- 26 Şubat 2016
- 698
- 523
- 53
Sağolun inşallah rabbim hepimizin kalbine göre versin inşallah teşekkür ederimRabbim sesini duyar inşallah canım müjdeli haberi bekliyorum senden canım Allahım hayırlı kapıları açsın sana
Iyi geceler canimm tatli bebisli rüyalar öpüldün bolcaFıstıklar benim çok uykum geldi kaçıyorum yarın görüşürüz aynı yolda yürüdüğüm can arkadaşlarım
Olsun guzel tarafindan bak hamile kalabiliyosun yine kalirsin insallah en kisa zamanda , bende ya tuplerim tikaliysa korkusu da var mesela:/Amin insallah canim
Insallah tez vakitte tekrar kalirsin canim insallah,nasil tahmin ettin peki bi belirtisi var mi ki?Dusukten sonra dr kontrolüne gittim hsgde tıkanıklık çıkmıştı bende açıkçası tahmin ediyordum ama çok şükür film çekilirken açıldı insallah eylül ayında güzel haberler alırız canim sende kötü düşünme lütfen iyi düşün iyi olsun
Bende 23 ağustosu bekliyorum gene yok sanırım@Cydanrouz
@mercanca33
@enchante
@Globalist
@Masal9255
kızlar aranızda ağustos hamilesi çıkarsa kutlarız burdada :)
hadi buyrun gelin
Yok canım ben sormadım başkası sormuştu ama kim hatırlamıyorum :)melegini_bekliyor canım sen mi sormuştun hatırlamıyorum ama evet regl canım yerleşme,kanaması gibi değil. Bildiğimiz en kırmızısından regl oldum olmaz olaydım yaaa:)
2 benimde :) bi cok umutlaniyorum bi kesin yine olmadi diorumİnşallah yaa inşallah ağustosu hamile bitirmek istiyorum şafak 6 :)
Bende 2 gün kala. Test yapmayı düşünüyorum yada bir gün kala :)2 benimde :) bi cok umutlaniyorum bi kesin yine olmadi diorum
Benim bi bilgim yok canımmSup3risi canım bişey sorcam ya ben kadın doktoruma normal kontrol için gidiyordum ve kanser testi , idrar testi ve alttan ultrasyonla felan bakıyodu herzaman hani hamile kalmak istediğimi de biliyo.. peki bunlardan hamile kalmama engel bişey varmı diye görebiliyormu yoksa onun için ayrı testlerde yapmasımı gerekiyo.. 1 senedir Almanyadayım hani burdaki tedavileri felan da pek bilmiyorum.. geçen gün bi arkadaşım dediki eğer çocuk istiyosan başka bi centruma gitmen gerekiyo felan.. senin bi bilgin varmı yada herhangi bi arkadaşın bilgisi varmı??
Bende 2 gün kala. Test yapmayı düşünüyorum yada bir gün kala :)
Benim bi bilgim yok canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?