Hoşgeldin canım..Bir kaç sayfa geriye gidersen hamilelerimiz listede yazıyor...
Ovulasyon testleri genelde eczanelerde bulunmuyor malesef.İnternetteki sitelerden temin ediliyor.Bir kaç site var oralardan isteğine göre sipariş edebiliyorsun
ben yatakta dönerken bile donemiyorum sancilaniyorumm bu sefer sol tarfim cok agridi ilskiden sonra kesildiiiii agri olmadiiyumurtlama gununu agrılı sancılı gecıren var mı :)
yumurtlama gununu agrılı sancılı gecıren var mı :)
hoşbulduk teşekkür ederim canım.
peki bu testlerin fiyatı nekadar aracaba bilgin var mı? ilk defa duydum bu testi zannedersem tam olarak yumurtlama günlerini hesaplıyor
yumurtlama gununu agrılı sancılı gecıren var mı :)
Arkadaşlar şuan şoktayım.
13 eylülde düşük yaptım 5 haftalık.
şuan test yaptım pozitif çıktıııııııııııı..
Sevinemedim ama
korkuyorum.
Nolur bişeyler söleyin
ben de su an cekıyorum da ,bu bıze verılen en buyuk sans bence ama bu kadar agrılı olmak zorunda mı ya
canım 13eylül derken dünü mü kastediyorsun?
şayet öyleyse sadece bir gün oldu bence kan değerlerin düşmemiştir.ondan çıkmıştır.
heyecandan ne yazdığımı bilmiyorum ki :)
13 ağustos dicektim
Dur canım öncelikle sakin ol.Biliyorsun herşey olacağına varır..Hayırlısı olsun diyelim.
Ben daha hiç hamile kalmadım seni yanıltmam istemem çünkü bilgim yok ama dediğim gibi değerlerin düşmemiş olabilir ama tabiki hemen denediyseniz belkide yine hamilesindir neden olmasın?
hoşbulduk teşekkür ederim canım.
peki bu testlerin fiyatı nekadar aracaba bilgin var mı? ilk defa duydum bu testi zannedersem tam olarak yumurtlama günlerini hesaplıyor
Ben de bu ay ilk defa kullandım canım.Eşim kredi kartını kapattırdığı için biz netten alamadık eşim sağolsun eczaneleri gezdi birinin stokunda varmış.Benimkinin içinde sadece 5test bir tane de gebelik testi vardı.Normalde benim döngüm 31gün son aylara göre.31-14=17.gün ortalama hesaplarıma göre yumurtlama günüm.Ama ben rahat edemedim kaçırmayayım diye 11.gün yaptım ilk testimi ilk çizgi çok silik çıktı yani negatif.13.gün (bu arada Kadir gecesiydi) ikinci çizgi mosmor oldu diğerinden bile koyu oldu anladımki çok yakın benim yumurtlamam o gece çalıştıkkaydirigubbakcemile3Diğer gün 3.testimi yaptım iki çizgi eşit koyuluktaydı o günde çalıştık.Diğer gün 4.testimi yaptım çizgi belirgindi ama daha silikti ve son olarakta 5.testimi yaptığımda çizgi dahada belirgindi.Buradan çıkardığım sonuç bir aksilik çıkmamış ve Allah ım nasip ettiyse yumurtladım ve o günlerde de çalıştık.Şimdide adet günümü bekliyorum.Lafı çok uzattım ama aklında iyice aydınlansın istedim umarm yararlı olmuşumdur canım
DÜŞÜK OLDUĞU GÜN DOKTOR TEST YAPMIŞTI DEĞER O ZMN BİE SIFIRLANMIŞTI.
HAMİLE KALMIŞIM AMA BUDA DÜŞERSE.
YA KÜRTAJ OLURSAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.
ALLAH HAYIRLISINI VERSİN DİYE DUA EDİYORUM.
SİZE DE YAZARIM İNŞ. GELİŞMELERİ.
TEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan
benimde bir farkım yok ağrım çok oluyor hatta bende yazmıştım siteye bu ay normal mi yoksa başka bir şeyin habercisi olabilir mi diye..
teşekkür ederim aydınlattığın için ben de almayı düşünüyorum ama son 2 aydır adetlerim bi kaç gün oynuyor nezaman yapacağımı ben de şaşırdım stresten olsa gerek
hadı hayırlısı meltem ..
ya ben doktora soyledım ,bılıyorum yumurtlama gunlerımı dıye
cunku bence yumurtamız zor catladıgı ıcın anlıyoruz bır sorun olur mu dedım yok olmaz dedı :)
iyi dedim ben de ..
bugun yumurtalama gunum snaırım ama bız ters bı pozısyondaydık tam o anda ,ıhtımal düşük ama kısmet artık..
çok ğeçmiş olsun..inşaşşalh bu sefer saglıklıbi bebeklee perçemleşir aanelik duyguların hepimizzzzzkaydirigubbakcemile5HAKLISIN SANIRIM.
DOKTOR KORUNMANA GEREK YOK. ÇOK KÜÇÜKTÜ BEBEĞİN DEDİ.
UMUT İŞTE. O KADAR GÜZEL BİŞEYDİ Kİ ANNELİK..
HEMEN TEKRAR HİSSETMEK İSTİYOR İNSAN. :sinifsinif:
herkese merabalar kislar bugun 4 kaldi benim adet gunune test yapacagim diye o kadar kafam takmisimki sabaha kadar ruyamda test yaptim en az 1000 tane hepsi pozitif cikiyordu ama en az 10 tane cizgi cikiyordu herbirinde kendimle kavga ettim butun gece bunlarin hangisi dogru cizgi diye yenisini yapiyorum yine ayni neyse sabah zorla uyandim kalktim hemen yaptim ama negatif bu ay benimde olmayacak zaten su an olmasina dair hicbir belirtim yok kismet ekim ayina artik ekim ayi icin yeni bir konu acacgim hep beraber devam ederiz hem ordan hem burdan ama daha nasil konu acildigini bile bilmiyorum bilen arkadaslar varsa yardimci olurlarsa sevinirim yada bu topikte ekim ayi listesi olusturabiliriz sizlerden yorum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?