Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

yarında bizim ilk doktor kontrolumuz. inşallah mutlu haberler alırız. dua edin arkadaşlar...
Ya Rab sana mübarek günlerde Kainat Efendimizin duasıyla yalvarıyoruz.Bize zahmetsiz evlatlar nasip eyle... Kimsenin kucağını boş bırakma. Gönlümüzden geçenleri hayırlı kıl ve bize nasip eyle. sağlıklı hayırlı evlatlar inşallah..
.

aminnnnnnnnnnnnn canım

ben hamileyimmmmm:))))hem idrar hem de kan testinde çıktı.İnşallah Allah isteyen herkese versin. Minik kuzucuklarımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin Allah İnşallahhhhh.
çok sevindimm saglıklaaa
OOOOOOO SÜPERRR haberleirni bekliyozz sumakolumunekankayizsmile

[

Ben hamileyim.....Dün akşam test yaptım ve çift çizgi cıktı ama eşim o kadar saglamcıdır ki bugün doktora gidicez,onun agzından da duymak istiyormus...O kadar heyecanlıyım ki anlatamam...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

günaydınnn kızlarrr dün akşam hiç olmadık bi şekilde kırmızı kartı yedimm 2 günüm vardı oysaki :umursamaz: ama çok ağrı çektim yaaamafoldumben

Kızlar dün adet oldum

Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?

Tebrik ederim canım.:lepi: Allah sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin. aminn

tebrikler gülesram çok sevindimkaydirigubbakcemile5
ALLAH isteyen bütün arkadaşlarımızada nasip etsin inş amin

Kızlar dün adet oldum

Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kalan, yada 2. kez kimyasal gebelik geçiren varmı?

Valla canım benim başımdan daha hiç bir şekilde gebelik geçmedi.
Ama canını sıkma diyorum.Ekim ayında günlerini takip eder daha sıkı çalışırsınız Rabbim nasip eder inşallah...

Çok sevindim canım,süper bir haber bukaydirigubbakcemile5

Bugünde doktor sonrası gel yine ver haberlerini...

AMİNNN canım cümlemize:Saruboceq:

günaydınnn kızlarrr dün akşam hiç olmadık bi şekilde kırmızı kartı yedimm 2 günüm vardı oysaki :umursamaz: ama çok ağrı çektim yaaamafoldumben

üzülmeyin ama ya bak bizde üzülüyoruz burda. hiçbirimiz ümitsiz vaka değilizzzz lmaz:
durmak ypk yola devamzemuszemus

Kızlar ateş ölçme yönteminde önemli olan her sabah aynı saatte ve yerinden kalkmadan ölçmekmiş.
Dün ölçtüm ilk defa 36.4 açıkçası hamile olmadığımı düşünüyorum buna göre;sabah 07.30da yerimden kalkmadan ölçmüştüm.
Ama bugün saat 08.15di uyandım;artı unuttum ölçeceğimi yerimden kalktım 5 adım attım atmadım aklıma geldi geri gittim yatağa ölçtüm 36.6
Sizce bugün ölçtüğümün güvenilirliği kalmadı mı?

bence 5 adım çok değiştirmez ateşi. yarında ölç bakalım, ozaman belli olur. buarada benimde ateşim adet siklusumun 20. günüde ilk kez 36,5 çıktı. ovulasyonum 16 veya 17. günde olmuştu. ilkkez bukadar yüksek çıktı.fisfisfis

Ben de bu ay ovulasyon testi kullandım ilk defa ateşimi sadece dün ölçtüm tabii bu çok bir fikir vermiyor;ama saatler de biraz boshayallersmilefarklı en azından az da olsa artmış umut dünyası işte

salm arkadaşlar yeni hamişlerimiz var sanırım..tebrik ederim hepsini..listemiz çoğaldımı pozitiflerizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…