slm yuba .malesef benim negatif.hatırlarsan 3 test yapmıştım pozitifti.bir kaç gün önce adet oldum test pozitif neden kanama var diye doktora gittim.hoprmonlardan biri beta hcg yüksek çıkartabiliyormuş.nasip değilmiş.denemeye devam inş.yeni anne adaylarına hayırlı uğurlu olsun.beklemede olanlarada Allah en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli versiiinn :))
Keramos ve Sevilaycan, lütfen bozmayın moralinizi.Bende gurbetteyim, eşim çalışıyo bu ara bende izinliyim. canım nasıl sıkılıyo anlatamam. güzelim bayram geçti ne gelen oldu ne de biz bi yere gittikkendi kendime dedimki şimdi keşke bi bebişim olsaydı, en azından onunla ilgilenirdim, bana arkadaş olurdu..
sizi çok iyi anlıyorum. ama Allah ne zaman "ol" derse o zaman olacak. dualarımızı biribirimizden esirgemeyelim. ben namazdan sonra aklıma geldikçe sizlere dua ediyorum. inş. hayırlısıyla gelir bebişler
Kızlar gecikme için özür dilerim maluum bayram benim sonuç negatif
benimkine daha çok var 25 eylül.zaman geçmek bilmiyor
canım ben klomeni kullandım ve yumurta istenilen boyuta geldi. doktorum yarın gel kontrol edip iğne yapalım dedi. gittiğimde yumurta çatlamıştı iğne vurulmadım yani.
canım birde bir yanlışlık var.klomen kist yapmıyor. eğer önceden kalan kist parçası varsa onu büyütüyor ya da yumurta klomen ile büyüdükten sonra çatlamaz veya da iğne ile çatlatılmazsa o zaman yumurta kiste dönüşüyor.zaten sen klomene başlarsan doktorun seni devamlı görmek isteyecektir.ben adetin 3. günü başladım 8.günü bitti klomen ve 1 hafta sonra doktora gittim sonrada ertesi günü gittim.yani doktorlar sen klomeni iç baya bir süre gelme demiyorlar. devamlı kontrol etmeleri gerekiyor çünkü dediğim gibi yumurta çatlamazsa kiste dönüşebilir.bence bu ayı klomen deneyerek geçir derim.en azından gebe kalma şansın daha yüksek olur. klomen yumurtayı çatlatmak yerine çatlayacak boyuta getirmeye yarıyor. doktor kontrolunde içmenin hiçbir zararı olmaz canım...bence bu kadar istiyorken dene derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?