Yap canım çok güzel oluyor. Yüz Karması olduğu için tipatip benziyor da.
Ama yüzünüz açık olsun ki net çıksın bebek
Bende denedim yapamadımYapamadım kuzum 2 fotograf koycam ama birini alıyor diğerini almıyor
Canim önce tek koy ayarla sonra diğerini koy. Prepare pic kısmından morp deYapamadım kuzum 2 fotograf koycam ama birini alıyor diğerini almıyor
Canim önce tek koy ayarla sonra diğerini koy. Prepare pic kısmından morp de
Kullanıyorum canım. Doktorlar yaziyo hamile kalmak isteyene 3ay kullaniyorsunhamilelik planlayan arkadaşlar folik asit vs kullanıyor musunuz acaba?
Kullanıyorum canım. Doktorlar yaziyo hamile kalmak isteyene 3ay kullaniyorsun
kızlar arakdaşın verdı proğramla bızım kız :dCanım cok saol ya önce kdnmi koyuyorum çene baş vs seçiyorum oluyor okeyliyorum eşimi koymak için yer cıkmıyo
Folbiol kullanıyorum. Dusuk yaptığım için 2kez alıyorum gündehangisini kullanıyorsun acaba? Ben kızıma hamileyken decavit kullanmıştım.
evet cnm folbıolhamilelik planlayan arkadaşlar folik asit vs kullanıyor musunuz acaba?
bnm kzı ğordunmu canımCanım cok saol ya önce kdnmi koyuyorum çene baş vs seçiyorum oluyor okeyliyorum eşimi koymak için yer cıkmıyo
Tekrar geldiğin yere git. Onu da hazirla ingilizcen varsa yaparsın olmadı şey yap çevir. Prepare pic kısmında senin foton olur üstüne tıkla iyice secmen gerekiyor. Göz çukuruna kadar ay uzun is istanbula dönünce ben sana yaparım su an pc yok canımCanım cok saol ya önce kdnmi koyuyorum çene baş vs seçiyorum oluyor okeyliyorum eşimi koymak için yer cıkmıyo
Kaç tane alıyorsunuz.bende aynısini kullanıyorum.evet cnm folbıol
Ben kullanmıyorum. Doğal besleniyorum çünki bir kadın safrasindan çamur çıkmış folik asit falan kullanmaktanhamilelik planlayan arkadaşlar folik asit vs kullanıyor musunuz acaba?
Ay bi tek ben değilmişim sürekli rüyalarına giriyor ve bütün gün çocuk düşünüp duruyorumBende hamilelikle ilgili cok goruyorum hatta ilk zamanlar tabirine baktigim zaman cocuk olcagna erkek cocugu olucagna bekledigi haberi alicagna gibi gibi tabirler cikiodu
canım ğunde bı adet alıorum ben coraspınde kullanıorum ama pıhtılaşma var bnde ıkısını bı gece yatarken alıorumKaç tane alıyorsunuz.bende aynısini kullanıyorum.
Aaaa!benim sıfıra çok yakın o yüzden kullanmak zorundayım. Doğal beslenmek önemliBen kullanmıyorum. Doğal besleniyorum çünki bir kadın safrasindan çamur çıkmış folik asit falan kullanmaktan
sıte bu canım http://www.morphthing.com/morphCanım play store dan mi indirdiniz bulamadım ben programı çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?