yarında bizim ilk doktor kontrolumuz. inşallah mutlu haberler alırız. dua edin arkadaşlar...
Ya Rab sana mübarek günlerde Kainat Efendimizin duasıyla yalvarıyoruz.Bize zahmetsiz evlatlar nasip eyle... Kimsenin kucağını boş bırakma. Gönlümüzden geçenleri hayırlı kıl ve bize nasip eyle. sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah...
çok sevindimm saglıklaaaben hamileyimmmmm:))))hem idrar hem de kan testinde çıktı.İnşallah Allah isteyen herkese versin. Minik kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah İnşallahhhhh.
OOOOOOO SÜPERRR haberleirni bekliyozz sumakolumunekankayizsmilesonuclarımı aldım temız cıktı Allah'a sukur
hıc bır sorun yok ,sadece smear testımde kısmen ınflasmasyon gorulmus
mantar gıbı bırsey mı dedım hayır dedı ,daha basıt bırsey fıtıl verdı o kadar
ama gebelıgı onleyecek hıc bır sorunum yok horomonlarım her bır seyım duzgün,kistimde yokmuş ..
gebelıge hazırım :)
Kızlar dün adet oldum
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?
Ben hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Ben hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kızlar dün adet oldum
Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?
Kızlar dün adet oldum
yarında bizim ilk doktor kontrolumuz. inşallah mutlu haberler alırız. dua edin arkadaşlar...
Ya Rab sana mübarek günlerde Kainat Efendimizin duasıyla yalvarıyoruz.Bize zahmetsiz evlatlar nasip eyle... Kimsenin kucağını boş bırakma. Gönlümüzden geçenleri hayırlı kıl ve bize nasip eyle. sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah...
günaydınnn kızlarrr dün akşam hiç olmadık bi şekilde kırmızı kartı yedimm 2 günüm vardı oysaki :umursamaz: ama çok ağrı çektim yaaamafoldumben
Sağlık olsun canım sakın üzülme. Ekim ayında yeniden deniycez di mi kaydirigubbakcemile2
Kızlar ateş ölçme yönteminde önemli olan her sabah aynı saatte ve yerinden kalkmadan ölçmekmiş.
Dün ölçtüm ilk defa 36.4 açıkçası hamile olmadığımı düşünüyorum buna göre;sabah 07.30da yerimden kalkmadan ölçmüştüm.
Ama bugün saat 08.15di uyandım;artı unuttum ölçeceğimi yerimden kalktım 5 adım attım atmadım aklıma geldi geri gittim yatağa ölçtüm 36.6
Sizce bugün ölçtüğümün güvenilirliği kalmadı mı?
bence 5 adım çok değiştirmez ateşi. yarında ölç bakalım, ozaman belli olur. buarada benimde ateşim adet siklusumun 20. günüde ilk kez 36,5 çıktı. ovulasyonum 16 veya 17. günde olmuştu. ilkkez bukadar yüksek çıktı.fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?