canım dırekCanim bife bal çörek otu nasil yapiliyor? Saraçoğlu mu Oneriyor?Karpatyam
Tamam canim benim cok sagol normal bal dimi anzer bali falan degil? Bide ogutulmus corek otu diye duymustum ogutulmus olani bu bildigimiz kurabiye,pogca suslemezi icin kullandigimiz olan oluyor dimi? Keciboynuzunu aktardan bulurum insallah bu ay tutmazsa adetle birlikte eşime de başlatırim insallah. O cok mu uzun suruyor esim boyle seylere sicak bakmiyor hic olursa olur modunda yani kür falan ona sacma geliyor ve bu sogan kurunu yaptigim icin söylenip durur bigun başına bi is gelecek dercanım dıreklazkizu önerdı oda gebe...denendı onaylandı :) yanında eşınede keçı boynuzu kürü yapcan bız ole yapıoz ınşşş bızde onaylarız bı ıkı ayaü
tarıfı bu cabnımcım
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
- 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
- 10 çay kaşığı toz tarçın
- 10 yemek kaşığı saf bal
Allah bagıslasın canım ne güzel bi evladın var annelik duygusunu tatmıssın Allahım ikinciyide nasip eder inşallahOna kardeş düşünüyorduk eşimle.Martda hamile kaldım.Oğlumuz olucakdı.Temmuz 9/da doktora gitdim lekelenmem vardı.14 haftalıkdı kalbi durmuşdu
ay yerım sneı yahangi fotomu koysam ona karar veremşyom
eşıne 1 hafta sanırım canım valla bnmmıkı soylene soylene burnunu tıkaya tıkaya ıçıo... çörek otu normal al canım oğutulmuş alma balda bıldımız çıçek balı umarım olur ya sağlıkla şfayla keçı boynuzunu araştır netten ovmeyen yok sıtede şurda burda en fyadalısı o eşlereTamam canim benim cok sagol normal bal dimi anzer bali falan degil? Bide ogutulmus corek otu diye duymustum ogutulmus olani bu bildigimiz kurabiye,pogca suslemezi icin kullandigimiz olan oluyor dimi? Keciboynuzunu aktardan bulurum insallah bu ay tutmazsa adetle birlikte eşime de başlatırim insallah. O cok mu uzun suruyor esim boyle seylere sicak bakmiyor hic olursa olur modunda yani kür falan ona sacma geliyor ve bu sogan kurunu yaptigim icin söylenip durur bigun başına bi is gelecek dero yuzden insallah kisa bi uygulamadir
ay yerım sneı yaproğramda bıle seçıcı
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?Tamam canim benim cok sagol normal bal dimi anzer bali falan degil? Bide ogutulmus corek otu diye duymustum ogutulmus olani bu bildigimiz kurabiye,pogca suslemezi icin kullandigimiz olan oluyor dimi? Keciboynuzunu aktardan bulurum insallah bu ay tutmazsa adetle birlikte eşime de başlatırim insallah. O cok mu uzun suruyor esim boyle seylere sicak bakmiyor hic olursa olur modunda yani kür falan ona sacma geliyor ve bu sogan kurunu yaptigim icin söylenip durur bigun başına bi is gelecek dero yuzden insallah kisa bi uygulamadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?