bende denedm ama yapamadim masaAllah cok tatli kızınkızlar arakdaşın verdı proğramla bızım kız :d
Teşekkürler canım deneyeyim bakım:))sıte bu canım http://www.morphthing.com/morph
ay ınş canım bakın kızlar tarıf edıorum dedıklerımı yapın o vakıtbende denedm ama yapamadim masaAllah cok tatli kızın
telefonda yapincami olmuyor acaba canım secemedim alin falan filanay ınş canım bakın kızlar tarıf edıorum dedıklerımı yapın o vakıt
1. sıte bu http://www.morphthing.com/morph
gırdınızde home-blog-start morphıng-upload yazıor sız start morphıng e tıklayın
2.altta dosya seç yazıor tıklayıp kendı resmınızı bılğısayardan seçın uploada tıklayın yuklesın
3. çıkan resımde eşınızın once alnını ışaretleyın,sonra çenesını,sonra sol kulağını,sonra sağ kulağını ışaretleın ve fınısh tıklaın.
4.yuzu kırpılmış bı şekılde ğelecek eşınızın contıune deyın doğru kesılmışse..
5. sıra ıkıncı olayda sızın reesmı yuklıcez çıkan sayfada yıne ustte start morphıng e tıklayın ve eşınız ıçın yaptınız herşeyı kendı resmınızede uyğulayın
6.sızınde resım kırpılıp contıune dedıkden sonra tekrar start morphınge tılklayıp efenım sayfanın altında unlulerın resmı vs var orada mavı kutucukların ıçınde prepared ımages yazıor ona tıklayın eşınızle sızn resmınız çıakcak uzerıne tıklaıp seçın kızlar onları sonra sağ tarafta please select yazan ıkı kutu var orda ulke vs var nerelıysenız kafkas doğu asya nereye yakınsa ten renğı eşınız ve sıızn ıkı kutuyda seçıp morp baby yazısına tıklayın aahanda bebek yaptık...
anca bu kadar açıklayabıldım bayaıda kolay oluo bebek burdan keşke reeldede olsa
yok yok canım sıteden bılgısayardan yap seçerken nokta koyuosun mesela eşının saç bıtımıne alnına nokta çene bıtıme nokta ole sırayla koyman ğerekıo bıde yazdım sıraya dıkkat et :)telefonda yapincami olmuyor acaba canım secemedim alin falan filan
ama bnzıo valla :) yuz karması yapıo pro..telefonda yapincami olmuyor acaba canım secemedim alin falan filan
ne sordun bebışım yazılar cok serı akıoTekrar merhaba kizlar kimse yazdigima cevap vermemis huh
bilgisayardan bakarim o zaman canımyok yok canım sıteden bılgısayardan yap seçerken nokta koyuosun mesela eşının saç bıtımıne alnına nokta çene bıtıme nokta ole sırayla koyman ğerekıo bıde yazdım sıraya dıkkat et :)
Selam canim nasilsinne sordun bebışım yazılar cok serı akıo
Benim bir ay dolduçok sordum ama ne kadar önceden başladınız?
kızlar arakdaşın verdı proğramla bızım kız :d
gördüm dördüm maşallah çok güzel ya öyle nasip olur inşallahhhhbnm kzı ğordunmu canım
Tekrar geldiğin yere git. Onu da hazirla ingilizcen varsa yaparsın olmadı şey yap çevir. Prepare pic kısmında senin foton olur üstüne tıkla iyice secmen gerekiyor. Göz çukuruna kadar ay uzun is istanbula dönünce ben sana yaparım su an pc yok canım
kuzum ben bal çörek otukürü fılan kullanıorum onu kullanmadım valla ama lekelenmeler de ğelmesı tehlıkelı pek hoşuma ğtmedıIyi aksamlar kizlar. Daha once de sogan kuru uzerine konuşmuştuk sogan kurunun 11.gunundeyim sabah beni cok rahatsiz eden idrar sıkışması ile uyandim ama rahatsiz edecek kadar idrar olmadi maalesef yani idrara cikma sikligimi cok artirdi bu kür ve ayni sekilde ara sıra vajina da kaşıntı oluyor bazen de idrar sonrasi yanma oluyor enfeksiyon degil diye dusnuyorum cnku sogan kurune basladiktan bi kac gun sonra basladi bu belirtiler ve bu sabah o uyandigim idrar agrisindan sonra peceteyle sildim hafif bi pembe kahverengi leke yani adet baslangici gibi oldu. Sogan kurunu kullanan kadinlarin forumlarini okudum kk topiginde boyle kanamalar yasayanlar cok olmus ama benimki kanama seklinde degildi sanki lekelenme gibiydi adet baslamadan onceki hafiflikteydi kullanip bunu yasayan var mi ? Batim 10 eylul gebelik yoktur diyedusunuyorum.Karpatyam
tarıf ettım ben oncekı sayfada bakda yap kızgördüm dördüm maşallah çok güzel ya öyle nasip olur inşallahhhh
canım bakıcam tekrar demin işim vardı aslında pek bakamadım ingilizcem var sayılır kuzum ama atladım sanırım bi kaç yeri bakcam şimdi paylaşcam evladımı
Canim morp boy yaptım benöyle daha çok benziyor denedin miama bnzıo valla :) yuz karması yapıo pro..
du bı yapım oğlanıdaCanim morp boy yaptım benöyle daha çok benziyor denedin mi
Ama bu konuyu konusan bayanlarin bazilarinda bilfigin adet kanamasi yasayan veya simsiyah pihtilar seklinde kanama yasayan da yazmis. Bu sanırım icerdeki iltihabi atma göstergesi sonucta sogani yiyoruz haslama yemegibi yapınca suyunu icmis oluyoruz binevi iltihap sokturucu ve p.over hastalarına öneriyor Saraçoğlu. Benim iltihap yok heralde sadece cok sik idrara cikartiyor ve hafif kaşıntı oldu o kanamalarin yaninda bnmki lekelenmeydi devam etsem mi bilemedimkuzum ben bal çörek otukürü fılan kullanıorum onu kullanmadım valla ama lekelenmeler de ğelmesı tehlıkelı pek hoşuma ğtmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?