Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim anlattigina gore hamilesin bence yarin hemenkan tahlili yaptir varsa mutlaka cikar
Salı doktor kontrolü var ama aşırı korkuyorum artık kan ve idrar test yapmaktan bıktım resmen ;( 1 ayda yemin ediyorum 15 ten fazla kan tahlili ve bi o kadar ezcaneyi zengin ettim resmen idrar testinden

aslında bu konularda konsurken her zaman dikkatli olmak gerekiyor dimi karsımızdakinin canını acıtırmıyız gibisinden
ben hiçkimseye sormam bebek varmı yokmu bu gune kadar sordugumu hatırlamıyorum belki en yakın arkadasıma oda hadi olsun 1 kere
cunku gercekten insanın canı yanar ya yanıyorda baten belki karsımızdaki anne bile olması bi insan vs vs
insanlar ince düşünebilmeli bak senin canını nasıl acıtmıs

arkadasım ilk ayında kaldı sonra düşük oldu 6 ay korundu tekrrar denedi yine hemen hamile kaldı canım

EosAna canım ya söylemeden edemicem profilindeki çocuk ne kadar tatlı güzel öyle

Salı doktor kontrolü var ama aşırı korkuyorum artık kan ve idrar test yapmaktan bıktım resmen ;( 1 ayda yemin ediyorum 15 ten fazla kan tahlili ve bi o kadar ezcaneyi zengin ettim resmen idrar testinden
Sakin moralini bozma, hem umutlu ol, zamanını Allah biliyor, senin esin ve ailen için ne zaman hayirliysa o zaman gelecek bebeğin canım, Allah yar ve yardımcın olsun

Burda görünüyor canım diğer çizgi, ben 3 tane test yaptım farklı markalardan hiç biri çıkmadı, kan tahsilinde cikti
Belkide benim burda gözüküyor orda çıkmıycak ben 3 defa yaptım idrar testi hep çift çizgiydi negatif çıktı kanda şimdide ilk defa böyle silik bu arada dayeni bi sitede gördüm kızlar. Geç döllenmeyse idrar testini bekletin çıkan sonuç dogru olur diyor sizce dogrumudur bu bunumu denesem bi ?

Sakin moralini bozma, hem umutlu ol, zamanını Allah biliyor, senin esin ve ailen için ne zaman hayirliysa o zaman gelecek bebeğin canım, Allah yar ve yardımcın olsun
ben zaten rabbime bıraktım varsada o biliyor yoksada tek dilegim hayırlısı olsun

EosAna canım ya söylemeden edemicem profilindeki çocuk ne kadar tatlı güzel öyle
Hahaha canım o benim tahmini bebeğim.
Hatta programin adını vereyim morpthing.
Eşinin ve kendi yüzünün orantilarini ayarlıyorsun. Babaya benzedi benimki biraz mesela. Göz benden
Çok teşekkür ederim

Ne yalan söylim bende umutlanmaktan korkar oldum artık
Ne kadardır istiyorsunuz canım siz
Eşime göre erken çünkü yeni nikahlandik. Ben 1 senedir istiyorum. Ama o da istiyor olmalı ki korunmuyor.
3 ay boyunca takvim yöntemi tuttu ama ben bu sefer risk yüksek diye iyice umut ettim bakalım. Bu kez olur herhalde diyorum da... ne bileyim. Sen ne kadardır düşünüyorsun canım

Hahaha canım o benim tahmini bebeğim.
Hatta programin adını vereyim morpthing.
Eşinin ve kendi yüzünün orantilarini ayarlıyorsun. Babaya benzedi benimki biraz mesela. Göz benden
Çok teşekkür ederim

Çok tatlı canım ya inşallah aynı böyle bi fıstık nasip olur gerçekten çok güzel bi çocuk :)
Merak ettim siteye girip bende yapcam Eksik kalmim

Kizlar konuyla alakasiz ama yinede sorcam :)
Evde idrar testi negatif sonuc cikinca varsa eger kanda cikarmi?
SAT 28 temmuz BAT 25 Agustostu.. 4 gän gecikti hala tik yok

Çok tatlı canım ya inşallah aynı böyle bi fıstık nasip olur gerçekten çok güzel bi çocuk :)
Merak ettim siteye girip bende yapcam Eksik kalmim
Yap canım çok güzel oluyor. Yüz Karması olduğu için tipatip benziyor da.
Ama yüzünüz açık olsun ki net çıksın bebek

Kizlar konuyla alakasiz ama yinede sorcam :)
Evde idrar testi negatif sonuc cikinca varsa eger kanda cikarmi?
SAT 28 temmuz BAT 25 Agustostu.. 4 gän gecikti hala tik yok
Ama şunuda söyleyim 4 gün geçmiş bekle biraz daha bence 1 hafta daha iyi sonuç alırsın ve şimdi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir moralini bozmaya degmez az daha bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…