evet bazen kaşına kaşına yara yapıyor bu enfeksiyonda hamile kalmama engel deildir umarım canım ya bundanda korkmuyor değilim yani
DR Gittin Sanırım Öyle Değilmi
Bi Antibiotik tedavisi ile filan geçmesi mümkün değilmiymiş acaba
böyle nereye kadar sürecekki
Ayrıca ben gebeliğe engel olduğunu düşünmüyorum fakat minicik bir iltihap bir sürü şeye sebep olabiliyor karışık bi durum tez zamanda kurtulursun inşallah bu dertten canım ya :Saruboceq:
Aslında Çok Erken Bende Farkındayım Fakat Yaşım 26 Çocuğumla Aramda Çok Yaş Farkı Olsun İstemiyorum bilmiyorumkismile
İnsan Hergeçen Gün Biraz Daha Ağırlaşıyo Yaşlanıyo Şimdi Yapmazsam İlerde Daha Zor Gelebilir Sorumluluk Almak akannehir
Birde Anneme Babama Bişey Olmadan Onlarda Görsünler İstiyorum Çocuğumu
Hatta Annem Büyütsün İstiyorum Torununu Ben Çalışıyorum'da :1ninca:
kızlar iyi akşamlar...annemin isteği üzerine bugün bir köye gittik...çok ihlaslı bir dede varmış orada...annem dedi gidelim duasını alalım...neyse gittik...eşim ben ve annem...konuştuf amca 84 yaşında..ama o kadar güzel yüzlü bir dedeki anlatamam...bu arada dede eşime dediki kızının adı ne...benim ağzım açık kaldı...kızımız olduğunu nerden bildi...neyse annem dedi dede buna dua et çocuk istiyolar olmuyor dedi...dede demesin mi şimdiye kadar ne durdunuz peki diye...yıllarca benim istemediğimide bildi...dedi elbet olacam ama 1 ay boyunca tövbe istiğfar getireceksin ve 1 ayın sonunda allah belirti verecek sana dedi...yani gebe kalacaksın dedi...inşallah...valla dedenin söylediğine göre 10-15 yıldır çocuğu olmayanlar gelir onlara dua ederim giderler sonra çocukları oldu hepsinin dedi...çok umutlandım bakalım
amin inşallah güzelimhadi insallah.hakkinda hayirlisi canim.Allahim isteyen herkese versin....
evet canım gittim doktor fitil verdi herakşam hazneye uygulanacak. daha yeni başladım inşallah şifa olur zaten engel olsaydı gebe kalmama doktor söylerdi diye düşünüyorum ama doktor birşey demedi sadece klomene bşlamamı istedi bende ramazan diye kabul etmedim oysaki ramazan ayında gün aşırı ilişkiye eşim zorlanır diye düşünmüştüm boshayallersmile
senı okudukca cesaretlenıyorum Deren,:)
kızlar iyi akşamlar...annemin isteği üzerine bugün bir köye gittik...çok ihlaslı bir dede varmış orada...annem dedi gidelim duasını alalım...neyse gittik...eşim ben ve annem...konuştuf amca 84 yaşında..ama o kadar güzel yüzlü bir dedeki anlatamam...bu arada dede eşime dediki kızının adı ne...benim ağzım açık kaldı...kızımız olduğunu nerden bildi...neyse annem dedi dede buna dua et çocuk istiyolar olmuyor dedi...dede demesin mi şimdiye kadar ne durdunuz peki diye...yıllarca benim istemediğimide bildi...dedi elbet olacam ama 1 ay boyunca tövbe istiğfar getireceksin ve 1 ayın sonunda allah belirti verecek sana dedi...yani gebe kalacaksın dedi...inşallah...valla dedenin söylediğine göre 10-15 yıldır çocuğu olmayanlar gelir onlara dua ederim giderler sonra çocukları oldu hepsinin dedi...çok umutlandım bakalım
inşallah sanada bunlar vesile olur güzelim..bu ay bu sitede denk geldigim ve cogu kiside ise yaradigini gordugum (insallah allah banada vesile eder) PRESEED siparis ettim su an regl im bitti ve siparisimin gelmesini bekliyorum dun oturdum bilgisayarin basina kendime word de guzel bir takvim hazirladim ates olcumu, ovulasyon testi 2 cesit bu cizgi olayindan tam emin olamayinca gulen suratli clearblue da aldim gebelik testlerimde hazir en zor kisim beklemek.....
17 kişi olmuşuzzzz....allahım cümlemize beklediği haberi gönder
17 kişi olmuşuzzzz....allahım cümlemize beklediği haberi gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?