daha 10 günüm var ama hiçbir belirti yok bu ay benim olmaz galiba.
bu arada spor yapıyorum bunun sakıncası var mı.
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim gebeik esnasında vajinaya doğru bir baskı olurmu?yanıtlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
seninle ayni yiz desenee benim de 10 gunum varrrdaha 10 günüm var ama hiçbir belirti yok bu ay benim olmaz galiba.
insallah canim hayirli havadislerrrrherkese merabalar kislar bugun 4 kaldi benim adet gunune test yapacagim diye o kadar kafam takmisimki sabaha kadar ruyamda test yaptim en az 1000 tane hepsi pozitif cikiyordu ama en az 10 tane cizgi cikiyordu herbirinde kendimle kavga ettim butun gece bunlarin hangisi dogru cizgi diye yenisini yapiyorum yine ayni neyse sabah zorla uyandim kalktim hemen yaptim ama negatif bu ay benimde olmayacak zaten su an olmasina dair hicbir belirtim yok kismet ekim ayina artik ekim ayi icin yeni bir konu acacgim hep beraber devam ederiz hem ordan hem burdan ama daha nasil konu acildigini bile bilmiyorum bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim yada bu topikte ekim ayi listesi olusturabiliriz sizlerden yorum bekliyorum
böyle bisey yasadimmi hic hatirlamyiorummmmMesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar bişey sorabilirmiyim gebeik esnasında vajinaya doğru bir baskı olurmu?yanıtlarınızı bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim
herkese merabalar kislar bugun 4 kaldi benim adet gunune test yapacagim diye o kadar kafam takmisimki sabaha kadar ruyamda test yaptim en az 1000 tane hepsi pozitif cikiyordu ama en az 10 tane cizgi cikiyordu herbirinde kendimle kavga ettim butun gece bunlarin hangisi dogru cizgi diye yenisini yapiyorum yine ayni neyse sabah zorla uyandim kalktim hemen yaptim ama negatif bu ay benimde olmayacak zaten su an olmasina dair hicbir belirtim yok kismet ekim ayina artik ekim ayi icin yeni bir konu acacgim hep beraber devam ederiz hem ordan hem burdan ama daha nasil konu acildigini bile bilmiyorum bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim yada bu topikte ekim ayi listesi olusturabiliriz sizlerden yorum bekliyorum
daha 10 günüm var ama hiçbir belirti yok bu ay benim olmaz galiba.
merhaba arkadaşlar,bende bugün test aldım,aslında yarın sabah yapacaktım ama sabırsızlık işte.dayanamayıp, az önce yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.silik çıkması normal diye düşünüyorum.bugün- yarın adet olmam gerekiyordu (inşallah olmam da...) .yarın fırsat bulabilirsem kan tahlili yaptıracağım.hayırlısı inşallah....
hamilesinn canimmmmmm silik cizgide ciksa hamile olunuyorrrrrhihoyyytmerhaba arkadaşlar,bende bugün test aldım,aslında yarın sabah yapacaktım ama sabırsızlık işte.dayanamayıp, az önce yaptım.ikinci çizgi silik çıktı.silik çıkması normal diye düşünüyorum.bugün- yarın adet olmam gerekiyordu (inşallah olmam da...) .yarın fırsat bulabilirsem kan tahlili yaptıracağım.hayırlısı inşallah....
canim benim arkadas kan testinde dün pozi´tif cikti fakat yerlesme kanamasi gibi hafif pembe renkte kanamsi vardi biz dedik tamam yerlesme kanamasi bugun resmen kan gelmis adet gibi ya bebek dustu tutunamadi beliemiyorum su an dr.a gitti haber bekliyoruzkızlar ben birşey sorabilir miym ben ayın 6 sında kan testi yaptım sonuç negatifti. 13 ünde adet olmam lazımdı ama olmadım acaba tekrar test yapsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?