iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir. bu ovulasyon testinde ben bir türlü ikinci çizgiyi göremedim bugün 14. günüm hatta bugün iki test yaptım ama yine yok yine yok. akıntı falan da yok nasıl iş anlamadım yoksa yumurtlayamıyorum ben eyvahedigeldismile
Canım stres yapma o zaman daha çok geciktirirsin.Her kadın veya her ay 14.gün olcak diye birşey yok ki canım neredeyse adet gününe yakın olanlar bile var.Testin varsa yapmaya devam et sen olcak inşallah
sonuclarımı aldım temız cıktı Allah'a sukur
hıc bır sorun yok ,sadece smear testımde kısmen ınflasmasyon gorulmus
mantar gıbı bırsey mı dedım hayır dedı ,daha basıt bırsey fıtıl verdı o kadar
ama gebelıgı onleyecek hıc bır sorunum yok horomonlarım her bır seyım duzgün,kistimde yokmuş ..
gebelıge hazırım :)
inşallah benim de işime gelir bu ay geç olması eşim şehir dışında bu hafta
elimde testim var inş faydasını görürüm:CüvCüv:. teşekkürler desteğin için iyi geceler :)))
nebileyim ve sale sizleri cok tebrik ediyorum birkac arkadasimizinda silik cizgisi ve gunu gecme durumu var insallah onlarda pozitif sonuc alirlar bugun biraz gec kaldim listeyide gec yeniledim kusura bakmayin artik ama lizteye pozitif eklemek cok mutluluk verici birsey
yuba geçmişi okudumda senden bi haber yok
test yaptın mı
beklenmeyen günün geldimi?
iyi geceler arkadaşlar umarım herkes iyidir. bu ovulasyon testinde ben bir türlü ikinci çizgiyi göremedim bugün 14. günüm hatta bugün iki test yaptım ama yine yok yine yok. akıntı falan da yok nasıl iş anlamadım yoksa yumurtlayamıyorum ben eyvahedigeldismile
tebrik ederim sale seni allah kucagınada almayı nasip etsin....benim adet günümde 20 eylül merakla beliyorum ama hiç belirtim yok sadece dün biraz kasıklarım ağrıdı gece ben hamile degilmişim gibi hazırladım kendimi...
Allahım bu mübarek cuma gecesinde evlat sahibi olmak isteyenlere sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eyle.Ne olursun dualarımızı geri çevirme.Anne olma duygusunu isteyen her kuluna tattır.AMİNNN.Arkadaşlar duam hepimiz için.İnşallah hepimiz en kısa zamanda yavrularımıza Allahın izniyle kavuşuruz.
sevgili yeni hamile arkadaşlar,
özel bişiler yaptınız mı???
paylaşınız lütfen!!!:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?