Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

edıt yok yazım hatalarım olmuş ,persembe gunu doktor ne dıyecek merak edıyorum ılk kez boyle bı genel muayene eden oldu :)

ınsallah iyi gelır

Aynı şekilde bizim evde de bu diyaloglardan son bir kaç ayda fazlasıyla var..
Eşim benden daha meraklı kalk yap bakıyım test diyor:)
Henüz birşey olmasada düşüncesi bile mutlu ediyor insanı...
Dilerim duaların gerçek olur canım ve bu ay senin de ayın olur...Tabii bizimde ınsallah:Saruboceq:

yubacım listeyi çok güzel yapıorsun.
tüm arkadaşları hemen güncelliyorsun.
ellerine sağlık
yakında ekim listeside yapıcaksın dimi???
bu topikten ayrılmak istemiyorumopuyorumnanaktan

Aynı sekılde canım bu ay olmazsa ekim ayına devam inşallah;benimde hiç ayrılasım yok :umursamaz:

yubacım listeyi çok güzel yapıorsun.
tüm arkadaşları hemen güncelliyorsun.
ellerine sağlık
yakında ekim listeside yapıcaksın dimi???
bu topikten ayrılmak istemiyorumopuyorumnanaktan

sagol canim tesekkur ederim zevkle yapiyorum ben elimden geldigince de hemen yenilemeye calisiyorum haberler geldikce ve yeni birileri katildikca ekim ayi icin kimse daha topik acmamis ama ben buyuk bir zevkle liste yenileme isini yaparim

yubacım daha önce yazmıştım ama galiba gözden kaçırdın benimde bu ay olmadı kırmızı kart yedim :gitme: diğer aya kaldı artık kısmet olursa... doktorumu aradım gel klomene başlayalım diyor. bu ay daha 6. denememiz olacak erken değilmi sizcede ? kafam çok karışık bilmiyorumkismile

Buarada arkadaşlar adet olup negatif sonucu alan tüm arkadaşlar morallerinizi bozmamaya çalışın Allahım inşallah sizlerede nasip eder. yeter ki dualarınızı eksik etmeyin. devamlı dua

tebrikler canım ya inşallah sağsalim kucağına alırsın çatlatma iğnesi olmadan sadece klomenlemi hamile kaldın? bizimde 6. denememiz olcak bu ay doktor klomene başlayalım diyor ben hala erkenmi acaba die düşünmeden edemiyorum eşim acele etmeyelim diyor öyle allakbullakki kafam anlatamam etraftanda çok üstüme geliyolar annem teyzem ananem ne zamana kadar bekliceksiniz die demekdiklerini bırakmadılar bayramı zehir ettiler sanki benim elimdeymiş gibi mafoldumben

Vallahi canım şimdi ben henüz bir doktor kontrolünden geçmediğim için bilgim yok.Ama klomen yumurtaların çatlaması için mi veriliyor?Bir de sizde tespit edilen bir sorun var mı doktorunuz tarafından ki o da 6.ay böyle bişi istedi?
şayet yoksa bir kaç daha doğal yollardan deneyebilirsiniz tabi..

canim gormemisim kusura bakma bazen gozden kaciriyorum yazilanlari insallah gelecek ay kismet olur hamile kalmak canini sikma sakin klomen ile ilgili benimde bilgim yok ama kesin onunla ilgili topikler vardir bu sitede

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme) kaydirigubbakcemile2
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylülkaydirigubbakcemile2
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylülkaydirigubbakcemile2
24-)cevizlikek..........................8 eylulkaydirigubbakcemile2
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
26-)cileklisakiz.........................8 eylulkaydirigubbakcemile2
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylülkaydirigubbakcemile2
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylülkaydirigubbakcemile2
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
32-)sale..................................11 eylülkaydirigubbakcemile2
33-)only_smile........................11 eylülkaydirigubbakcemile2
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme)kaydirigubbakcemile2
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylulkaydirigubbakcemile2
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylülpozitiffffffffffffffhihoyyyt
42-)nebileyim.........................13 eylülkaydirigubbakcemile2
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylülkaydirigubbakcemile2
45-)muhasebe_2910...............13 eylülkaydirigubbakcemile2
46-)eslem...................................13 eylulkaydirigubbakcemile2
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylülkaydirigubbakcemile2
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) kaydirigubbakcemile2
55-)fasta....................................16 eylul kaydirigubbakcemile2
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
64-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
65-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
66-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
67-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
6mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
71-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
72-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
73-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
74-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
75-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
76-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
77-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
7love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
79-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
80-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
81-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
83-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

rabbim bu mübarek ramazan ayında hepimize hamile kalmayı nasip eder inşallahhh [/QUOTE]

