Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canim bife bal çörek otu nasil yapiliyor? Saraçoğlu mu Oneriyor? Karpatyam
canım dırek lazkizu önerdı oda gebe...denendı onaylandı :) yanında eşınede keçı boynuzu kürü yapcan bız ole yapıoz ınşşş bızde onaylarız bı ıkı ayaü
tarıfı bu cabnımcım
Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

Hamile olanlar lutfn hamilelk belrtilerni yazablrmi bnm 2 gun gcti ck heycn yaptm hemen test ypmak istmiorm yanlmak istemiorm en azndn karsilastrp icimi rhtlatmk istiorm

önden fotomuz yok hiç genelde profil o yuzden zorlandım

Kizlarnmerhaba

Beta hcg iki gün aralik lar la
70 den 62 ye
50 den 46 ya düştü kan aman var.. geri yükselme ihtimali var midir.. bilgisi olan yazabilir mi (

Tamam canim benim cok sagol normal bal dimi anzer bali falan degil? Bide ogutulmus corek otu diye duymustum ogutulmus olani bu bildigimiz kurabiye,pogca suslemezi icin kullandigimiz olan oluyor dimi? Keciboynuzunu aktardan bulurum insallah bu ay tutmazsa adetle birlikte eşime de başlatırim insallah. O cok mu uzun suruyor esim boyle seylere sicak bakmiyor hic olursa olur modunda yani kür falan ona sacma geliyor ve bu sogan kurunu yaptigim icin söylenip durur bigun başına bi is gelecek der o yuzden insallah kisa bi uygulamadir

Ona kardeş düşünüyorduk eşimle.Martda hamile kaldım.Oğlumuz olucakdı.Temmuz 9/da doktora gitdim lekelenmem vardı.14 haftalıkdı kalbi durmuşdu

Ona kardeş düşünüyorduk eşimle.Martda hamile kaldım.Oğlumuz olucakdı.Temmuz 9/da doktora gitdim lekelenmem vardı.14 haftalıkdı kalbi durmuşdu
Allah bagıslasın canım ne güzel bi evladın var annelik duygusunu tatmıssın Allahım ikinciyide nasip eder inşallah

İyne ile sunı sancıyla bebegı doğurdum sonra içeride bir şey kalmasın diye temizlediler.16 ağustosda regl oldum bitdi.Ondan sonra korunmadık bu ay hamile kala bilirmiyim

eşıne 1 hafta sanırım canım valla bnmmıkı soylene soylene burnunu tıkaya tıkaya ıçıo... çörek otu normal al canım oğutulmuş alma balda bıldımız çıçek balı umarım olur ya sağlıkla şfayla keçı boynuzunu araştır netten ovmeyen yok sıtede şurda burda en fyadalısı o eşlere

bizimkide bu tatlış buna benzeyen iki akraba kızı var ama biz renkli gözlü degiliz ve sarışın hiç değiliz keşke böyle tatlış olsa hayırlısı ile birlikte

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız. tarıf bu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…