Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Girdim biraz oyle yavas yavas cocuklarla oynadim kasiklar agriyo yine :S bebekte yok cunku belirti yok adet olurum 4 gune :) bidahaki ay sonuna insallah bakalim. Onlardan geri kalmadim sadece esim jetski kullandi bende binmek istedim cok zipliyo diye birakmadilar o kadar

Ve hazin son bu ay da bebiş yok... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...Bu arada doktorum çatlamak için hap verdi kullanıcam kaplıcaya gidicem bayramda annem böle hamile kalmıştı kardeşime kuzenim de 15 ay beklemiş artık aşılama yapmak üzere iken gitti kaplıcalara bebişleri oldu...inşallah hayırlısı arkadaşlar...

Hamis kalanlar bat gununuz yaklasinca adet olucakmissiniz gibi agriniz varmiydi ya da öyle hissettinizmi

Hamis kalanlar bat gununuz yaklasinca adet olucakmissiniz gibi agriniz varmiydi ya da öyle hissettinizmi
Ben adet olucakmisim belirtisi yasayip testlerde pozitif gordum. Bu sabah yine test yaptim negatif cikti hala ayni belirtileri yasiyorum ama regl olmadim. Yarin kan testine gidicem kimyasal gebelik galiba

Ben adet olucakmisim belirtisi yasayip testlerde pozitif gordum. Bu sabah yine test yaptim negatif cikti hala ayni belirtileri yasiyorum ama regl olmadim. Yarin kan testine gidicem kimyasal gebelik galiba
insaAllah test bozuktur ve kimyasal degildir canım kan sonucun pozitif cikar duamdasin hakkimizda hayirlisi olsun

Millete nispet olsun diye degil anne olmak istedigim icin istiyorum onlara en guzel cevap olur cocuk istemekse yanlisim bizde calismalara basladik demekse eyvallah :) karsimdaki bana yalan söylesin diyede degil ona nispet olsun diyede degil artik anne baba olmak istedigimiz icin karar verdik tabiki allah zamani gelince vericek ama bu neden bu ay olmasin. Zaten hep istiyodum kayinvalidemlerin yanindayken yuzyuze onlara mujdeyi vermeyi gorumcem araYa girmis oldu hepsi bu. Sende ortaYa konustun canim anlyorm ama konu beni ilgilendirdigi icin cevap verme geregi duydum. Biz burda egleniyoruz yok kapak olsun yuzunu gormek istiyorum diye ayricada bana hic istemedim kaza oldu diyip stres yaparsan olmaz diyip arkasindan 4 aydir deniyoduk haziranda tuttu demesine nispette yapardim keske hamile olsaydim ona en guzel cevap o olurdu. Cocugu kim kime nispet olsun diye doguruyo? Bakacak olan biz degilmiyiz

Nasıl boş canım ?? Çizgi var ben mi yanlış görüyorum

Insallah hepimiz icin hayirlisi olsun gorelim keseleride kalp atislarinida canim benim sagol sende benim duamdasin
Amin canım benim güzel haberler gelsin senden insaAllah sonucu alinca benide etkilersin gerci ben hep takip ediyorum görürüm muhakkak

Hayırlı olsun tatlım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu arada yeni gebe olaraktan bir soru sorabilir miyim???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…