Ay gece ve sabah uykuluyken çok çıkıyorum bi türlü o uyku sersemiyle aklıma gelmiyo ilk idrarla yapamıyorum ondan ;( sürekli wcdeyimyarın ılk ıdrarla bıda test yap canım varasa ılk ıdrar da çıkar
evet canım var çızğı bnde ğordum ğeç dollenme olabılır o yzuden yarın ılk ıdrarda unutma aynaya vs yaz bı yere kesın sonuç ve belırğın net ğorurusun tebrıkler :) darısı bızeKızlar yeni yaptıgım testte o gün kinden biraz daha belli bi çizgi var galiba sizce ?
Canim gözün aydın hamilesin sen ya darısı bana inşallahKızlar yeni yaptıgım testte o gün kinden biraz daha belli bi çizgi var galiba sizce ?
Ay umudum yok ama inşallah öyle olur Allahım ne kadar sevinirim ama şuan sevinemiyorum eşime diyemiyorum bile test yaptıgımı sürekli negatif oldugundan artık bagrıyor kızıyor beynimi manyak ettin yeter be diye ;(evet canım var çızğı bnde ğordum ğeç dollenme olabılır o yzuden yarın ılk ıdrarda unutma aynaya vs yaz bı yere kesın sonuç ve belırğın net ğorurusun tebrıkler :) darısı bıze
Ama sevinemiyorum çünkü çizgi pembe gibi degil sadece çizgiCanim gözün aydın hamilesin sen ya darısı bana inşallah
Canim ben o kadarini bile görsem bayram ederdimAma sevinemiyorum çünkü çizgi pembe gibi degil sadece çizgi
Edemem çünkü 4 defa böyle bile görmedik direk kırmızı çizgi gördük ama kanda hep negatifi gördük o yüzden ne eşim ne ben güvenmiyoruz bu teste sevinemiyorum yani yoksa şuan uçardım inan ama test yaptıgımda kan o hayal kırıklıgını kendime ve eşime yaşatmaktan korkuyorum artık kavga çıkıyor çünkü ;(Canim ben o kadarini bile görsem bayram ederdim
Bat in kac gun gecti canimEdemem çünkü 4 defa böyle bile görmedik direk kırmızı çizgi gördük ama kanda hep negatifi gördük o yüzden ne eşim ne ben güvenmiyoruz bu teste sevinemiyorum yani yoksa şuan uçardım inan ama test yaptıgımda kan o hayal kırıklıgını kendime ve eşime yaşatmaktan korkuyorum artık kavga çıkıyor çünkü ;(
Diyorum ya tatlım en son adetim 21 temmuzdu sonraki adet günüm 18 agustostu fakat 4 gün varken adetime herkes hamilesin derken biranda kanama gördüm aa adet oldum flan yaptım hatta ilk sevinmiştim nedense istek yoktu sonra tuvalete gittim,sadece peçeteye pembe kan geliyordu ped taktım. Sabah oldu tertemiz akşama dogru görümcem geldi iş yemek derken lavoboya bi gittim yarım olmayan bi şekilde kanama olmuş neyse degiştirdim ertesi sabah tertemizdi sadece peçeteye geliyordu. Sonra akşama dogru biraz daha oldu, sonra sabah yine sadece kahverengi ve pembe leke geldi peçeteye sonrada bittigi gün kadın dogumcuya gittim alttan muayne etti ama bu sefer çok canım yandı aşırı derece kanamayı oda gördü leke tarzıydı sonra ultrasonla baktı sadece kist yok dedi. Ama o gün agrıdan öldüm şimdide rahimda aşırı bi darlık var yeni kızmışım gibi, ve bel agrım var adet olduysam eger o gün oldugum oysa ki benim adetim düzenlidir hiç öyle olmaz 10 günden fazla olmuş biteli eger olmadıysam tam 38 gündür adet olmamışım normalde işte 25.22 günde olurdum bu şekilde yani canım biraz uzun oldu amaBat in kac gun gecti canim
kızlar kafayıy yemek uzereım ya cıdden ağır depresyona ğrcem ... az once eşımın okulundan oğretmen arakdaşı gördük kız 1 senelık evlı hazıranda bebek ıstıoruz dedı o ay kaldı.... benle bırlıkde düşük yapan arkadaş 4 ay sonra kaldı oda mayısda kalmış.... bırı da vardı oda çocuğu var 4 yaşında arkadaşın geçen ay çocuk ıstıoruz 2. yı dedı bu ay hamıle ben napcam bıtığım ben ya ağlıcam valla eşımde uzulmesın dıe renk vermıorum ama dokunsalar bırakcam kendımı çevremde paratoner gbı hamıle çekıorum ya
Canim anlattigina gore hamilesin bence yarin hemenkan tahlili yaptir varsa mutlaka cikarVe bu arada birde negatifti kan tahlili kadın istediginde öyle çıktı
Bunu bence bu kadar takma canım,rabbim ne zaman isterse o zaman nasip eder. Kolay hiç birşey yoktur öyle olanların evlatları hayırlımı degilmi bilemezsin belkide senin geç olcak ama evladın çok hayırlı olacak sabır ve duayla bekle rabbim tez zamanda verir inşallah
aynen kuzum ya bazen nefes alamıorum ınan bıd ebole bıkmış bıkmış konuştu arakdaşım ay kusa kusa oldum 44 kıloya düştüm aklın varsa şımdı yapma raaatına bak dır dır ddır knştu bılıo ne kadar çok ıstedımı belkı ıyılıme dıo ama keşke kalsamda saba akşam kussam yaa acaıp psıkolojılerdeım anlatamam vallaah canım kıyamam ya okurken ne kadar sıkkın oldugunu bile anladım yani bende öye hamile gördükce kendimi kötü hissetmeye basladım
bugün avm de lavaboya gittim hamile tahminimcce 8 9 aylık nasıl ozendim anlatamam bi ara durdu soluklandı dedim şimdi doğurmasa iyielbise giymişti falan içim gitti ne bilim artık hersey alınmaya baslıyorum bebek lafını duysam yada hamile görsem mzeniyorum bugün bir sürü gördüm algıda seçicilikk
Kızlar, tahlil im pozitif çıktı kızlar, Allahım hamdu senalar sana yarabbim, 387,79
Aynen kizlar bu sene çok mi hamile var yada bana mi öyle geliyir nereye gitsem her taraf hamile bi bizde birsey yokah canım kıyamam ya okurken ne kadar sıkkın oldugunu bile anladım yani bende öye hamile gördükce kendimi kötü hissetmeye basladım
bugün avm de lavaboya gittim hamile tahminimcce 8 9 aylık nasıl ozendim anlatamam bi ara durdu soluklandı dedim şimdi doğurmasa iyielbise giymişti falan içim gitti ne bilim artık hersey alınmaya baslıyorum bebek lafını duysam yada hamile görsem mzeniyorum bugün bir sürü gördüm algıda seçicilikk
olduk canım olduk bnde sıkıntı yok eşımın sperm hareketlılığı az çıktı kür vs yapıoz bu ay ınşalla ya bu ay nolursun Allahım duy sesımızı sağlıcakla şu kulupde dunyada tum yurekten ısteyenlerın kucağı boş kalmasın sağlıklı bebekler yha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?