Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

canım eğer hamileysen kan testinde çıkar benim bi düşüğüm olmuştu yaklaşık bir sene oluyor adetim bi hafta kadar gecikmişti kan testi yaptırdığımda 1 buçuk 2 haftalık hamileymişim ama maalesef düşükle sonuçlandı sen de kan testi yaptır

stres yapma olacağı varsa da olmaz oluruna bırak rahat olmaya çalış

Olsun canım sağlık olsun.
Sen iyi ol,eşin iyi olsun ekimde olur inşallah.
Umudumuzu kaybetmek yok.Çalışmalara devam:)

Olsun canım sağlık olsun.
Sen iyi ol,eşin iyi olsun ekimde olur inşallah.
Umudumuzu kaybetmek yok.Çalışmalara devam:)

Bende artık şunun doğru olduğunu düşünüyorum: Çocuk beklentimizi eşimizle belli cümlelerle paylaşmak! mesela tamam bebek istiyoruz ama sürekli eşimize acaba bu ay olacak mı, adetim 1 gün geçti, göğsüm aciyo hamilemiyim, bebişimi olursa böyle olur, sana benzer, bana benzer, bu ay bebiş olacak hissediyorum.... vs vs vs
yani tüm bu detaylı düşüncelerimizi onlar bilmek zorunda değil. kendi içimizde yaşadığımız stres onlara da yansıyor. onlarda baba olmaya kendilerini hazırlıyorlar, baba gibi hissediyorlar. bebek olmayınca da yıkılıyorlar, üzülüyorlar. bu stresi en azından 1 kişi yaşasın bence. hatta bizde kendimizi sınırlayıp çok umutlu davranmayalım diye düşünüyorum.
çünkü be sefer bi de eşlerimiz için üzülüyoruz, onlara karşı kendimizi mehcup hissetmeye başlıyoruz.

stres yapma olacağı varsa da olmaz oluruna bırak rahat olmaya çalış

Doğru diyorsun...Hem zaten dün eşim konuştu benimle.Bir zamandır kendini bu konuya çok kaptırdın sanki bunun için yaşıyor gibisin;kendini yıpratıyorsun.Stres yaparak belkide olumsuz etkiliyorsun kendini;hem daha yaşımız ne Allah ın verdiği zaman zaten olacak oluruna bırak biz deneriz kafamıza göre;kaderimizde varsa olur;artık kendine farklı uğraşlar bul dedi.Çokta haklı.Bu aralar kendimi fazla kaptırdım fazla okuyorum kafa yoruyorum farkındayım ama artık okullarda acılıyor yorgun ve yogun olucam oluruna bırakıcam;korunmayacağız.Bakalım bebişimiz ne zaman gelmek isterse gelicek...

sana katılıyorum canım
erkekler bizim kadar sabırlı ve dayanıklı deil.
gecen ay ben bişi demedim. bu ayda demedim. günüm geçti agrım var vb. hiç bişii demedim bu ay kendisi sormaya baladı.
o ne bilmek istiyorsa onu söylüyorum.
kocaları strese sokmak yok!!!kaydirigubbakcemile3

üff yaa bu ay iLk defa brz gecikti tam umutLandım derken dün gece değişik bi şekilde adet oldum sanırım..
ilk defa böyle oldu.. bi iki damla bi iki damla şeklinde..
normalde karnım çok ağırır dayanamaz mutlaka ağzı kesici içerdim..bu sefer öyle olmadı..
ama ztn test de yaptm iğrenç bi negatif
neyse umutLAr ekime artık..Raßßim haKKımızda hayırLısını biLir...

'€y dOst bekLEdiğin şey oLmuyor diye üzüLme beLkide daHa güzeLi geLicektir ..ya da beLkide geLmemeSi seNin için daha hayırLıdır.'..

çok haklısın canım. bende aynı fikirdeyim. ama bunu başarmak biraz zor galiba kendi adıma konuşıyim. bundan sonra bende daha sakin olmaya çalışıcam.

bence de oluruna bırak stres gerçekten çok kötü etkiliyor eşin de sen de stresten uzak durmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…