evet klomen yumurta çatlaması için verilen bir ilaç. Allaha şükürler olsunki tesbit edilen bir sorunumuzda yok doktora dedimki ben 5 aydır korunmasız ilişki olmasına rağmen hamile kalamıyorum neden acaba bir sorunmu var diye doktora gittim. bazı arkadaşlarım kist olabilir git bi doktora görün dediler bana. gittim doktora ultrasonda bi sorun çıkmadı gayet sağlıklısın dedi ama gebelik hızlandırmak istersen klomene başlayabiliriz sonra çatlatma iğnesi vururuz dedi. bundan önceki gebeliğimde 2. ayda hemen hamile kalmıştım fakat bebeğim karnımda öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldım geçen aralık ayında. 3 ay korunduk nisan ayından bu zamana kadar çalışmalara devam ediyoruz ama herhangi bir netice olmadı. bazı doktorlar ise 1 yıl boyunca halen hamile kalınmazsa tedavi başlatıyolarlar, bu yüzden acaba erkenmi dedim kafam çok karışık gerçekten :1no2:

Anladım canım.Öncelikle bebeğini kaybetmişsin buna çok üzüldüm,Rabbim sabır versin sizlere ve inşallah doğacak çocugunuza hayırlı uzun ömürler versin. Diğer yandan bir bekleme süreci kendinizi toparlama süreci geçirdiniz haliyle.İyi de olmuş ve de en azından hamile kalabiliyorsun bunu da biliyorsun bence bu da çok önemli.Nisandan bu yanada çok uzun bir zaman olmadı belki bir kaç daha deneyip olmazsa o zaman klomeni deneyebilirsiniz canım benim nacizane görüşüm...

Amin...cevabınız için teşekkür ederim gerçekten beklemek hem benim hemde eşim için iyi olacak gibi.. eşim zaten hep böyle hap gibi v.s ürünlere karşı çıkmıştır doğal yolla imkanımız varken ne gerek var diye. bu yüzden kontrol hapı bile kullanamadım. ama ne yazıkkı biz (öncelikle ben) bayanlar bazı şeylerde acele ediyorz. o ilk hamilelik heycanını yaşadım ya o heycan o kadar güzeldiki aynı sevinci mutluluğu tekrar yaşayayım istiyorum ama sonu diğeri gibi hüsranla bitsin istemiyorum bu yüzden Rabbimden öncelikle herşeyin hayırlısını diliyorum...

klomen zararlı mı kı ,neden cekınıyorsun .

zararlı adı altında tek bildiğim şey klomenin kist yapması. tabi bu sefer aylarca kistten kurtulmak için tedavi görüyorsun. hamilelik için acele ederken iyice süreyi uzatmak zorunda kalınabiliyor diye biliyorum. bu yüzden bi sorun yoksa eğer,bekleyerek normal yolla hamilelik daha iyi gibi görünüyor

:CüvCüv:
Öncelikle Allah kolaylık versin, bebeğini kaybetmişsin. Kadın doğum doktoru değilim ama kitaplarda geçen bilgi 1 yıl beklendikten sonra tedavinin başlamasının gerektiği. tabi düzenli ilişki şart. bu tarz tedavilerin yan etkileri var. hemenn 5 . ayda tedavi olmanı gerektirecek bi aciliyeti yok. yaşını bilmiyorum, belki yaşından dolayı zaman kaybetmek iistemiyor olabilirsin. verilen ilaçlar hormon sonuçta. meme kanserinden tutun, rahim kanserine, yumurtalık kanserine.. vs predispoze , yani riskini arttırır. bilmem anlatabildim mi.
ama seçim senin. kesinlikle 1 yıldan önce tedavi yapılmaz diye bişey yok, kararı sen veriyorsun.Hayırlısı olsun bi bebişin olur inş.

Ne demek canım burda hepimiz birbirimize yardımcı oluyoruz elimizden geldiği kadarıyla olucazda inşallah.Yaşını bilmiyorum ama eğer acele etmiyorsan bence biraz daha normal yollardan deneyin canım.Ben de öyle düşünüyorum yani Allah korusun olumsuz birşey tespit edilmedikten sonra doğal olmayan yolları ilk aşamada düşünmemk lazım.Ama tabii 1sene olur olmaz kontrole gidersin bişi çıkar o zaman tabiki uygun yollara başvurulur...

Bence senin vücudunda yeni yeni hazırlanıyor ikinci hamileliğe.Ovulasyon testi gibi yöntemlerde deneyebilirsin.Ben de bu ay ilk defa denedim.Bilinçli ve sık ilişki hamilelik olasılığını arttıyor. İnşallah tez zamanda bizlerde annelik duygusunu yaşarız:Saruboceq:

Amin inşallah isteyen tüm herkesin olur. daha yaşım genç 1 sene beklemek en iyi seçim ama birde büyüklerimiz karışmasa herşeyi oluruna bıraksa daha iyi olacak boshayallersmile

ay o zaman bekle tabı yasında gencmıi ,ka yıllık evlısın bılmıyorum ama bosver mılleti ne dıyorsa .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…