Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hahahaha koptum ya allahta seni guldursun emi bana yollasaydin tatlilari dicemde bende istah pek yok gibi omrumde ilk defa 1.5 aydir sadece iki kez dondurma yedim ki kisin bile deli gibi dondurma yiyen ben ne hale geldim ölecem galiba
Ben tuzlu hastasıyım börek poğaça faşan kız poğaça yapmadım yemiyeyim diye başlasam duramam 1 tepsi biter en iyisi dedim yapmim yediğim tek tatlı dondurma açık dondurma kocam almış koydum dondurucuya arada kaşıklıom

Canim benimde dikkat ettigim ya yumurtlama gunum gecmedi, ya tam yumurtlama gunu yada baska bisey bilemedim bu gune kadar olmadi gecen ayda bi kez sonlara dogru olmustu ama ilkinde beni görsen yere yatardin kalp krizi ne ya esime dedim ölüyorum kalp krizi geciyorum galiba

Ay deli seni gözümün onune geldi öyle bi an şaka maka Allah korusun tabi canım. Aklıma yasak ilişki sırasında çok yaşlı kalp krizi geçiren dedeler varya ilişki anında onlar geldi tövbe tövbe

Kızlar bende hep dedim ya sol kasığım sızlıo ağrıyoo regl oldum ne goğus ağrısı ne ucu sızlaması falan hiçbişey kalmadı ama sol kasığım hala ağrıyor sızlıyor anlamadım inşallah bişey yoktur ya kadın olmak ne zor çıldırcam ya

Ben dusundum acsammi diye sonra dedim kalayim burda baktim sende isteklisin dedim temiz bi sayfamiz olsun gecen ayin skintisi meraki geride kalsin. Super oldu valla dedigin gibi bideben burda yalniz cok skliyorum vallahi, avrupanin bi adi var gerisi berbat izmirimi cok özlüyorum topragina kurban oldugum memleketim annemler trde, abi abla desen herkes isinde gucunde, kocis erken kalkiyo diye ilk aksamdan bayiliyo kafam dagiliyo bilgi topluyorum hamilemiyim acaba diye dusunmuyorum. Iyi oldu bana birsuru arkadas oldu burda

melegini_bekliyor canım sen mi sormuştun hatırlamıyorum ama evet regl canım yerleşme,kanaması gibi değil. Bildiğimiz en kırmızısından regl oldum olmaz olaydım yaaa:)

Fil diskisi iyi geliyomus megersem bebek icin

Benim de okul tatil evde kurdum da kurdum hamile miyim degil miyim diye burda sizleri okuyorum da yalniz olmadigimi hissediyorum ama durmadan burdaki yorumlari okumak da cok dusunmeye sebep oluyo yine de kendimi alamiyorum:)

Bak sen azonce dedin ya kasik agrisi diye iltahaptan beri bendede var o biliyosun esim bosalinca yada iliski sirasindada hissediyorum benim iltahap agrisida solda basladi gecmedi iste, bide adetine dikkat et nasil geliyo bak iyice azmi cokmu falan diye doktor bana ilk ay icin olusmus ama adetinle gitmis galiba dedi cunku ondan diyorum. Benim agrim soldan saga gecti ortaya simdi komple agriyo yani ayakta durunca falan bi doktora gorun istersen erken onlem almis olursun

Benim de okul tatil evde kurdum da kurdum hamile miyim degil miyim diye burda sizleri okuyorum da yalniz olmadigimi hissediyorum ama durmadan burdaki yorumlari okumak da cok dusunmeye sebep oluyo yine de kendimi alamiyorum:)
Hosgeldin :) sen oku, takil, yaz ama disin agridiginda acaba hamilemiyim diye dusunme bu bi ornek tabiki adet yaklasinca zaten hepimiz o triplere giriyoruz ister istemez ama okumasanda aynisi olur yani farketmiyo insan aklindan cikaramiyo.

Heh çok doğru dedin bende gurbette evliyim canım ne kadar da olsa çevrem şok fazla genişlenemedi herkesle arkadaşlık olmuyo hiçbi akrabam yok eşim ve ailesi o kadar sıkılıyorum çalışmıyorum mesleğim burda çok zor iş,alanı. Evdeyim genelde sıkılıyorum iyi oldu burası. Eylül baslığı altında toplanalım istedim. Sen aç istedim canım :) aynı bizim konunun adında bi konu daha var galiba yanlışlıkla oraya girdim anaaaa dedim superisi nerde konu sahibi farklı yadırgadım çıktım evim bura .. Ah ahh ben by kulupte yıllardıyr varım eşim askere gitti geldi burda bekledil,birsuru arkadaşım oldu hala gorus uy ruz. Evlendim nişan kına her hikayemi konustıgum,arkadaslarım oldu. Şimdi konu bebek inşallah olurda kakalarından gazlarından konuşuruz burda

Benimde sag kasigimda vardi aylardir kist sanip kac doktora gittim bi sey yok dediler aylarca, bi doktor enfeksyon icin merhem verdi tuplu onu kullandim gecen ay kullandigimdan beri agrim yok

insan dusunmeden edemiyo canın ya ama bufa iyi gelio ben dun regl oldum şoklara girdim ağladım sızladım topladım kendimi iyi geliyo bura kafa dağıtıyo. Gitme,aramızdann

Hosgeldin :) sen oku, takil, yaz ama disin agridiginda acaba hamilemiyim diye dusunme bu bi ornek tabiki adet yaklasinca zaten hepimiz o triplere giriyoruz ister istemez ama okumasanda aynisi olur yani farketmiyo insan aklindan cikaramiyo.
Aynen oyle iste bu yuzden seviorum burdakiler tercuman oluyosunuz disim kanasa hamile miyim diorum :)) ama aylardir fos cikio :/ 2 gun kaldi simdi bakalim

reglim her zaman ki reglimden canım acaba diyorum her zaman oluyodu da brn şimdimi farkediyoeum dusundugum içinn oylede olabilir dimi. Canım gidicem 6 aya kadr olmazsa şimdilik bildiğimiz bi sorunumuz yok Allaha sukur

Benimde sag kasigimda vardi aylardir kist sanip kac doktora gittim bi sey yok dediler aylarca, bi doktor enfeksyon icin merhem verdi tuplu onu kullandim gecen ay kullandigimdan beri agrim yok
Aslında benim devamlı değil canım bu ay badlsfı bende hamileyim sandım belirtilerde var cunku. Bide bazen eşim boşalınca oluyo

insan dusunmeden edemiyo canın ya ama bufa iyi gelio ben dun regl oldum şoklara girdim ağladım sızladım topladım kendimi iyi geliyo bura kafa dağıtıyo. Gitme,aramızdann
Canim ya okudum senin yazdiklarini inan icimde hissettim yasayanlar olarak cok iyi anliyoruz birbirimizi dualarda bulusmaktan fazlasi gelmio maalesef elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…