Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir. bu ovulasyon testinde ben bir türlü ikinci çizgiyi göremedim bugün 14. günüm hatta bugün iki test yaptım ama yine yok yine yok. akıntı falan da yok nasıl iş anlamadım yoksa yumurtlayamıyorum ben eyvahedigeldismile

Canım stres yapma o zaman daha çok geciktirirsin.Her kadın veya her ay 14.gün olcak diye birşey yok ki canım neredeyse adet gününe yakın olanlar bile var.Testin varsa yapmaya devam et sen olcak inşallah

sonuclarımı aldım temız cıktı Allah'a sukur

hıc bır sorun yok ,sadece smear testımde kısmen ınflasmasyon gorulmus

mantar gıbı bırsey mı dedım hayır dedı ,daha basıt bırsey fıtıl verdı o kadar

ama gebelıgı onleyecek hıc bır sorunum yok horomonlarım her bır seyım duzgün,kistimde yokmuş ..

gebelıge hazırım :)

Canım stres yapma o zaman daha çok geciktirirsin.Her kadın veya her ay 14.gün olcak diye birşey yok ki canım neredeyse adet gününe yakın olanlar bile var.Testin varsa yapmaya devam et sen olcak inşallah

inşallah benim de işime gelir bu ay geç olması eşim şehir dışında bu hafta
elimde testim var inş faydasını görürüm:CüvCüv:. teşekkürler desteğin için iyi geceler :)))

Oo süper canım..
Hadi gözün aydın..Bundan sonra için rahat bir şekilde bebeğini beklersin..
O da seni bekletmeden gelir umarım...

inşallah benim de işime gelir bu ay geç olması eşim şehir dışında bu hafta
elimde testim var inş faydasını görürüm:CüvCüv:. teşekkürler desteğin için iyi geceler :)))

Ne demek yardım edebildiysem ne mutlu!

Elinde test varsa hiç sorun etme,test yapmaya devam.

Haberlerini beklıoruz:)

çok teşekkürler:)

yuba geçmişi okudumda senden bi haber yok
test yaptın mı
beklenmeyen günün geldimi?

iki topikten birden yaznca hangisine yazdim hangisine yazmadim karistiriyorum bazen canim dunde bugunde test yaptim negatif cikti 18 eylul benim gunum ve agrilarim basladi alnimdada koca bir silvilce cikti ekim ayina adimi yadiracagim ama kirmizilari bekliyorum birde atesimde yuksek degil buda gebe olmadigimi gosteriyor kismet artik gelecek aya insallah

Allahım bu mübarek cuma gecesinde evlat sahibi olmak isteyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eyle.Ne olursun dualarımızı geri çevirme.Anne olma duygusunu isteyen her kuluna tattır.AMİNNN.Arkadaşlar duam hepimiz için.İnşallah hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza Allahın izniyle kavuşuruz.

canim benim 32 35 gunde bir regl oluyor ve 18. gunlerde yumurtluyorum yani 18 29 20 genellikle 20 gun tam koyu oluyor ama gene agustos ayinda tam 29. gun yumurtladim neredeyse 10 gun gecikme oldu stresten olabiliyor vs ve regl de 10 gun gec geldi 41. gunumde adet oldum bazen boyle gecikmeler olabiliyor merveninde dedigi gibi elinde yeterli testin varsa yapmaya devam et sabah ilk idrarinla yapma ve 3 4 saat az su tuketmeye calis ramazandaki cizgilerim su icmedigim icin daha koyuydu onceki aylara gore benim normal zmaanda dayanamayip iciyorum sulari buda idrardaki hormonlari seyreltiyor

kızlar bugün yarın hasta olmam gerekiyor hastalık belrtileri,gebelik belirtileride var,zaman geçmiyor foruma girdikçe daha çok pimpirikeniyor ümitleniyorum daha çok düşünüyorum hayırlısı olsun hepimizin hakkında AMİN

Amin inşallah hepimiz kucağımıza alırız meleklerimizi...benimde hep kasık ağrım vardı.hatta kaç kez sanırım adet oldum diye kontrol ettim.hâlâ ara ara oluyo kasık ağrılarım.Bebeğin yerleşme ağrılarıymış bu durum.İnşallahhh sen de müjdeli haberler verirsin bize:Saruboceq:

Aminn canım aminnn....
Yüreğine sağlık;Rabbim kabul etsin inşallah:Saruboceq:

Kızlar hepinize hayırlı geceler diliyorum...
Allah'a emanet olun.Dualarımı her daim sürdürelim ve de iyi varsınız!

pocapoca canım herkesinde 14. günü olmuyor.karıştırdığımız şey yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet görüyoruz. yani yumurta çatlama ile adet arası 14 gün.bu herkesde böyledir. ama kiminin ki adetin 14. günü olur kiminin de daha geç. dikkat ederseniz hep 28 gün adet sirkülasyonu olanlar baz alınır. şöyle diyim mesela 32 günde adet oluyorsan 14 gün geri gel 18. gün yumurtlama oluyor. benim mesela 16.günüm yumurtlama idi.

beklemek çok zor eşime bile çaktırmıyorum kızlar yarın hasta olacak mıyım yoksa hamilelik belrtileri mi diye en çokta ayklarım üşüyor hiç olmazdı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…