Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Allah razı olsun. inşallah herşey gönlümüzce olur. bebek istemekten çok ilk önce herşeyin hayırlı olanını dilemek gerekli biz hayırlısı ne ise o olsun demiştik demekki hayırlısı ilk bebek deilmiş. Allah ikinciyi hayırlı kılsın :Saruboceq: sizlerede sağlıklı hamilelikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: opuyorumnanaktan

olsun bızım de ıkı yıl dolucak bu ay basladık ..yasımın da kucuk oldugunu düşünüyorum hala :)

herkes yuh dese de :)

hayırlı olsun da geerısı dıgerlerının ne dedıgı onemlı degıl :)

SLm kısLar..
ya benim bugün adet oLmam Lazım ama haLa oLmadım..
hep günümde olurdum normalde ..ilk defa geçio..
ama test yaptm negatif çıktı ..silikte olsa çıkmazmıydı ya?
kasıklarımda da ağrı var ama ümitlenmek istemediğim için kisttir diorm belki..
hep negatiflere alışık olduğum için midem bulansa bile amaaan psikolojiktir diorum..
nediosunuz kızLar sizce ne yapayım yine mi beklemeliyim

bence beklemelisin canım. testin duyarlığı düşükse negatif gelebilir. 2-3 gün bekle derim ben. yok duyarlılığı yüksek bi testse kırmızıları görebilirsin, umarım bu olmazlmaz:

Vallahi canım bu durumlarda her an herşey olabiliyor ama şöyle düşünelim ilk...Eğer b hcg hormonu henüz fazla dağılmamışsa idrara veyahutta geç döllenme olmuşsa o zaman çıkmabiliyor testlerde.Ama adet günü veya bir kaç gün sonra hamile olduğunu öğrenende var.Diğer yandan her ay bir olmuyor biliyorsun hepimizin adet günü bir ya da bir kaç gün öne ya da geriye kayabiliyor.O yüzden bence kendini kesin yok diyede şartlandırma hem çok umutlandırmada.Yarın ya da öbür gün hala olmamışsan bir test daha yap o da mı negatif ve hala adet olmadın mı işte o zaman kan testiyle emin olursun canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah...

bence beklemelisin canım. testin duyarlığı düşükse negatif gelebilir. 2-3 gün bekle derim ben. yok duyarlılığı yüksek bi testse kırmızıları görebilirsin, umarım bu olmazlmaz:

ALLah ım inş böyLe bişiy oLmaz..
ßu ay farkLı bi umut içindeyiz eşimLe..
Adetim hep günümde olurum ama bu seferde geçeceği tutarmış hey allam
Neyse başka çare yok galiba bekLemekten

Çok saoL cnm..ama bugüne ben adetli girmem lazım normalde..
her ay öyle olur ..işte gelde umutlanma oyüzden..
neyse Rabbim yardımcımız olsun inş hayırlı bi bekleme olur..

Çok saoL cnm..ama bugüne ben adetli girmem lazım normalde..
her ay öyle olur ..işte gelde umutlanma oyüzden..
neyse Rabbim yardımcımız olsun inş hayırlı bi bekleme olur..

Seni çok iyi anlıyorum canım bir gün geçmesi bile umutlanmamız için geçerli ben de seninle aynıyım yani.Heleki o ay gerekeni ypmış çalışmış ve bekliosan o daha da insanı merakta bırakıyor.İnşallah hamilesindir canım en tez zamanda da bunu öğrenir ve bizmle de paylaşırsın

inş cNm ya saoL Raßßim tüm bebek bekLeyenLere nasip etsin..
en güzeLi de biriLerinin seni anLaması gerçekten..
ßi kaç gün daha bekleyim sonra iyi yada kötü haberi yazarım merak etmyn..

canım ben klomeni kullandım ve yumurta istenilen boyuta geldi. doktorum yarın gel kontrol edip iğne yapalım dedi. gittiğimde yumurta çatlamıştı iğne vurulmadım yani.

