- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Ama sen şimdi kötüyü düşünmeBelli mi olur fıstık bakarsın ağutos olmaz eylülde battan sonra kalır sonunda oğreniriz ya da ekim başı falan:):) yedim kafayı tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum kalalımda ne zaman olursa olur
İnşallah canım benimOlcak insallah dogru zamanda Allahin izniyle, neler okuyoruz burda herkes ogrenilmis caresizlik yasiyo olmuyo iste dio bi bakiyoki hamile, insallah bizimde oyle olcak :)
Elbette canım hoşgeldin aramızaMerhaba kızlar benide alirmisiniz aranıza :)
HoSgeldin tabiki ne demek her gelenin basimizin ustunde yeri var :)Merhaba kızlar benide alirmisiniz aranıza :)
Çok mu heyecan yaptın acabaAminnn insalllah :) ya ben bisey sorucam ayip olurmu bilemedim ilk korunmasiz iliskiden sonra yataktan kalkinca sag gögsüme bi agri girdi öyle böyle degil kolumdan elime kadar kalp krizi geciyorum sandimsimdi cok guluyorumda gecen ay bi kez hissettim ve bu gun yine hissettim biraz hizli kalkiyorum yataktan ama gecen ayki ve bu gunki oyle kötu degil sukur doktora sorcaktim unuttum niye oluyo acaba
İnşallah canım ne guzelll soyledddiinnn ahhh güzel Allahum hayallerimizi yasat bizeAma sen şimdi kötüyü düşünmeBiz eylül de öğrencez inşallah hamiş olduğumuzu
Tutacak canım Allah ın izniyle inşallah.Aynen bende öyle o yüzden yumurtlama vs hiçbişeye bakmıcam bakmıyorumda artık zaten bu ay öyleydi. Bizde genelde gun asısı devam eder bi daha regle kadar inşallah tutar ya bu sefer
Bende heyecandan sandim ama ucuncu ay bu belli bir gunde oluyo sadece o agri ama ilki gibi degil tabiÇok mu heyecan yaptın acabaşaka bir yana hiçbir fikrim yok canım.
Cnm kıyamam sana ya demek ki nasıl üzgünsün ki o an boyleçare bulmuşsun o kaosta inşallah rabbim yardımcın olsun yaptığın doğru değil elbet ama anlayabiliyorum seni kıyamam ya ahh ahhEvet çok mecbur kaldım eğer öyle bi şey soylemeseydim tartismamiz çok farklı yerlere de gidebilirdi bu yüzden söylemek zorunda kaldım şu An çok pişmanım ama bu sefer de diyorum ki bazen test çubukları yanlış gosterebiliyomus bu yüzden günüm geçtikten sonra belli olacak öyle kendini çok kaptırma falan çünkü ben daha önce 2 düşük yaptım acımız var bu sebepten dolayı çok istediğimiz için ki özellikle eşim böyle bi yalan söylemek zorunda kaldım
Günde 1 tane türk kahvesi iyidir canım iç sen, falını da gönder. Sende bendensin. Fala inanma falsız kalmaKuzum burdada statbucks var ama trden farkli tabiki tatlar, kahvenin yapildigi makina cok onemli cekirdeginin nerden geldigi farketmiyo makina onu lezzetli yapiyo ama anladim makina kahvesi diyorsun. Isvicrenin kahvesi meshur güya ama butun makina kahveleri bana aci, icersem bi latte machiato icerim onuda surekli degil tabiki kalorisi cokBen bi turk kahvesi icerim bi nescafe simdi kafeinsiz kahve iciyorum artik :) esim istedi makina aldik ben anca su kaynatip nescafe iciyorum hala dengesizmiyim neyim ya turk kahvesinide oyle kafam dagilsin diye fal yollamasam icmem.
Zaten bu ay için çalışmalarımız vardı da ama ben erken davrandım biraz. Şimdi bazı belirtiler var da ama bunlar adet mi yoksa gebelik mi karar veremedimCnm kıyamam sana ya demek ki nasıl üzgünsün ki o an boyleçare bulmuşsun o kaosta inşallah rabbim yardımcın olsun yaptığın doğru değil elbet ama anlayabiliyorum seni kıyamam ya ahh ahh
Rabbim sesini duyar inşallah canım müjdeli haberi bekliyorum senden canım Allahım hayırlı kapıları açsın sanaZaten bu ay için çalışmalarımız vardı da ama ben erken davrandım biraz. Şimdi bazı belirtiler var da ama bunlar adet mi yoksa gebelik mi karar veremedim
Iyi geceler canimFıstıklar benim çok uykum geldi kaçıyorum yarın görüşürüz aynı yolda yürüdüğüm can arkadaşlarım
Cnm bnm kaybettiğin miniğinin acısını hafifleteck unytturack melek göndersin inş sanaBende bir hamilelik geçirdim malesef dusukle sonuçlandı aradan bayağı zaman geçti halen beklemedeyiz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?