Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

selam kızlar 3gün giremedim siteye neler yaazmıssınız öyle okumaya calıstım ama hepsini okuyamadım. acabaa hamis kalan varmııı bu aarada cook merakediyorum.yeniliste koyulıunca bakarum artık.össledimm vallaa giremedim ama aklım hep burdaydıı

Bazi hormonlarin sayimi adetin 3.gunu yapiliyor.Bundan dolayi olabilir canim..

teşekkür ederim ben dr neler sormalıyım küçük bi şehirdeyim ilk kez bu dr gidiyorum detayı bi muayene olsun istiyorum ve artık anne olmak istiyorum...
bide ben bitkisel olarak bişeyler yapabilirmiyim

hamile olan arkadaşları cani gönülden tebrik ediyorum.Allah sağlıkla yavrularınızı kucaklarınıza almayı nasip etsin.AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sevgili yeni hamile arkadaşlar,
özel bişiler yaptınız mı???
paylaşınız lütfen!!!:Saruboceq:

canım ben aslanpençesi ve incir yedim daha doğrusu aslan pençesini içtim inciri yedim:) artık faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama aslan pençesinden için kadınların bitkisi diyorlar.incirde zaten üremeye faydalı..

canım adetli ikende vajinal ultrason ile bakabiliyorlar.sen kendini rahat bırak ve muayene sırasında bol bol dua et. vajinal olması çok daha iyi çünkü herşey tamamen izlenebiliyor. doktorun hormon kontrolu yapmak için senden adetin 3.günü kan tahlili istemiştir. kan sonucuna görede sana yumurta takibi yapacaktır.korkup strese girilecek bir durum değil canım ne kadar rahat olursan muayenen o kadar rahat geçer. o kadar çok gittim ki ben ohaoldumsmile

teşekkür ederim ben dr neler sormalıyım küçük bi şehirdeyim ilk kez bu dr gidiyorum detayı bi muayene olsun istiyorum ve artık anne olmak istiyorum...
bide ben bitkisel olarak bişeyler yapabilirmiyim

canim ben hic doktora gidip muayene olmadim ama biraz daha olmazsa benide basima gelicek bu doktor isleri sadece sana sunu soylemek istedim yani ben cok cesarertli degilimdir ama soyle dusunuyorum bebgimin olmasi icin bir engel varsa bunu bilmenin yolu kendimi doktora gostermekse gozumu kirpmadan cirilciplak bile olurum tabi baynsa simdi erkek doktorda cekinirim ama ondada cesaetli olmaya calisirim yeterki problemim kalksin yeterki cocugum un olmasi icin saglikli oldugumu ogreneyim sagliksizsamda tedavisini
ya genc kizken bazi bayanlara kizardim hani su bebekleri ortalik yerde emziren nasil aciyorsunuz herkesin yaninda diye yani kuzenlerime falan simdi dusunuyorum da bebisimin karni aciksa bende onu beslerim kkuzenlerimdende cekinmem bu bebek hasreti bana herseyi yaptiracak galiba #
cok uzun ettim ama kisaca canim rahat ve sakin olmaya calis

