Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim ya okudum senin yazdiklarini inan icimde hissettim yasayanlar olarak cok iyi anliyoruz birbirimizi dualarda bulusmaktan fazlasi gelmio maalesef elden
Aynen canımm bu öyle bi konu ki annemle kvalideyle konuşamam birine diyemem yani eşimdir tek dostum ama burda biz aynı dduyguları yasıyoruz konuşmak iyi geliyor yazısmak. Yasadıklarımı anlamışsın bak içinde hissetmişsin aynı öyle işte biri malesef regl oldum dese onu ne kadar yi anlıyoruz hepimiz bunu bilmek insana guc veriyor

reglim her zaman ki reglimden canım acaba diyorum her zaman oluyodu da brn şimdimi farkediyoeum dusundugum içinn oylede olabilir dimi. Canım gidicem 6 aya kadr olmazsa şimdilik bildiğimiz bi sorunumuz yok Allaha sukur
Bebegim allah korusun herkeste olcak diye bisey yokta hani dedim iltahap olabilirmi ondan yani tatlim. Cocuk icin bende gitmedim var sandim neler cikti :) eslerimiz kendini usutuncede bize enfeksiyon olarak gecebiliyo malesef onlardan gecende biraz tehlikeli oluyo o yuzden ayagim tasa degse enfeksiyon denince her gun bile giderim doktora, bir senedir doktor yuzu gormeyen nefret eden ben

Aminnn insallahhhh rabbim duysun seni

Yaa onlardan da mı geçiyomuş bize

Çok haklısın canım hiç belli olmaz. Kendimizi vucudumuzu korumamız gerek ben eşimi bile güzel beslemeye çalışıyorum,elimden geldiğince sağlıklı şeyler falan. Ama takdir Allahtan rabbim bebek yolunca uğraşan hastalara şifa versin çok üzülüyorum ya rabbim kucaklarımızı ,boş bırakmasın inşallah

Adetime 3 gün varda ama ben şimdi test yapsam evde çıkar mı silikte olsa denesem mi acaba ? İnşallah vardır

Ay deli seni gözümün onune geldi öyle bi an şaka maka Allah korusun tabi canım. Aklıma yasak ilişki sırasında çok yaşlı kalp krizi geçiren dedeler varya ilişki anında onlar geldi tövbe tövbe
Sapukk ay benimde aklima amerikan pastasi geldi 5. cimi neydi htirlamiyom o tip kadinlara gidiyorlar bitane kadin cok yasli iste neyse gerisi ayip izlesen catlarsIn gülmekten

Adetime 3 gün varda ama ben şimdi test yapsam evde çıkar mı silikte olsa denesem mi acaba ? İnşallah vardır
Canim supeleniyorsan icin rahat edecekse ve negativ gorunce yikilmayacaksan yap rahatla ama cok uzulceksen adetini beklemen daha dogru

Eslerimiz uzulcek diye de bi sey soylenmio cunku bizler kadar belli edemiyolar, bi dahaki ay olur o da olmazsa bi dahaki ay olur Allah saglik versin dio ama en ufak sey de gozlerinde umudunu gorunce uzuluyorum, gecen cok alakasiz bi seyde sana bi surprizim var dedim test yaptim sanmis bi daha demem oyle sey :)

Sapukk ay benimde aklima amerikan pastasi geldi 5. cimi neydi htirlamiyom o tip kadinlara gidiyorlar bitane kadin cok yasli iste neyse gerisi ayip izlesen catlarsIn gülmekten
Biliyorum galiba canım hatırlayamadım ama denl gelirsem aklıma geleceksin

Bu ay öyleydi ya kesinlikle anladım bişi beklediğini benden hani supriz gibi ama malesef olmadı

Canım varsa ve eğer geç dollenme değşlse genelde çıkıyor.
Dimi çıkma ihtimali var ama geçen ay adetim geçtikten bir hafta sonra birleşme oldu yani şu An varsa bile kesin dediğiniz gibidir bu ay olmasını o kadar çok istiyorum ki çünkü çok saçma sapan bi şey yapıp erkenden eşime hamileyim ben demek zorunda kaldım doğru yada yalan bilmiyorum ama inşallah hamileyimdir inşallah eşimin hevesi kırılmaz tam 3 hafta bana 3 ay gibi geldi beklemekten göbeğim çatladı artık

Bu ay öyleydi ya kesinlikle anladım bişi beklediğini benden hani supriz gibi ama malesef olmadı
Olcak insallah dogru zamanda Allahin izniyle, neler okuyoruz burda herkes ogrenilmis caresizlik yasiyo olmuyo iste dio bi bakiyoki hamile, insallah bizimde oyle olcak :)

Yaa onlardan da mı geçiyomuş bize
Evet tatlim ben bunu okumustum orda yazan suydu erkekler kendilerini usuttugunde vucutlari bakteri uretiyo ama bu onlarda enfeksiyon yapmiyo sadece bize gecince bizde enfeksiyon yapiyo diye ve erkekten gecen o bakteri tupleri tikayabiliyo yani kisirlik yapiyo. Gecende cok sasirdim doktora gittim isvicreli doktor nasil bilir bunu diye hala dusunuyorum inanki gerizekali olarak göruyorum ben burdakileri ama kadinda aynisini dedi benden idrar aldi labaratuara yolladi sonuclarin bu hafta cikacagini eger esimden geciyorsa tehlikeli oldugunu ve hemen tedavi olmazsak ikimizde benim tuplerimi tikayabilecegini soyledi o zamanda cocugun olmaz dedi. Kontrolden sonra yumurtaliklar rahim temiz gorunuyo iltahap sadece idrar yolunda diye dusunuyorum dedi kotu olsaydi iste bu hafta haber gelecekti ama arayan soran olmadi ben bi ararim cuma olmadi sorayim sonuc neymis diye. Ama bendeki iltahapta hala gecmedi o yuzden kendinize cok cok dikkat edin boyle konularda

Var canım ihtimal inşallah hamilesindir. Ama canım kızmazsan neden eşine emin olmadan soyledin ki sonra çok uzulebilir ciddi bişey bu tatlım kavgalıydında yumuşatmak için mi yaptın boyle bişey hani aranız kotudur falan, canım yap istersen testini normalde regl geçmeden yapma derim ama senin durum farklıymıs şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…