canım birde bir yanlışlık var.klomen kist yapmıyor. eğer önceden kalan kist parçası varsa onu büyütüyor ya da yumurta klomen ile büyüdükten sonra çatlamaz veya da iğne ile çatlatılmazsa o zaman yumurta kiste dönüşüyor.zaten sen klomene başlarsan doktorun seni devamlı görmek isteyecektir.ben adetin 3. günü başladım 8.günü bitti klomen ve 1 hafta sonra doktora gittim sonrada ertesi günü gittim.yani doktorlar sen klomeni iç baya bir süre gelme demiyorlar. devamlı kontrol etmeleri gerekiyor çünkü dediğim gibi yumurta çatlamazsa kiste dönüşebilir.bence bu ayı klomen deneyerek geçir derim.en azından gebe kalma şansın daha yüksek olur. klomen yumurtayı çatlatmak yerine çatlayacak boyuta getirmeye yarıyor. doktor kontrolunde içmenin hiçbir zararı olmaz canım...bence bu kadar istiyorken dene derim...

[/QUOTE]

maşallah maşaallahhhhh
yeni gebelk haberleri varrrrrr:lepi:
rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin anne adaylarımmmmm:CüvCüv:

bende hala kırmızı kartı görmedim...
hayırlısı :Saruboceq:
şimdi sinirden ağladımmafoldumben
eşimin yeri deişti 2 hfta önce. mesai saatide.
eskiden 8-5di
şimdi ne geleceği zaman belli ne de işe gideceği
çok sıkıldım evde tek kalmaktan
zaten gurbetteyim
offf offfff
eşimin yeri deiştirenler ev huzurumu bozanlar:Allah dan bulsun!!!

canını sıkma canım.inş bir düzene girer.moralini bozma bu dönemde.inş bebişin gelir de ne gurbet kalır ne hasret ne sıkını.....

canım dr.gittim hormon testlerim normal rahime ultrasonla bakıldı normal.sonra beklemeye aldık olmayınca klomen verdi o ay eşim yumurtlama günlerimde şehirdışına çıktı o ayda öylece geçti ve sonra a.b.d ye yerleştik 1ay oldu geleli buranın sistemini bilmiyorum daha çok yeniyiz üstelik sağlık sektörü inanılmaz pahalı burda türkiye gibi değil.anlayacağın bendeki problemin ne old.bende anlayamadım.doktor anormal bi durum yok diyo ama sebep arıyo insan doğal olarak.bu arada eşimin sperm testi normal değerlerde..bu ay ovulasyon testiyle takip etcem ilk kez birde preseed ile bakalım o vesile olacakmı?benim rahim filmi çekilmedi benimde en çok aklıma takılan o oluyo Allah göstermesin tıkalı mı acaba tüplar diyorum.doktor niye çekmedi bilmiyorum.herneyse..lütfen bu yazıyı okuyanlar ismen bana dua edin inanın çok ihtiyacım var buralarda...:sinifsinif:

üzülme canım bende evde yalnızım eşim gececi bir hafta gündüz bir hafta geceboshayallersmile birde yeni evliyim ama alıştımboshayallersmileboshayallersmile

ben yatamıyorum yarım saat , 1o dk anca yatıyorum ..

bızım de cok saglıklı olmuyor bugun olmasın fılan dıyerek gecıyor.ınsallah hemen tutar

Biz de en çok bu ay denedik hem test aldım elimizden geldiğincede 2günde bir çlıştık ama aslında onu düşünmeden denemek lazım...
işte kızlarr görev gibi oluuyor sonradan sankiiii..çok deneyincede sizde olmuyor mu peki öyleeeCADIARZU
[

sumak yaş kaçç cnm haa burdan hamile kalan arkadaşalrrr bi topik daha açıpp ordan devamama edebilirirzz olmazmıboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…