Bazi hormonlarin sayimi adetin 3.gunu yapiliyor.Bundan dolayi olabilir canim..
sevgili yeni hamile arkadaşlar,
özel bişiler yaptınız mı???
paylaşınız lütfen!!!:Saruboceq:
bu ayda olmadı dr gidicem bu cumartesi adetinin 3.gnü gel dedi dr. arkadaşlar bişey sorcam ben daha önce hiç bu anlamda bir muayene olmadım hani alttan (çok özür diliyorum) illa bu kontrol esnasında bu tarz bir kontrol olmazsa olmazmı. bide neler sormalıyım dr?deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız?:çok üzgünüm:
canım adetli ikende vajinal ultrason ile bakabiliyorlar.sen kendini rahat bırak ve muayene sırasında bol bol dua et. vajinal olması çok daha iyi çünkü herşey tamamen izlenebiliyor. doktorun hormon kontrolu yapmak için senden adetin 3.günü kan tahlili istemiştir. kan sonucuna görede sana yumurta takibi yapacaktır.korkup strese girilecek bir durum değil canım ne kadar rahat olursan muayenen o kadar rahat geçer. o kadar çok gittim ki ben ohaoldumsmileyani öyle olmazmı diyorsun ben çok utanıyorum ya ben eşime karşı bile çokkkk utangaçken dr rabbim yardım et..
tahlil falan yapılıyormu niye özellikle 3.gün çağırdı anlamadım bilginiz varmı:çok üzgünüm:
teşekkür ederim ben dr neler sormalıyım küçük bi şehirdeyim ilk kez bu dr gidiyorum detayı bi muayene olsun istiyorum ve artık anne olmak istiyorum...
bide ben bitkisel olarak bişeyler yapabilirmiyim
canim ben hic doktora gidip muayene olmadim ama biraz daha olmazsa benide basima gelicek bu doktor isleri sadece sana sunu soylemek istedim yani ben cok cesarertli degilimdir ama soyle dusunuyorum bebgimin olmasi icin bir engel varsa bunu bilmenin yolu kendimi doktora gostermekse gozumu kirpmadan cirilciplak bile olurum tabi baynsa simdi erkek doktorda cekinirim ama ondada cesaetli olmaya calisirim yeterki problemim kalksin yeterki cocugum un olmasi icin saglikli oldugumu ogreneyim sagliksizsamda tedavisini
ya genc kizken bazi bayanlara kizardim hani su bebekleri ortalik yerde emziren nasil aciyorsunuz herkesin yaninda diye yani kuzenlerime falan simdi dusunuyorum da bebisimin karni aciksa bende onu beslerim kkuzenlerimdende cekinmem bu bebek hasreti bana herseyi yaptiracak galiba #
cok uzun ettim ama kisaca canim rahat ve sakin olmaya calis
gelmez belki canımbilmiyorumkismileİyiyiz canım çok şükür sen de iyisin inşallah...
Benim kasıklarım ağrımaya başladı,tuhafım ya...Beklenmyen adet gelicek heraldebilmiyorumkismile
sayılı gün çabuk geçermişkaydirigubbakcemile5
canim ben hic doktora gidip muayene olmadim ama biraz daha olmazsa benide basima gelicek bu doktor isleri sadece sana sunu soylemek istedim yani ben cok cesarertli degilimdir ama soyle dusunuyorum bebgimin olmasi icin bir engel varsa bunu bilmenin yolu kendimi doktora gostermekse gozumu kirpmadan cirilciplak bile olurum tabi baynsa simdi erkek doktorda cekinirim ama ondada cesaetli olmaya calisirim yeterki problemim kalksin yeterki cocugum un olmasi icin saglikli oldugumu ogreneyim sagliksizsamda tedavisini
ya genc kizken bazi bayanlara kizardim hani su bebekleri ortalik yerde emziren nasil aciyorsunuz herkesin yaninda diye yani kuzenlerime falan simdi dusunuyorum da bebisimin karni aciksa bende onu beslerim kkuzenlerimdende cekinmem bu bebek hasreti bana herseyi yaptiracak galiba #
cok uzun ettim ama kisaca canim rahat ve sakin olmaya calis
allahım hepinizin yardımcısı olsun..gününü bekleyen arkadaşlarımızın yüzü gülsün inşş
canım ilgin için teşekkür ederim ama ben çok utanıyorum ve dr erkek bana dua edin ne olur
insallah sakin bir sekilde atlatirsin ve hicbir problemin cikmaz canim
mervecim eger testin kullanma tarihi gecmis ise kesinlikle geri iade etmeni tavsiye ederim 1 gun gecmis bile olsa bence kullanilmamali hani yiyecek birsey aliyoruz skt su diyorlar o tarihe yaslasinc tadi taze oldugu gibi olmuyor bence bu testlerdede boyledir skt yaklastikca ozelligini kaybediyor olabilir kullansan bile bu sefer icinde bi acaba olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?