Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Dusukten sonra dr kontrolüne gittim hsgde tıkanıklık çıkmıştı bende açıkçası tahmin ediyordum ama çok şükür film çekilirken açıldı insallah eylül ayında güzel haberler alırız canim sende kötü düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun

Insallah tez vakitte tekrar kalirsin canim insallah,nasil tahmin ettin peki bi belirtisi var mi ki?

Iyi geceler arkadaslar.bende pkoluyum ve bu ay asilama yapilcak.ce cok tuhaf hissediyorum kendimi...tecrubeli olanlar varmi

Belirtilere pek dikkat etmedim ama icimden her ihtimali düşünüyordum çünkü çevremde düşük yapmış olan bazı akrabalarim yeniden hamile kalınca ben bir problem olabileceğini dr görünmenin zamanı geldiğini düşündüm veda iyiki gitmisim filmde tek taraflı tıkanıklık çıktı insallah canim insallah hepimiz meleklerimize kavusuriz tez zamanda

Herkes sol tarafta batma oluyor hamileliğimde diyor yani herkes derken genelde.sizin ne taraftaydı

Sup3risi canım bişey sorcam ya ben kadın doktoruma normal kontrol için gidiyordum ve kanser testi , idrar testi ve alttan ultrasyonla felan bakıyodu herzaman hani hamile kalmak istediğimi de biliyo.. peki bunlardan hamile kalmama engel bişey varmı diye görebiliyormu yoksa onun için ayrı testlerde yapmasımı gerekiyo.. 1 senedir Almanyadayım hani burdaki tedavileri felan da pek bilmiyorum.. geçen gün bi arkadaşım dediki eğer çocuk istiyosan başka bi centruma gitmen gerekiyo felan.. senin bi bilgin varmı yada herhangi bi arkadaşın bilgisi varmı??

Benim bi bilgim yok canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…