Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

evet bazen kaşına kaşına yara yapıyor bu enfeksiyonda hamile kalmama engel deildir umarım canım ya bundanda korkmuyor değilim yani

DR Gittin Sanırım Öyle Değilmi
Bi Antibiotik tedavisi ile filan geçmesi mümkün değilmiymiş acaba
böyle nereye kadar sürecekki
Ayrıca ben gebeliğe engel olduğunu düşünmüyorum fakat minicik bir iltihap bir sürü şeye sebep olabiliyor karışık bi durum tez zamanda kurtulursun inşallah bu dertten canım ya :Saruboceq:

evet canım gittim doktor fitil verdi herakşam hazneye uygulanacak. daha yeni başladım inşallah şifa olur zaten engel olsaydı gebe kalmama doktor söylerdi diye düşünüyorum ama doktor birşey demedi sadece klomene bşlamamı istedi bende ramazan diye kabul etmedim oysaki ramazan ayında gün aşırı ilişkiye eşim zorlanır diye düşünmüştüm boshayallersmile

iyi aksamlar ,bende calısmalar tamam aklinialirimsmile :kedi:

ama ayaklarımı dıkemıyorum ya ,sıkılıyorum hemen kalkıyorum ,dus alıyorum ,o bölgeyı de yıkıyorum

yoksa rahatsız oluyorum .kı sırf bu rahatsızlık yuzunden ben korunmadım esım kkorundu hep

senı okudukca cesaretlenıyorum Deren,:)

kızlar iyi akşamlar...annemin isteği üzerine bugün bir köye gittik...çok ihlaslı bir dede varmış orada...annem dedi gidelim duasını alalım...neyse gittik...eşim ben ve annem...konuştuf amca 84 yaşında..ama o kadar güzel yüzlü bir dedeki anlatamam...bu arada dede eşime dediki kızının adı ne...benim ağzım açık kaldı...kızımız olduğunu nerden bildi...neyse annem dedi dede buna dua et çocuk istiyolar olmuyor dedi...dede demesin mi şimdiye kadar ne durdunuz peki diye...yıllarca benim istemediğimide bildi...dedi elbet olacam ama 1 ay boyunca tövbe istiğfar getireceksin ve 1 ayın sonunda allah belirti verecek sana dedi...yani gebe kalacaksın dedi...inşallah...valla dedenin söylediğine göre 10-15 yıldır çocuğu olmayanlar gelir onlara dua ederim giderler sonra çocukları oldu hepsinin dedi...çok umutlandım bakalım

hadi insallah.hakkinda hayirlisi canim.Allahim isteyen herkese versin....

hakkatten yazdıklarınıza katılıom kızlar iftardan sonra çok zor oluoo...çocuk yapmak ne zormuş ya eskiden nasılda şıp die oluyormuş ama şimdi çok uğraştırıyor...

merhaba kizlar bu ay 10 gun gecikmeli olarak 41. gunde regl oldum eylul ayinda ne zman olacagimi tam kestiremiyorum ama eger her ay oldugu gibi 32 gun olarak duzenli olursam 15 eylul diyebilirim benide listeye eklermisiniz...

bu ay bu sitede denk geldigim ve cogu kiside ise yaradigini gordugum (insallah allah banada vesile eder) PRESEED siparis ettim su an regl im bitti ve siparisimin gelmesini bekliyorum dun oturdum bilgisayarin basina kendime word de guzel bir takvim hazirladim ates olcumu, ovulasyon testi 2 cesit bu cizgi olayindan tam emin olamayinca gulen suratli clearblue da aldim gebelik testlerimde hazir en zor kisim beklemek.....

Anladım Canım Tez Zamanda Kurtulursun İnşallah Bu İlletten :Saruboceq:
Rabbim OL Dedikten Sonra Enfeksiyon Menfeksiyon Vız Gelir boshayallersmile
Oluruna Bırak Takma Kafana Yeterki Zamanı Gelsin Bebişin

senı okudukca cesaretlenıyorum Deren,:)

Bende Dermişim kaydirigubbakcemile3
Durup Durup Bende Okuyorum Ara Sıra Kendi Yazdıklarımı sırnaşık şey

İyi Yapmışsın Duruşahcım Yer Gök Dua Üzerinde Duruyor
İnşallah Dedenin Duası Tez Zamanda Kabül Olur Canım :Saruboceq:

inşallah sanada bunlar vesile olur güzelim..

Eylül Ayı Listemiz

pptya87............................1 Eylül
guz_.................................1 Eylül
Mutluyum…………………...1 Eylül(3.deneme)
basubadelmevt...................2 Eylül...(2.deneme)
Elf_86...............................3 Eylül)
sumak..............................4 Eylül...(ilk deneme)

_DeReN_……………….…..4 Eylül
Esraersoy……………….….7 Eylül
pinks................................9 Eylül
Duruşah...........................10 Eylül....(Isı Takibi-Bal,Polen)
Böğürtlen.........................10 Eylül

Sale…………………………11 Eylül
Gülsah84…………………..12 Eylül(3.deneme)
Miray_80……………......…12 Eylül(5.deneme)
nebileyim…………………..13 Eylül

Nurun…………………….…13 Eylül(5.deneme)
yuba…………………….….15 Eylül

:Saruboceq:Rabbim Bu Mübarek Ramazan Ayında Hepimize Hamile Kalmayı Nasip Eder İnşallahhh:Saruboceq:

2 eylül adet olacağım gün (hayırlısı ne ise o olsun ) ovulasyon testi ile takip ettim. ateş ölçümüne de bu ay başladım. 3. denememiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…