Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

slm canim Allah kimsenin basina vermesin gercekten zor bir durum seninki once pozitifi gorup sevinmek ve sonra olumsuz sonuclar almak ama uzulme denemeye hep beraber devam edecegiz :teselli::teselli::teselli::teselli

Allah razı olsun canım ya çok sevindim ilgin için çok tşk ederim.Allah seninde yardımcın olsun arkadaşım:teselli:

günaydın kızlar, yeni hamilelerimiz olmuş, hayırlısı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin, darısı başımıza.
yuba beni de ekim listesine alırmısın 7 ekim :)

herkese günaydınlar... listemizde hamile sayısı artmış ne güzel :) darısı bizlere inşallah.biz ekim ayına kaldık.umarım ekimde bizde mutlu haberlerimizi sizlerle paylaşırız.

slm kızlar bi kaçgündür pc giremiyodum....aramızda yeni hamileler var rabbm sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.....

kırmız kart gören arkadaşlarımızda rabbm inş diğer aya yada hayırlı zamanda gönlünüze göre evlat nasip etsin

yorumun için çok teşekkür ederim canım ya bu ayı da geçirelim diğer ay mutlaka giderim artık zaten adetimde bitti bakalım diğer ay kırmızılar gelirse doktora giderim tekrardan eşimle konuşayım hem :hulya:

teşekkürler meliscim bende iyiyim. nurun canım bence bu ay yumurtlama zamanlarında git. hem yumurta takibi yaptırmış ol hemde bu ayı doktor gözetiminde geçirirsin. klomene gerek olup olmadığını öğrenmiş olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…