1-)seyhas............................?? eylul (ilk deneme)
2-)melisdeniz........................1 eylul (ilk deneme) bir sonraki aya insallahhh:hulya:
3-)zehra1025........................ pozıtıfffff hihoyyyt
4-)müebbetsevdam................1 eylül pozitif hihoyyyt
5-)guz_.................................1 eylülkaydirigubbakcemile2
6-)basubadelmevt...................2 eylül(2.deneme) pozitifffffff hihoyyyt
7-)taf....................................2 eylül(3.deneme)bir sonraki aya insallah:hulya:
a_emet26..........................2 eylülbir sonraki aya insallah:hulya:
9-)elf_86...............................3 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
10-)_deren_...........................4 eylül(ilk deneme)pozıtıffffff hihoyyyt
11-)mannak............................4 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
12-)pearlheart.........................4 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
13-)abogado...........................4 eylul pozitiffffffffffffffhihoyyyt
14-)nurumm...........................4 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
15-)mutluluk84.......................4 eylul(ilk deneme) bir sonraki aya insallahkaydirigubbakcemile2
16-)yasersu............................5 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
17-)yagmuurr............................5 eylul(2. deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
1mysweetbaby....................6 eylul bir sonraki aya insallah kaydirigubbakcemile2
19-)esraersoy.........................7 eylülkaydirigubbakcemile2
20-)umutlubirben.......................7 eylulkaydirigubbakcemile2
21-)rainmistik..........................7 eylul 3. Deneme) pozitiffffffffffffff hihoyyyt
22-)seda7332..........................8 eylül(2.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
23-)hilmi_ve_fatma.................8 eylülkaydirigubbakcemile2
24-)cevizlikek..........................8 eylulkaydirigubbakcemile2
25-)poti...................................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
26-)cileklisakiz.........................8 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
27-)pinks................................9 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
2sevgi.................................9 eylülkaydirigubbakcemile2
29-)duruşah...........................10 eylül...tup bebek tedavisine basladi hayirli olsun:hulya:
30-)böğürtlen.........................10 eylülkaydirigubbakcemile2
31-)derin26............................10 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
32-)sale..................................11 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
33-)only_smile........................11 eylülkaydirigubbakcemile2
34-)sevilaycan........................11 eylül(14.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
35-)keramos...........................11 eylul( 2.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
36-)mistrall..............................11 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
37-)gülsah84...........................12 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
3miray_80........................12 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
39-)asos................................12 eylulkaydirigubbakcemile2
40-)aytasi84...........................12 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
41-)esma-22.........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
42-)nebileyim.........................13 eylül pozitiffffffffffffff hihoyyyt
43-)nurun..............................13 eylül(5.deneme) bir sonraki aya insallah:hulya:
44-)zeynep............................13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
45-)muhasebe_2910...............13 eylül bir sonraki aya insallah:hulya:
46-)eslem...................................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
47-)mericc....................................13 eylul]kaydirigubbakcemile2
4medicalsecreter........................13 eylul bir sonraki aya insallah:hulya:
49-)tırtılkurabiye.....................15 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
50-)melegm08........................16 eylül bir sonraki aya insallah :hulya:
51-)ervava..............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
52-)yasamak..........................16 eylül(3.deneme) bir sonraki aya insallah :hulya:
53-)nurun41.............................16 eylulkaydirigubbakcemile2
54-)ozlemk................................16 eylul (8.deneme) kaydirigubbakcemile2
55-)fasta....................................16 eylul bir sonraki aya insallah :hulya:
56-)eccu.................................18 eylul (ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
57-)yuba....................................18 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
5bonbonşekerim.................19 eylül(6.deneme)kaydirigubbakcemile2
59-)dosthane...........................19 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
60-)umursama...........................19 eylul(7.deneme)kaydirigubbakcemile2
61-)senanur................................19 eylul(ilk deneme)kaydirigubbakcemile2
62-)minidugu...........................20 eylül(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
63-)ensarnaz.............................20 eylul(3.deneme)kaydirigubbakcemile2
64-)ademerve..........................21 eylül(2. deneme)kaydirigubbakcemile2
65-)optimist_balim.................21 eylul(3.deneme))kaydirigubbakcemile2
66-)hbyrm...............................22 eylul kaydirigubbakcemile2
67-)sabiharana........................22 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
6atlanta...............................22 eylül(2.deneme)kaydirigubbakcemile2
69-)mse121822..........................22 eylul(9.deneme)kaydirigubbakcemile2
70-)molecul.................................22 eylul (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
..-)ateskum................................22 eylulkaydirigubbakcemile2
71-)şeker-leblebi......................23 eylül(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
72-)tooxic................................23 eylul(5.deneme)kaydirigubbakcemile2
73-)tedirgin_..............................23 eylul kaydirigubbakcemile2
74-)ofline.................................24 eylülkaydirigubbakcemile2
75-)gurbetguzeli.......................24 eylul kaydirigubbakcemile2
76-)gulgamze..........................25 eylülkaydirigubbakcemile2
77-)mutluyum.........................25 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
7alize28..............................25 eylul kaydirigubbakcemile2
..-)gunslinger............................25 eylulkaydirigubbakcemile2
79-)pptya87...........................26 eylulkaydirigubbakcemile2
80-)smirna35..........................26 eylül (4.deneme)kaydirigubbakcemile2
81-)eylulmavi.......................26 eylulkaydirigubbakcemile2
82-)love_honey.......................26 eylul (5.deneme)kaydirigubbakcemile2
83-)tugbaakyavas_1983.............26 eylul(4.deneme)kaydirigubbakcemile2
84-)datca83..............................26 eylul kaydirigubbakcemile2
85-)sumak.............................27 eylülkaydirigubbakcemile2
86-)nurselcagri.........................27 eylulkaydirigubbakcemile2
87-)elixsir................................28 eylulkaydirigubbakcemile2
8seydam..............................28 eylulkaydirigubbakcemile2
89-)zeynebce..........................28 eylulkaydirigubbakcemile2
90-)karats..............................29 eylülkaydirigubbakcemile2
91-)pocapoca.........................29 eylulkaydirigubbakcemile2

