Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

26 1985limisin senn ne küçüğüü kızzz:hulya:
evtt aslında ideal bi yaşş 27 hamiş 28 anne olmakk olgunboshayallersmileamin sumakk bende 82liyim.........hee burdan ışşık hızızylaa tespit ettimmmkaydirigubbakcemile3

canim esin arkadan yaklassin bide o var diz dirsek deniyor direk rahim agzi ile birlesiyor adamin pipisi o zamn da hamis kalmak kolaylasiyor bide yumurtlama gunu cok önemli gununde yaparsan hamis kalabilirsin

kızlar ben birşey sorabilir miym ben ayın 6 sında kan testi yaptım sonuç negatifti. 13 ünde adet olmam lazımdı ama olmadım acaba tekrar test yapsam mı

canım kan testin erken yapılmış.benim ki adetten 1 gün önce yapıldı ve 36 çıktı. bu değer de 2 günde 2 katına çıktığına göre adetten 5-6 gün önce bende de değer negatif gibidir. bence git bi daha yaptır.

benim eşim çok istedi ikiz bebek ama kısmet. ama bir taneyi bi halledelimde hayırla sağlıkla inşallah ikinci de olur... ikizinde tadı ayrı oluyor ama zemuszemus

küçüğüm kız ben ,esımle uuzn yıllar cıktık dıye evlendım erkenden yoksa evlenemezdım daha

okulumu bıle evlıyeken bıtırdım hehe kaydirigubbakcemile3

canim esin arkadan yaklassin bide o var diz dirsek deniyor direk rahim agzi ile birlesiyor adamin pipisi o zamn da hamis kalmak kolaylasiyor bide yumurtlama gunu cok önemli gununde yaparsan hamis kalabilirsin

canım bu pozisyonun aksine kadının sırt üstü erkeğin üstte olduğu olduğu pozisyon daha sağlıklıymış. kadında dizlerini göğüslerine kadar çekmeliymiş. birde doktorun dediği ilişkiden sonra sırt üstü kalıp bacak bacak üstüne atarak dizleri karına çekip yarım saat yatmak yetiyormuş... ve çatlayan yumurtanın ömrü 24 saatmiş ona göre ilişki yapmak lazım

a.s.
beni de ekleyin lütfen 25 eylül

teşekkür ederim bilgilerin için. şuan yeni adet oldum bi 12 gün falan sonra bende test yapacağım. hakkımızda hayırlısı olur inşallah

gününüz aydın kıssllaarrr
ama benm günüm karardı
dün gece sivilcem pörtledi
bugünde kırmızılar geldiiii:sinifsinif:
umutlar ekime kaldı
eşim çokkk üzüldüüü:sinifsinif:
kıyamam ben ona:gitme:
artık hamiş haberleri duyalım da sevinelim

9 10 adetinin üstünden geçti dimi canım?Şayet öyleyse kan testinde çıkar.Bence içinin rahatlaması için yap.Peki hiç belirtin var mı kendinde dikkatini çeken?

hayırlı sabahlar herkese..
dün gece erken yattım yazamadım. adetim biteli 35 gün oluyo. işte tahmini 24 25 günde bir oluyodum saymıyodum ben günlerimi. öyle olunca 9 10 gün geçiyo. ya idrarda çıkmayınca kandada çıkmaz diye korkuyorum. belirtiler işte kaç gündür adet olmayı bekliyorum. göğüslerimde feci ağrı var. her adetimde ağrırdı ama bu seferki çok fazla ve ağırmaya başladıktan 2 3 gün sonra adet olurdum. şimdi üzerinden 5 6 gün geçti hala olmadım. 5 gün önceye kadar arada mide bulantıları oluyodu bu aralar o yok. birde sabah kalkınca gerneşme alışkanlığım vardı benim şimdi gerneşemiyorum çünkü sanki kasıklarımdan bişey kopuyomuş gibi ağrıyo.böyle işte yine de beklemek çok zor geliyo ama kan testindede çıkmaz diye korkuyorum..

Arkadaşlar şuan şoktayım.
13 eylülde düşük yaptım 5 haftalık.

şuan test yaptım pozitif çıktıııııııııııı..

Sevinemedim ama
korkuyorum.
Nolur bişeyler söleyin

13 eylülde yani 2 gün önce pazartesi düşük yaptın yani doğru mu anladım ? b-hcg değerin tam sıfırlanmamış o zamanyavaş yavaş sıfırlanır. tam bir kanama mı yaşıyorsun şuan nerden anladım düşük olduğunu ?:uhm:

sen yinede ümidini kesme. hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallh.

arkadaşlar herkese günaydın.

ya hamileyim galiba ama sevinemiyorum

korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan.

günaydın zemuszemus hamile olduğunu nerden anladın yani test yaptın mı? neden korkuyorsun ki başına daha önce ne geldiyse kısmet öyleymiş:çok üzgünüm: şimdi inşallah hayırlı olur hamileysen hamileliğin :Saruboceqpuyorumnanaktan

Moral bozmak yok.
ne demiş başbakan: "durmak yok yola devam" kaydirigubbakcemile3
Dualara devam arkadaşlar

Off bu sabah kalktım içimde hiç hamile olduğuma dair bir his yok benim kızlar
Hem de belirtimde yok arada bir midem yanıyor kasıklarıma ve belime ağrılar gelip gidiyor ama ben yormuyorum hamileliğe bunu...Sonra hayal kırıklığı oluyor malesef. Bu ay iki tane arkadaşım(biri bu siteden yuba bir de çocukluk arkadaşım)rüyalarında gördüler beni ama ben bişi göremedim henüz :)
Bir de benim adet dönemimde göğüslerimde hiç bşi değişiklik olmaz ne ağrı ne başka bişi...Yine yok...Of günler nasıl geçecek Allah ım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…