Aynen kizlar bu sene çok mi hamile var yada bana mi öyle geliyir nereye gitsem her taraf hamile bi bizde birsey yok
Salı doktor kontrolü var ama aşırı korkuyorum artık kan ve idrar test yapmaktan bıktım resmen ;( 1 ayda yemin ediyorum 15 ten fazla kan tahlili ve bi o kadar ezcaneyi zengin ettim resmen idrar testindenCanim anlattigina gore hamilesin bence yarin hemenkan tahlili yaptir varsa mutlaka cikar
aynen kuzum ya bazen nefes alamıorum ınan bıd ebole bıkmış bıkmış konuştu arakdaşım ay kusa kusa oldum 44 kıloya düştüm aklın varsa şımdı yapma raaatına bak dır dır ddır knştu bılıo ne kadar çok ıstedımı belkı ıyılıme dıo ama keşke kalsamda saba akşam kussam yaa acaıp psıkolojılerdeım anlatamam valla
Inşallah canım inşallahcanım algıda seçicilik tamamen bizdekiii
bu sene bitmeden kalalım inşallah tek isteiğim o
Burda görünüyor canım diğer çizgi, ben 3 tane test yaptım farklı markalardan hiç biri çıkmadı, kan tahsilinde ciktiKızlar yeni yaptıgım testte o gün kinden biraz daha belli bi çizgi var galiba sizce ?
arkadasım ilk ayında kaldı sonra düşük oldu 6 ay korundu tekrrar denedi yine hemen hamile kaldı canımYa kızlar kafam çok karışık.
Benim yumurtlama akıntısı uzayan cinsten işte geldiği zaman ben yumurta o gün var sanıyordum. Meğer 2 gün sonra oluyormuş. Takvim yöntemine göre korunuyordum en azından kasima kadar.
Tam yumurtlama günü ilişkiye girdim yani. İlk denemede tutan var mı tanıdığınız?
Sakin moralini bozma, hem umutlu ol, zamanını Allah biliyor, senin esin ve ailen için ne zaman hayirliysa o zaman gelecek bebeğin canım, Allah yar ve yardımcın olsunSalı doktor kontrolü var ama aşırı korkuyorum artık kan ve idrar test yapmaktan bıktım resmen ;( 1 ayda yemin ediyorum 15 ten fazla kan tahlili ve bi o kadar ezcaneyi zengin ettim resmen idrar testinden
Belkide benim burda gözüküyor orda çıkmıycak ben 3 defa yaptım idrar testi hep çift çizgiydi negatif çıktı kanda şimdide ilk defa böyle silik bu arada dayeni bi sitede gördüm kızlar. Geç döllenmeyse idrar testini bekletin çıkan sonuç dogru olur diyor sizce dogrumudur bu bunumu denesem bi ?Burda görünüyor canım diğer çizgi, ben 3 tane test yaptım farklı markalardan hiç biri çıkmadı, kan tahsilinde cikti
Ya umutlanmaktan ilk defa korkuyorum. Bu kadar hamilelik olasılığı yüksek iken üstelik.arkadasım ilk ayında kaldı sonra düşük oldu 6 ay korundu tekrrar denedi yine hemen hamile kaldı canım
ben zaten rabbime bıraktım varsada o biliyor yoksada tek dilegim hayırlısı olsunSakin moralini bozma, hem umutlu ol, zamanını Allah biliyor, senin esin ve ailen için ne zaman hayirliysa o zaman gelecek bebeğin canım, Allah yar ve yardımcın olsun
Ya umutlanmaktan ilk defa korkuyorum. Bu kadar hamilelik olasılığı yüksek iken üstelik.
Hahaha canım o benim tahmini bebeğim.EosAna canım ya söylemeden edemicem profilindeki çocuk ne kadar tatlı güzel öyle
Eşime göre erken çünkü yeni nikahlandik. Ben 1 senedir istiyorum. Ama o da istiyor olmalı ki korunmuyor.Ne yalan söylim bende umutlanmaktan korkar oldum artık
Ne kadardır istiyorsunuz canım siz
Hahaha canım o benim tahmini bebeğim.
Hatta programin adını vereyim morpthing.
Eşinin ve kendi yüzünün orantilarini ayarlıyorsun. Babaya benzedi benimki biraz mesela. Göz benden
Çok teşekkür ederim
Evet çıkıyorKizlar konuyla alakasiz ama yinede sorcam :)
Evde idrar testi negatif sonuc cikinca varsa eger kanda cikarmi?
SAT 28 temmuz BAT 25 Agustostu.. 4 gän gecikti hala tik yok
Yap canım çok güzel oluyor. Yüz Karması olduğu için tipatip benziyor da.Çok tatlı canım ya inşallah aynı böyle bi fıstık nasip olur gerçekten çok güzel bi çocuk :)
Merak ettim siteye girip bende yapcamEksik kalmim
Ama şunuda söyleyim 4 gün geçmiş bekle biraz daha bence 1 hafta daha iyi sonuç alırsın ve şimdi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir moralini bozmaya degmez az daha bekleKizlar konuyla alakasiz ama yinede sorcam :)
Evde idrar testi negatif sonuc cikinca varsa eger kanda cikarmi?
SAT 28 temmuz BAT 25 Agustostu.. 4 gän gecikti hala tik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?