Canım ben de aynı durumdayım;bugüne kadar alttan hiç muayene olmadım.O yüzden ben de tabiki çekiniyorum düşününce bile tuhaf oluyorum ama çevremdeki bayanlar rahat ol inan onlar senin şeyine bakmıyorlar aletle ekranda bakıyorlar giyinip kalkıyorsun hiç anlamıyorsun bile diyorlar.Doktorlar için tabi bu çok normalde biz hiç yaşamadığımız için bize tuhaf geliyor.Ama ben de seninle aynı fikirdeyim eğer şifa bulacaksam ve bebeğimin olmasına yardımcı olacaksa soyunurum bile;yeterki gelsinler bizi çok bekletmeden.

Kızlar bugün ne farkettim biliyor musunuz?
Eşim test almıştı;teste bir baktım haziran 2010 tarihli acaba bu sonucu etkiler mi;ne dersiniz.

allahım hepinizin yardımcısı olsun..gününü bekleyen arkadaşlarımızın yüzü gülsün inşş

canım ilgin için teşekkür ederim ama ben çok utanıyorum ve dr erkek bana dua edin ne olur

mervecim eger testin kullanma tarihi gecmis ise kesinlikle geri iade etmeni tavsiye ederim 1 gun gecmis bile olsa bence kullanilmamali hani yiyecek birsey aliyoruz skt su diyorlar o tarihe yaslasinc tadi taze oldugu gibi olmuyor bence bu testlerdede boyledir skt yaklastikca ozelligini kaybediyor olabilir kullansan bile bu sefer icinde bi acaba olacak

insallah sakin bir sekilde atlatirsin ve hicbir problemin cikmaz canim

inşallah bakalım bu cumartesi gidicez eşimle bakalım ne olcak inşallah olumsuz bişey çımazda bebeğime kavuşurum en kısa zamanda.. şu incir kürü nasıl onu biliyormusun canım:uhm:

Canım benim bir kez daha ilgin için çook teşekkür ediyorum sana..
3ay geçmiş yanii ben testin kendisini beğendim kutusu bile yok böyle beyaz bir jelatinin içinde.
Heleki bu akşam tarihini geçmiş görünce eşim dedi ben yarın geri veririm bunu diye.Dediğin gibi aklımda hep soru işareti olacak acaba nagetif ama test mi yanlış gösterdi diye en iyisi buna mahal bırakmamak...

selam kızlar
yukarıda da yazdığım gibi vajinal muayene düşünüldüğü gibi olmuyor. yani doktorlar ekrana kenetlenmiş durumda oluyorlar. tabi öncesinde çıplak göz ile muayene edip kür alabilirler. rahim ağzı kanser testi de yapılabilir. ama hiç biri can yakıcı şeyler değil.olduğunca rahat olun. muayeneden sonra bumuymuş dersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…