Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Belli mi olur fıstık bakarsın ağutos olmaz eylülde battan sonra kalır sonunda oğreniriz ya da ekim başı falan :):) yedim kafayı tüm ihtimalleri göz önünde bulunduruyorum kalalımda ne zaman olursa olur
Ama sen şimdi kötüyü düşünme Biz eylül de öğrencez inşallah hamiş olduğumuzu

Olcak insallah dogru zamanda Allahin izniyle, neler okuyoruz burda herkes ogrenilmis caresizlik yasiyo olmuyo iste dio bi bakiyoki hamile, insallah bizimde oyle olcak :)
İnşallah canım benim

Çok mu heyecan yaptın acaba şaka bir yana hiçbir fikrim yok canım.

Evet çok mecbur kaldım eğer öyle bi şey soylemeseydim tartismamiz çok farklı yerlere de gidebilirdi bu yüzden söylemek zorunda kaldım şu An çok pişmanım ama bu sefer de diyorum ki bazen test çubukları yanlış gosterebiliyomus bu yüzden günüm geçtikten sonra belli olacak öyle kendini çok kaptırma falan çünkü ben daha önce 2 düşük yaptım acımız var bu sebepten dolayı çok istediğimiz için ki özellikle eşim böyle bi yalan söylemek zorunda kaldım

Çok mu heyecan yaptın acaba şaka bir yana hiçbir fikrim yok canım.
Bende heyecandan sandim ama ucuncu ay bu belli bir gunde oluyo sadece o agri ama ilki gibi degil tabi gulebilirsin canim ya ben sonra bizimkilere anlattim koptuk hala gülüyorum kendime ama hicbisey bilmiyodum ki ilk kez yasamistim onu

Cnm kıyamam sana ya demek ki nasıl üzgünsün ki o an boyleçare bulmuşsun o kaosta inşallah rabbim yardımcın olsun yaptığın doğru değil elbet ama anlayabiliyorum seni kıyamam ya ahh ahh

Günde 1 tane türk kahvesi iyidir canım iç sen, falını da gönder. Sende bendensin. Fala inanma falsız kalma

Cnm kıyamam sana ya demek ki nasıl üzgünsün ki o an boyleçare bulmuşsun o kaosta inşallah rabbim yardımcın olsun yaptığın doğru değil elbet ama anlayabiliyorum seni kıyamam ya ahh ahh
Zaten bu ay için çalışmalarımız vardı da ama ben erken davrandım biraz. Şimdi bazı belirtiler var da ama bunlar adet mi yoksa gebelik mi karar veremedim

Bende bir hamilelik geçirdim malesef dusukle sonuçlandı aradan bayağı zaman geçti halen beklemedeyiz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun insallah

Zaten bu ay için çalışmalarımız vardı da ama ben erken davrandım biraz. Şimdi bazı belirtiler var da ama bunlar adet mi yoksa gebelik mi karar veremedim
Rabbim sesini duyar inşallah canım müjdeli haberi bekliyorum senden canım Allahım hayırlı kapıları açsın sana

Kizlar hakkaten hepinize bisey sorcam idrar yolu enfeksiyonu olupta 1.5 ay bonca gecmeyen yada tekrarlayan oldumu? Bi hafta antibiotik kullandim gecti sandim devam etti gecen persembe baska doktor baska antibiotik verdi tek kullanimlik 3 gram bayada agir yani ama bendeki kasik agrisi hic gecmiyo 1.5 ay oncesine kadar hic basima gelmemisti

Bende bir hamilelik geçirdim malesef dusukle sonuçlandı aradan bayağı zaman geçti halen beklemedeyiz Rabbim tez zamanda bebislerimize kavuştursun insallah
Cnm bnm kaybettiğin miniğinin acısını hafifleteck unytturack melek göndersin inş sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…