hayırlı sabahlar herkese..
dün gece erken yattım yazamadım. adetim biteli 35 gün oluyo. işte tahmini 24 25 günde bir oluyodum saymıyodum ben günlerimi. öyle olunca 9 10 gün geçiyo. ya idrarda çıkmayınca kandada çıkmaz diye korkuyorum. belirtiler işte kaç gündür adet olmayı bekliyorum. göğüslerimde feci ağrı var. her adetimde ağrırdı ama bu seferki çok fazla ve ağırmaya başladıktan 2 3 gün sonra adet olurdum. şimdi üzerinden 5 6 gün geçti hala olmadım. 5 gün önceye kadar arada mide bulantıları oluyodu bu aralar o yok. birde sabah kalkınca gerneşme alışkanlığım vardı benim şimdi gerneşemiyorum çünkü sanki kasıklarımdan bişey kopuyomuş gibi ağrıyo.böyle işte yine de beklemek çok zor geliyo ama kan testindede çıkmaz diye korkuyorum..
canım kan testin erken yapılmış.benim ki adetten 1 gün önce yapıldı ve 36 çıktı. bu değer de 2 günde 2 katına çıktığına göre adetten 5-6 gün önce bende de değer negatif gibidir. bence git bi daha yaptır.
ama dün idrar testi yaptım tek çizgiydi yinede kan testi yapayım mı
canım kan testin erken yapılmış.benim ki adetten 1 gün önce yapıldı ve 36 çıktı. bu değer de 2 günde 2 katına çıktığına göre adetten 5-6 gün önce bende de değer negatif gibidir. bence git bi daha yaptır.
idrar testinde hemen çıkmayabilir kanda çıkar ama yerimseniben
Off bu sabah kalktım içimde hiç hamile olduğuma dair bir his yok benim kızlar
Hem de belirtimde yok arada bir midem yanıyor kasıklarıma ve belime ağrılar gelip gidiyor ama ben yormuyorum hamileliğe bunu...Sonra hayal kırıklığı oluyor malesef. Bu ay iki tane arkadaşım(biri bu siteden yuba bir de çocukluk arkadaşım)rüyalarında gördüler beni ama ben bişi göremedim henüz :)
Bir de benim adet dönemimde göğüslerimde hiç bşi değişiklik olmaz ne ağrı ne başka bişi...Yine yok...Of günler nasıl geçecek Allah ım...
gününüz aydın kıssllaarrr
ama benm günüm karardı
dün gece sivilcem pörtledi
bugünde kırmızılar geldiiii:sinifsinif:
umutlar ekime kaldı
eşim çokkk üzüldüüü:sinifsinif:
kıyamam ben ona:gitme:
artık hamiş haberleri duyalım da sevinelim
slm kızlar klomen ve iğne ilk denemem benide listeye yazarmısınız 19 eylül dua edin .
Olsun canım sağlık olsun.
Sen iyi ol,eşin iyi olsun ekimde olur inşallah.
Umudumuzu kaybetmek yok.Çalışmalara devam:)
stres yapma olacağı varsa da olmaz oluruna bırak rahat olmaya çalış
slm kızlar klomen ve iğne ilk denemem benide listeye yazarmısınız 19 eylül dua edin .
Bende artık şunun doğru olduğunu düşünüyorum: Çocuk beklentimizi eşimizle belli cümlelerle paylaşmak! mesela tamam bebek istiyoruz ama sürekli eşimize acaba bu ay olacak mı, adetim 1 gün geçti, göğsüm aciyo hamilemiyim, bebişimi olursa böyle olur, sana benzer, bana benzer, bu ay bebiş olacak hissediyorum.... vs vs vs
yani tüm bu detaylı düşüncelerimizi onlar bilmek zorunda değil. kendi içimizde yaşadığımız stres onlara da yansıyor. onlarda baba olmaya kendilerini hazırlıyorlar, baba gibi hissediyorlar. bebek olmayınca da yıkılıyorlar, üzülüyorlar. bu stresi en azından 1 kişi yaşasın bence. hatta bizde kendimizi sınırlayıp çok umutlu davranmayalım diye düşünüyorum.
çünkü be sefer bi de eşlerimiz için üzülüyoruz, onlara karşı kendimizi mehcup hissetmeye başlıyoruz.
Bende artık şunun doğru olduğunu düşünüyorum: Çocuk beklentimizi eşimizle belli cümlelerle paylaşmak! mesela tamam bebek istiyoruz ama sürekli eşimize acaba bu ay olacak mı, adetim 1 gün geçti, göğsüm aciyo hamilemiyim, bebişimi olursa böyle olur, sana benzer, bana benzer, bu ay bebiş olacak hissediyorum.... vs vs vs
yani tüm bu detaylı düşüncelerimizi onlar bilmek zorunda değil. kendi içimizde yaşadığımız stres onlara da yansıyor. onlarda baba olmaya kendilerini hazırlıyorlar, baba gibi hissediyorlar. bebek olmayınca da yıkılıyorlar, üzülüyorlar. bu stresi en azından 1 kişi yaşasın bence. hatta bizde kendimizi sınırlayıp çok umutlu davranmayalım diye düşünüyorum.
çünkü be sefer bi de eşlerimiz için üzülüyoruz, onlara karşı kendimizi mehcup hissetmeye başlıyoruz.
Yarın sabah test yapıcam,dua edin
Doğru diyorsun...Hem zaten dün eşim konuştu benimle.Bir zamandır kendini bu konuya çok kaptırdın sanki bunun için yaşıyor gibisin;kendini yıpratıyorsun.Stres yaparak belkide olumsuz etkiliyorsun kendini;hem daha yaşımız ne Allah ın verdiği zaman zaten olacak oluruna bırak biz deneriz kafamıza göre;kaderimizde varsa olur;artık kendine farklı uğraşlar bul dedi.Çokta haklı.Bu aralar kendimi fazla kaptırdım fazla okuyorum kafa yoruyorum farkındayım ama artık okullarda acılıyor yorgun ve yogun olucam oluruna bırakıcam;korunmayacağız.Bakalım bebişimiz ne zaman gelmek isterse gelicek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?