- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
cok ıstıyorum bu ay cokkkkk ,ilişki anunda düşünmüyorum hıc sonrasında da
ama esıme bakıyorum o bana bakıyor ıkımızde olsun attık olsun dıyoruz :)
gözü sana gülüşü bana lafları eksık olmuyor ..kahve ıcerken bıle düşünebiliyorum nasıl bırsey olucak dıye laf acılıyor .
ilk kez bu kadar cok ıstedım bebegım olsun..Allah'ım lütfen bu ay olsun ..
hepimize hamile kalmayı nasip ett lütfennn :Saruboceq:
yubacım listeyi çok güzel yapıorsun.
tüm arkadaşları hemen güncelliyorsun.
ellerine sağlık
yakında ekim listeside yapıcaksın dimi???
bu topikten ayrılmak istemiyorumopuyorumnanaktan
yubacım listeyi çok güzel yapıorsun.
tüm arkadaşları hemen güncelliyorsun.
ellerine sağlık
yakında ekim listeside yapıcaksın dimi???
bu topikten ayrılmak istemiyorumopuyorumnanaktan
Buarada arkadaşlar adet olup negatif sonucu alan tüm arkadaşlar morallerinizi bozmamaya çalışın Allahım inşallah sizlerede nasip eder. yeter ki dualarınızı eksik etmeyin. devamlı dua
yubacım daha önce yazmıştım ama galiba gözden kaçırdın benimde bu ay olmadı kırmızı kart yedim :gitme: diğer aya kaldı artık kısmet olursa... doktorumu aradım gel klomene başlayalım diyor. bu ay daha 6. denememiz olacak erken değilmi sizcede ? kafam çok karışık bilmiyorumkismile
yubacım daha önce yazmıştım ama galiba gözden kaçırdın benimde bu ay olmadı kırmızı kart yedim :gitme: diğer aya kaldı artık kısmet olursa... doktorumu aradım gel klomene başlayalım diyor. bu ay daha 6. denememiz olacak erken değilmi sizcede ? kafam çok karışık bilmiyorumkismile
Vallahi canım şimdi ben henüz bir doktor kontrolünden geçmediğim için bilgim yok.Ama klomen yumurtaların çatlaması için mi veriliyor?Bir de sizde tespit edilen bir sorun var mı doktorunuz tarafından ki o da 6.ay böyle bişi istedi?
şayet yoksa bir kaç daha doğal yollardan deneyebilirsiniz tabi..
evet klomen yumurta çatlaması için verilen bir ilaç. Allaha şükürler olsunki tesbit edilen bir sorunumuzda yok doktora dedimki ben 5 aydır korunmasız ilişki olmasına rağmen hamile kalamıyorum neden acaba bir sorunmu var diye doktora gittim. bazı arkadaşlarım kist olabilir git bi doktora görün dediler bana. gittim doktora ultrasonda bi sorun çıkmadı gayet sağlıklısın dedi ama gebelik hızlandırmak istersen klomene başlayabiliriz sonra çatlatma iğnesi vururuz dedi. bundan önceki gebeliğimde 2. ayda hemen hamile kalmıştım fakat bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen aralık ayında. 3 ay korunduk nisan ayından bu zamana kadar çalışmalara devam ediyoruz ama herhangi bir netice olmadı. bazı doktorlar ise 1 yıl boyunca halen hamile kalınmazsa tedavi başlatıyolarlar, bu yüzden acaba erkenmi dedim kafam çok karışık gerçekten :1no2:
Anladım canım.Öncelikle bebeğini kaybetmişsin buna çok üzüldüm,Rabbim sabır versin sizlere ve inşallah doğacak çocugunuza hayırlı uzun ömürler versin. Diğer yandan bir bekleme süreci kendinizi toparlama süreci geçirdiniz haliyle.İyi de olmuş ve de en azından hamile kalabiliyorsun bunu da biliyorsun bence bu da çok önemli.Nisandan bu yanada çok uzun bir zaman olmadı belki bir kaç daha deneyip olmazsa o zaman klomeni deneyebilirsiniz canım benim nacizane görüşüm...
klomen zararlı mı kı ,neden cekınıyorsun .
evet klomen yumurta çatlaması için verilen bir ilaç. Allaha şükürler olsunki tesbit edilen bir sorunumuzda yok doktora dedimki ben 5 aydır korunmasız ilişki olmasına rağmen hamile kalamıyorum neden acaba bir sorunmu var diye doktora gittim. bazı arkadaşlarım kist olabilir git bi doktora görün dediler bana. gittim doktora ultrasonda bi sorun çıkmadı gayet sağlıklısın dedi ama gebelik hızlandırmak istersen klomene başlayabiliriz sonra çatlatma iğnesi vururuz dedi. bundan önceki gebeliğimde 2. ayda hemen hamile kalmıştım fakat bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen aralık ayında. 3 ay korunduk nisan ayından bu zamana kadar çalışmalara devam ediyoruz ama herhangi bir netice olmadı. bazı doktorlar ise 1 yıl boyunca halen hamile kalınmazsa tedavi başlatıyolarlar, bu yüzden acaba erkenmi dedim kafam çok karışık gerçekten :1no2:
Amin...cevabınız için teşekkür ederim gerçekten beklemek hem benim hemde eşim için iyi olacak gibi.. eşim zaten hep böyle hap gibi v.s ürünlere karşı çıkmıştır doğal yolla imkanımız varken ne gerek var diye. bu yüzden kontrol hapı bile kullanamadım. ama ne yazıkkı biz (öncelikle ben) bayanlar bazı şeylerde acele ediyorz. o ilk hamilelik heycanını yaşadım ya o heycan o kadar güzeldiki aynı sevinci mutluluğu tekrar yaşayayım istiyorum ama sonu diğeri gibi hüsranla bitsin istemiyorum bu yüzden Rabbimden öncelikle herşeyin hayırlısını diliyorum...
:CüvCüv:
Öncelikle Allah kolaylık versin, bebeğini kaybetmişsin. Kadın doğum doktoru değilim ama kitaplarda geçen bilgi 1 yıl beklendikten sonra tedavinin başlamasının gerektiği. tabi düzenli ilişki şart. bu tarz tedavilerin yan etkileri var. hemenn 5 . ayda tedavi olmanı gerektirecek bi aciliyeti yok. yaşını bilmiyorum, belki yaşından dolayı zaman kaybetmek iistemiyor olabilirsin. verilen ilaçlar hormon sonuçta. meme kanserinden tutun, rahim kanserine, yumurtalık kanserine.. vs predispoze , yani riskini arttırır. bilmem anlatabildim mi.
ama seçim senin. kesinlikle 1 yıldan önce tedavi yapılmaz diye bişey yok, kararı sen veriyorsun.Hayırlısı olsunbi bebişin olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?