eylülde başka nedenlerden dolayı kan testi yapmam gerekiyordu yaptım ve sonuç negatifti.kadın doğum uzmanına göründüm polikstik overin var dedi.ne olacak benim bu halim.yıllardır hep aynı sorun kızlıktan beri sürekli adet düzensizliği yaşıyprum.şimdi dört gözle adet olmayı bekiyorum.

slmlar
bende bişi yok şuanakannehir beklemedeyim
kırmızı katı da görmedik şimdiye kadar aklinialirimsmile
sadece karnım şiş gibi. bide ayaklarım bi üşüyor bi yanıyor.
çorap giyiyorum.
bu sabah test yaptım negatif:sinifsinif:
gelişme olursa haberdar ederim

benimle evlenen 3 kuzenim var üçüsüde hamile eşim bana neden bizim ki olmuyor diyiyor.bir çözümü olan varsa yazsın .soğan suyu kürünü yaptım hiçbir işe yaramadı

cnm insallah bıdahakı aya hepimiz birden gebe kalırızzzzzzzkaydirigubbakcemile2:hulya:

Kızlar bende yarın test yapayım diyorum ama biraz daha mı beklesem?? 11 Eylülde adet olmam gerekiyordu hala bişey yok...

sevilaycığım lütfen yıpratma kendini....bence hayatındaki ilkler sırasından bebek fikrini çıkar kafanı beynini rahatlat biliyorsundur stres hamile kalma sürecini olumsuz olarak etkiliyor.hayırlısıni iste her zaaman için.allah sana bol bol sabır versin bu süreçte....umarım en kısa zamanda bebişine kavusursun...dr a gittin mi?? iltihaplar falan hamile kalmayı engelliyor

HAMİLELİĞİNİ tebrik ederim canım benim a.s. ilk denemedemi hamile kaldın merak ettim kaçıncı denemenizdi?

teşekkür ederim canım darısı tüm isteyenlere inşallah...canım ilk deneme değildi. nisan ayından buyana istiyorduk ama 2 kez kist oluştu 3.kistte erken müdahale oldu.bu ay klomen kullandım. çok şükür oldu.günde 1 kez 5 gün kullandım. çok şükür oldu.perşembe günü ilk randevumuz var inşallah herşey yolunda gidiyordur...

canımsın teşekkür ederim.bayramımız şükür güzel geçti ama benim çok fazla ağrım oldu.onun dışında şükür herşey yolundaydı. canım benim her namazdan sonra kk da ve bütün dünya da bebek bekleyen hanımlar için dualar ediyorum. İnşallah Rabbim tüm isteyen ve bekleyenlere nasip eder en kısa zamanda...

Hamileliğimi tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürler Allahım tez zamanda sizlerede sağlıkla nasip etsin inşallah...

Buarada arkadaşlar adet olup negatif sonucu alan tüm arkadaşlar morallerinizi bozmamaya çalışın Allahım inşallah sizlerede nasip eder. yeter ki dualarınızı eksik etmeyin. devamlı dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…