Sizdemi gördünüz ya ben hala yok diyorum test yaptım sabah bişey çıkmadıNasıl boş canım ?? Çizgi var ben mi yanlış görüyorum
Sağol asın canım benim, amin inşallah, her sabah sabah namazında tesbihat yaptım, yarından itibaren sizin için de yapicam insallahHayırlı ugurlu olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin, inşallah seninde saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim çok sevindim
Faydası oluyor mu ne okumamız lazımSağol asın canım benim, amin inşallah, her sabah sabah namazında tesbihat yaptım, yarından itibaren sizin için de yapicam insallah
Duanın faydası olmaz mı canim, veren Allah dua sahibi de o, esmaul hüsnü yaptım, salavat çektim bol bol, 33 lailahe illallah çektimFaydası oluyor mu ne okumamız lazım
Iyi aksamlar kizlar. Daha once de sogan kuru uzerine konuşmuştuk sogan kurunun 11.gunundeyim sabah beni cok rahatsiz eden idrar sıkışması ile uyandim ama rahatsiz edecek kadar idrar olmadi maalesef yani idrara cikma sikligimi cok artirdi bu kür ve ayni sekilde ara sıra vajina da kaşıntı oluyor bazen de idrar sonrasi yanma oluyor enfeksiyon degil diye dusnuyorum cnku sogan kurune basladiktan bi kac gun sonra basladi bu belirtiler ve bu sabah o uyandigim idrar agrisindan sonra peceteyle sildim hafif bi pembe kahverengi leke yani adet baslangici gibi oldu. Sogan kurunu kullanan kadinlarin forumlarini okudum kk topiginde boyle kanamalar yasayanlar cok olmus ama benimki kanama seklinde degildi sanki lekelenme gibiydi adet baslamadan onceki hafiflikteydi kullanip bunu yasayan var mi ? Batim 10 eylul gebelik yoktur diye dusunuyorum.
Ohh ohhh çok şükür maşallah:) benim 5 eylulde randevu. O zamana kadar beklemedeyim. Şimdilik bi sıkıntı yokcanım keseyi gördük çok şükürultrasonda 5+2 göründüm 10 gün içinde yapılması gereken tahliller var, herkese yapılan rutin şeyler... 10 gün sonra tekrar kontrol var, heralde kalp atışını duyacaz diye tahmin ediyorum bu arada antibiyotik kullanmaya devam ediyorum, ağrılarım da yok denecek kadar azaldı; sen ne durumdasın tatlım?
evet canım ole yap kullanıoruz epımızKızlar aranızda folik asit kullanan ve mi? Doktor bana hamile kalmadan 3ay önce kullanmalisin demişti.
Bunu bence bu kadar takma canım,rabbim ne zaman isterse o zaman nasip eder. Kolay hiç birşey yoktur öyle olanların evlatları hayırlımı degilmi bilemezsin belkide senin geç olcak ama evladın çok hayırlı olacak sabır ve duayla bekle rabbim tez zamanda verir inşallahkızlar kafayıy yemek uzereım ya cıdden ağır depresyona ğrcem ... az once eşımın okulundan oğretmen arakdaşı gördük kız 1 senelık evlı hazıranda bebek ıstıoruz dedı o ay kaldı.... benle bırlıkde düşük yapan arkadaş 4 ay sonra kaldı oda mayısda kalmış.... bırı da vardı oda çocuğu var 4 yaşında arkadaşın geçen ay çocuk ıstıoruz 2. yı dedı bu ay hamıle ben napcam bıtığım ben ya ağlıcam valla eşımde uzulmesın dıe renk vermıorum ama dokunsalar bırakcam kendımı çevremde paratoner gbı hamıle çekıorum ya
kızlar kafayıy yemek uzereım ya cıdden ağır depresyona ğrcem ... az once eşımın okulundan oğretmen arakdaşı gördük kız 1 senelık evlı hazıranda bebek ıstıoruz dedı o ay kaldı.... benle bırlıkde düşük yapan arkadaş 4 ay sonra kaldı oda mayısda kalmış.... bırı da vardı oda çocuğu var 4 yaşında arkadaşın geçen ay çocuk ıstıoruz 2. yı dedı bu ay hamıle ben napcam bıtığım ben ya ağlıcam valla eşımde uzulmesın dıe renk vermıorum ama dokunsalar bırakcam kendımı çevremde paratoner gbı hamıle çekıorum ya
olduk canım olduk bnde sıkıntı yok eşımın sperm hareketlılığı az çıktı kür vs yapıoz bu ay ınşalla ya bu ay nolursun Allahım duy sesımızı sağlıcakla şu kulupde dunyada tum yurekten ısteyenlerın kucağı boş kalmasın sağlıklı bebekler yhaYapi meselesi kimisinn uzerne ceket atsn hamile kalir sabr edelm cnm sikma cnni arda bnde ck bunaliorm daraltiorm kndmi ama dua ediorm hersy Allahtn diorm ve isyan etmiorm asla cnku bliorm hersyn zmni vr Rabbm en hayrli zmnda gnderecek mucizemi uzme kendni insllh olr ayrica gtmedysenz eger esinle brlikte drye gdin kntrollernzi olun
<amiiiin cnm cumlemızeBunu bence bu kadar takma canım,rabbim ne zaman isterse o zaman nasip eder. Kolay hiç birşey yoktur öyle olanların evlatları hayırlımı degilmi bilemezsin belkide senin geç olcak ama evladın çok hayırlı olacak sabır ve duayla bekle rabbim tez zamanda verir inşallah
bazen bana da oluyor bu canim uzulme ya da agla rahatla icine atma ben aglayamiyorum kolay kolay artik içime ata atakızlar kafayıy yemek uzereım ya cıdden ağır depresyona ğrcem ... az once eşımın okulundan oğretmen arakdaşı gördük kız 1 senelık evlı hazıranda bebek ıstıoruz dedı o ay kaldı.... benle bırlıkde düşük yapan arkadaş 4 ay sonra kaldı oda mayısda kalmış.... bırı da vardı oda çocuğu var 4 yaşında arkadaşın geçen ay çocuk ıstıoruz 2. yı dedı bu ay hamıle ben napcam bıtığım ben ya ağlıcam valla eşımde uzulmesın dıe renk vermıorum ama dokunsalar bırakcam kendımı çevremde paratoner gbı hamıle çekıorum ya
yarın ılk ıdrarla bıda test yap canım varasa ılk ıdrar da çıkarKızlar bir sorum olcak bugün sabah uyandıgımda felaket bir bel agrısıyla uyandım sanki adet olacakmışım gibi ama olmadım en son 21 agustosta olmam lazımdı olmadı 14 agustosta pembe lekelenmem vardı 4 gün boyunca kesildi başladı kesildi başladı sadece peçeteye gelecek kıvamdaydı dünde afedersiniz ilişki sırasında rahimde darlıgı fark ettik bugünda felaket bir bel agrım var adet olup olmadıgımı bile bilmedigimden bu agrıyı neye yoracagımı şaşırmış durumdayım. En son testimde herkes silik çizgiyi gördük dedi. Burda attıgımda ama sonraki testlerimde silik bile çıkmadı sizce bu agrı ve o darlıgın sebebi ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?