Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

Canım en son 10 Ağustosta adet olmuştum,12 Eylülde bekliyordum.13 Eylülde test yaptım tek çizgi çıktı. Yarın tekrar deniycem,tek çizgi çıkarsa doktora gidicem...

bence de oluruna bırak stres gerçekten çok kötü etkiliyor eşin de sen de stresten uzak durmaya çalışın

Bu aydan itibaren öyle yapmaya çalışıcam inşallah...
Zaten okul başlıyor yorgun olurum bundan sonra düşünmeye çok vaktım olmaz...
Ama denemeye de devam tabiki

Canım en son 10 Ağustosta adet olmuştum,12 Eylülde bekliyordum.13 Eylülde test yaptım tek çizgi çıktı. Yarın tekrar deniycem,tek çizgi çıkarsa doktora gidicem...

Anladım canım hadi bakalım testini tekrarla 3gün geçmiş...İnşallah da güzel haberler verirsin bizlere de...

bende bugün test yaptım yine tek çizgi yoruldum yarın adet olmam lazım neden böyle oluyor anlamadım çok kötüyüm eşimede söyleyemedim gerçi beni üzgün görünce hemen adetmioldun dedi test yaptım diyemedim ..bende umu biitti o hala umutlu testten haberdar olmadığı için belki bebek vardır üzme kendini dyip dururyor ..iyiyki sizler varsınızda anlatabiliyorum birilerinin beni anladığını bilmek rahatlatıcı iyiki varsınız iyiki ama keşke yanımda olsaydınız ya ...benim bugün içim acıyor:çok üzgünüm:

Bende en son 18 Ağustos ta adet oldum..28 günde bir asla sektirmeden ve mutlaka sabah saatlerinde adet olmus olurdum. Bugünde adet günüm ama ne gelen var ne giden...Üstelik gecen aylarda hafif olarak hissettigim bel ve bacak agrısından eser yok..Allahım inşallah su an içimde bir canlı olusmaya baslamıstır..Belki erken davranıyorum heyecanlanmak için ama kendimi vücudumu cok iyi tanıyorum..İlk defa böyle oldum...Allahım sen evlat isteyen herkesin gönlüne göre ver..

üzülme bak yanlız değilsin senin gibi bekleyen okadar çok insan var ki allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inş.
bu arada senin kaçıncı denemen

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme) kaydirigubbakcemile2
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylülkaydirigubbakcemile2
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylülkaydirigubbakcemile2
24-)cevizlikek..........................8 eylulkaydirigubbakcemile2
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylülkaydirigubbakcemile2
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylülkaydirigubbakcemile2
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
32-)sale..................................11 eylülkaydirigubbakcemile2
33-)only_smile........................11 eylülkaydirigubbakcemile2
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylulkaydirigubbakcemile2
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylülkaydirigubbakcemile2
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylülkaydirigubbakcemile2
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylülkaydirigubbakcemile2
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) kaydirigubbakcemile2
55-)fasta....................................16 eylul kaydirigubbakcemile2
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
64-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
65-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
66-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
67-)atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
6mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
71-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
72-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
73-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
77-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
80-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
82-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
83-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
84-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

rabbim bu mübarek ramazan ayında hepimize hamile kalmayı nasip eder inşallahhh

kizlar az once listeyi yenilerken birsuru bir sonraki aya insallah ekledim bikaac gunu kendimide ekleyecegim sivilcelerim karin agrilarim basladi hadi kizlar guzel haber verenler ciksinda araya pozitifte yazalim azcik

