Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

hoşbulduk teşekkür ederim canım.
peki bu testlerin fiyatı nekadar aracaba bilgin var mı? ilk defa duydum bu testi zannedersem tam olarak yumurtlama günlerini hesaplıyor

yumurtlama gununu agrılı sancılı gecıren var mı :)

Ben!
Hem de bu ay sağdan sağdan nasıl bir ağrı çektim hatta dedim apandisit mi nedir ama o gün ikinci çizgi diger çizgiden çok daha koyuydu yumurtladım sanırım ama o kadar ağrı normal mi bilmiyorumboshayallersmile

Arkadaşlar şuan şoktayım.
13 eylülde düşük yaptım 5 haftalık.

şuan test yaptım pozitif çıktıııııııııııı..

Sevinemedim ama
korkuyorum.
Nolur bişeyler söleyin

ben de su an cekıyorum da ,bu bıze verılen en buyuk sans bence ama bu kadar agrılı olmak zorunda mı ya

peki bu testlerin fiyatı nekadar aracaba bilgin var mı? ilk defa duydum bu testi zannedersem tam olarak yumurtlama günlerini hesaplıyor

Ben de bu ay ilk defa kullandım canım.Eşim kredi kartını kapattırdığı için biz netten alamadık eşim sağolsun eczaneleri gezdi birinin stokunda varmış.Benimkinin içinde sadece 5test bir tane de gebelik testi vardı.Normalde benim döngüm 31gün son aylara göre.31-14=17.gün ortalama hesaplarıma göre yumurtlama günüm.Ama ben rahat edemedim kaçırmayayım diye 11.gün yaptım ilk testimi ilk çizgi çok silik çıktı yani negatif.13.gün (bu arada Kadir gecesiydi) ikinci çizgi mosmor oldu diğerinden bile koyu oldu anladımki çok yakın benim yumurtlamam o gece çalıştıkkaydirigubbakcemile3Diğer gün 3.testimi yaptım iki çizgi eşit koyuluktaydı o günde çalıştık.Diğer gün 4.testimi yaptım çizgi belirgindi ama daha silikti ve son olarakta 5.testimi yaptığımda çizgi dahada belirgindi.Buradan çıkardığım sonuç bir aksilik çıkmamış ve Allah ım nasip ettiyse yumurtladım ve o günlerde de çalıştık.Şimdide adet günümü bekliyorum.Lafı çok uzattım ama aklında iyice aydınlansın istedim umarm yararlı olmuşumdur canım

Arkadaşlar şuan şoktayım.
13 eylülde düşük yaptım 5 haftalık.

şuan test yaptım pozitif çıktıııııııııııı..

Sevinemedim ama
korkuyorum.
Nolur bişeyler söleyin

Canım 13eylül derken dünü mü kastediyorsun?
Şayet öyleyse sadece bir gün oldu bence kan değerlerin düşmemiştir.Ondan çıkmıştır.

heyecandan ne yazdığımı bilmiyorum ki :)

13 ağustos dicektim

Dur canım öncelikle sakin ol.Biliyorsun herşey olacağına varır..Hayırlısı olsun diyelim.
Ben daha hiç hamile kalmadım seni yanıltmam istemem çünkü bilgim yok ama dediğim gibi değerlerin düşmemiş olabilir ama tabiki hemen denediyseniz belkide yine hamilesindir neden olmasın?

DÜŞÜK OLDUĞU GÜN DOKTOR TEST YAPMIŞTI DEĞER O ZMN BİE SIFIRLANMIŞTI.

HAMİLE KALMIŞIM AMA BUDA DÜŞERSE.

YA KÜRTAJ OLURSAM DİYE ÇOK KORKUYORUM.

ALLAH HAYIRLISINI VERSİN DİYE DUA EDİYORUM.

SİZE DE YAZARIM İNŞ. GELİŞMELERİ.

TEŞEKKÜR EDERİMopuyorumnanaktan

ben netten aldım. 10 adet ovulasyon iki adet de gebelik testi var içinde kargo ile 24 tl ye. 3. gün elimdeydi markası coretests google arat çıkar zaten :)

teşekkür ederim aydınlattığın için ben de almayı düşünüyorum ama son 2 aydır adetlerim bi kaç gün oynuyor nezaman yapacağımı ben de şaşırdım stresten olsa gerek

O zaman bence aklındaki bu düşünceleri bir kenara bırakıp bu bebeğinle tekrardan yeni bir sayfa aç kendine.Allah ne derse o olur biliyorsun sen de O'na sığın O'ndan iste canım.Bizimde dualarımız seninle ama lütfen bu da öyle olacak diye düşünme.Benim yengem en az 4 düşük yaptı ama iki tane de gayet sağlıklı evladı var.Sen yüreğini ferah tut..Hayırlı olsun bebeğin inşallah...bizleride habersiz bırakma

hadı hayırlısı meltem ..

benimde bir farkım yok ağrım çok oluyor hatta bende yazmıştım siteye bu ay normal mi yoksa başka bir şeyin habercisi olabilir mi diye..

ya ben doktora soyledım ,bılıyorum yumurtlama gunlerımı dıye

cunku bence yumurtamız zor catladıgı ıcın anlıyoruz bır sorun olur mu dedım yok olmaz dedı :)

iyi dedim ben de ..

bugun yumurtalama gunum snaırım ama bız ters bı pozısyondaydık tam o anda ,ıhtımal düşük ama kısmet artık..

teşekkür ederim aydınlattığın için ben de almayı düşünüyorum ama son 2 aydır adetlerim bi kaç gün oynuyor nezaman yapacağımı ben de şaşırdım stresten olsa gerek

Hepimize az çok oluyor bu adet düzensizliği.Ama eğer testin sayıca fazla olursa 10.gün falan başlar yaparsın.Allah ın izniyle bulursun yumurtlama gününü.
Düşün benim sadece 5tane testim vardı biri bile benim için çok önemliydi ve ben 31günde bir adet olduğum için testte 14.gün başlayın yapmaya diyordu ama ben 13.gün gördüm koyu çizgiyi az kalsın kaçırıyordum ama tam yetti testlerim çok şükür.Dilerim sen de fayda bulursun.Ve dilerim Rabbim yüzümüzü güldürür:Saruboceq:

Aynısını ben de düşündüm ve nettende araştırdım ama kimse kesin bişi söyleyemiyor tabii.Bu ayda ağrım çok oldu dedim acaba yumurtlayamadığım için mi böyle falan yazdım yine felaket senaryoları kendime bol bol.Olsun canım zamanı gelmişse onun olacağı varsa her pozisyonda olur o sen merak etme

HAKLISIN SANIRIM.
DOKTOR KORUNMANA GEREK YOK. ÇOK KÜÇÜKTÜ BEBEĞİN DEDİ.

UMUT İŞTE. O KADAR GÜZEL BİŞEYDİ Kİ ANNELİK..

HEMEN TEKRAR HİSSETMEK İSTİYOR İNSAN. :sinifsinif:
çok ğeçmiş olsun..inşaşşalh bu sefer saglıklıbi bebeklee perçemleşir aanelik duyguların hepimizzzzzkaydirigubbakcemile5

[hakaında hayılısı yubaa..daha 4ğün var bide 3.veya 5ğün geçmesi lazım en azından temizz 10ğün ederguclubacismile

selam bayanlar bu forumda yeniyim o kadar güzel dualar edilmişki rabbim inşallah dualarınızı kabul eder bende eylül adetini sabırsızlıkla bekliyorum, bakalım hayırlısı olsun artık ,adet günlerim düzensiz ama
22 eylül (4. deneme) ortalama bir gün işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…