Fasta ve Gülesram merhabalar kızlar..
Bu forumdaki listeyi görüyosunuz bayanlar. eylülü yarıladık hala 6 gebemiz var. Yani şimdilik oran %30 civarı. bu şanslı %30 a her ay birimiz dahil olucaz. ama Allah hangi aya nasip ederse, o ay olucak.
Moral bozmak yooookkkk, umut var, dua var.
hem daha henüz hiçbişey net değil. Ve hiçbirimize doktor:"umutsuz vakasın" demedi, di mi ama yaaa :)

kizlar az once listeyi yenilerken birsuru bir sonraki aya insallah ekledim bikaac gunu kendimide ekleyecegim sivilcelerim karin agrilarim basladi hadi kizlar guzel haber verenler ciksinda araya pozitifte yazalim azcik

bende artık güzel haberler almak istiyorum gerçekten :)
ama sivilce çıkınca bebek gelmiyo mu? anlamadım??
bence kırmızıları görmeden umudunu kesmekaydirigubbakcemile2

bende artık güzel haberler almak istiyorum gerçekten :)
ama sivilce çıkınca bebek gelmiyo mu? anlamadım??
bence kırmızıları görmeden umudunu kesmekaydirigubbakcemile2

benim her ay regilden once boyle alnimda minik minik sivilceler cikar bugun test yaptim yine negatifti boyle olunca umutlanamiyorumki:1no2::1no2::1no2:

ben de çok umutluydum bu ay ama napalım
umut oldukça yasıyorusss
ekimde de ayrılmayalım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15161876&posted=1#post15161876

eylüldeki arkadaşlar ayrılmayalım:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15161876&posted=1#post15161876

ne güzel demişşin
regl olunca cok üzülüyorus
ama bi gün sonra yepyeni umutlarla uyanıyorus
:lepi: zafer hepimizin olacak :lepi:

Belki testinin güvenilirliği düşüktür yuba?
daha mensine 3 gün varmış.
ama tabi biliyosun, eylülde olmasa ekimde beraberce devam ediyoruz.. ayrılmak yok

evet canim ben ekim ayindaki topikte yorum yazmaya basladim bile sizinkileride okuyorum eger bilgi alabilirsen sogan kuru hakkinda oaradan bu ay yapayim diyorum

daha ayın yarısında 6 hamile varsa çok ii valla.bende 25inde adet olucam ve aşılamaya başlıycam hayırlısıyla.banada dua edin kızlar.
hamileleri tebrik ediyorum.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

benim her ay regilden once boyle alnimda minik minik sivilceler cikar bugun test yaptim yine negatifti boyle olunca umutlanamiyorumki:1no2::1no2::1no2:

Canım merhaba yazını yeni okudum...
Sanırım erken olmazssa adet gününe daha 3 gün var.Bence bir de adet gününde dene;daha belli olmayabilir şimdiden biliyorsun...Biz kırmızıları görene kadarda umudumuzu yitirmeyelim:Saruboceq:

herkese merhabalar.benimde adetim 19 eylülde .Bu ay zaten hiç umudum yok.belirtileri başladı bile.kasık ağrısı,şekerli şeyler yeme isteği,vs:) benim anne olma ümidim giderek azalıyor.yaşım 32 ve 5 ay önce rahimimden kocaman bir miyom alındı.anlayacağınız arkadaşlar beterin beteri var.yaşı genç olan ve henüz hiçbir operasyon geçirmemiş arkadaşlar hele hele ilk deneyipte hamile kalamayan arkadaşlar şansınız bana göre çok fazla.Allahıma şükürler olsun hep dua ediyorum beterinden sakla diyerek.Hiçbir zaman ümidimi kaybetmedim ama.Cenabı Allah OL der ve OLUR İNŞALLAH. Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

Listeyi ve pozitifleri görünce nasıl sevindim anlatamam..Bi de böle yanda dans eden ponpon kıslarr kaydirigubbakcemile3 bayıldım yaaa..Bizim bu ikinci denemeydi...Bütün günüm wc ye gitmekle gecti..Acaba gelen giden var mı diye..Yok ama :dance: Bi de sunu merak ediyorum testi ne zaman yapmak lazım...Hemen alsam yapsam mı yoksa beklesem mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…