oy umarım canım bnm ya umarım ğonlumuzdeıler olur ınşşşEki Görüntüle 1877591
bizimkide bu tatlış buna benzeyen iki akraba kızı var ama biz renkli gözlü degiliz ve sarışın hiç değiliz keşke böyle tatlış olsa hayırlısı ile birlikte
bizim bebişler benziyoEki Görüntüle 1877591
bizimkide bu tatlış buna benzeyen iki akraba kızı var ama biz renkli gözlü degiliz ve sarışın hiç değiliz keşke böyle tatlış olsa hayırlısı ile birlikte
Şimdi netten baktim 1 hafta diyor ve sonrasinda 3 ay boyinca gece yataga girmeden diyor yani ilk etapta sabah aksam olmak uzere gunde 2 bardak. Sonrasinda 3 ay boyunca geceleri yatmadan cok uzun surecmis ben icerim de esim icer mi bilmiyorumeşıne 1 hafta sanırım canım valla bnmmıkı soylene soylene burnunu tıkaya tıkaya ıçıo... çörek otu normal al canım oğutulmuş alma balda bıldımız çıçek balı umarım olur ya sağlıkla şfayla keçı boynuzunu araştır netten ovmeyen yok sıtede şurda burda en fyadalısı o eşlere
2 bardak canım bırı sabah aç karnına dıer bardak gece yatarken netten bı araştr faydalarını acaıp bışe mucıze gbı ıkna edersın allem edıp kallem edıp ... o keçı boynuzu kürü çerken sende ıncır kurunu yapıp yumurtalık ları kalıtelendırecen oda spermlerı ınş Allahın ıznıyle olur bence dene benım eşım şuan mutfakta hatta kendı kürünü kendı yapıo :)) kusacam dıede solenıoŞimdi netten baktim 1 hafta diyor ve sonrasinda 3 ay boyinca gece yataga girmeden diyor yani ilk etapta sabah aksam olmak uzere gunde 2 bardak. Sonrasinda 3 ay boyunca geceleri yatmadan cok uzun surecmis ben icerim de esim icer mi bilmiyorumbide yarim litre su kac bardak yapiyor ki
Tesekkur ederim tatlim bnde biraz bakindim baya uzunmus icer mi okdr zaman bilmiyorum inşallah gerek kalmadan gebe kalirizİbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız. tarıf bu canım
İnşallah bu ay hamıle kalırım
ınşş canım cumleten ınşşşTesekkur ederim tatlim bnde biraz bakindim baya uzunmus icer mi okdr zaman bilmiyorum inşallah gerek kalmadan gebe kalirizyinede sansimi deneyecegim. Sende bilgilendirirsin insallah ise yarar gebe kalirsin kaliriz cumleten
kuzum benim kürlerle inan ki hiç bilgim yok canım olsa paylaşırım tatlışŞimdi netten baktim 1 hafta diyor ve sonrasinda 3 ay boyinca gece yataga girmeden diyor yani ilk etapta sabah aksam olmak uzere gunde 2 bardak. Sonrasinda 3 ay boyunca geceleri yatmadan cok uzun surecmis ben icerim de esim icer mi bilmiyorumbide yarim litre su kac bardak yapiyor ki
Ay ne guzel ya maşallah2 bardak canım bırı sabah aç karnına dıer bardak gece yatarken netten bı araştr faydalarını acaıp bışe mucıze gbı ıkna edersın allem edıp kallem edıp ... o keçı boynuzu kürü çerken sende ıncır kurunu yapıp yumurtalık ları kalıtelendırecen oda spermlerı ınş Allahın ıznıyle olur bence dene benım eşım şuan mutfakta hatta kendı kürünü kendı yapıo :)) kusacam dıede solenıo
Canım çok geçmiş olsun. Gecen ay ven de yaşadım kimyasal gebelik. Malesef ben de o zaman çok araştırdım ama yükselen olmamış hiç.. Zaten sonraları kabulleniyorsun, sağlıksız olduğu için vücut tarafından düşürülüyor. Tekrar hamile kalmak daha kolay olıyormuş bi de..İnşaallah en yakın zamanda toparlanır sağlıklı bir gebelik yaşarız.Kizlarnmerhaba
Beta hcg iki gün aralik lar la
70 den 62 ye
50 den 46 ya düştü kan aman var.. geri yükselme ihtimali var midir.. bilgisi olan yazabilir mi(
Sağol canim cevabın yeterkuzum benim kürlerle inan ki hiç bilgim yok canım olsa paylaşırım tatlış
inşallah gerek kalmadan hamile kalırız ya
İnşallah Can'ım benim 1 oğlum var 4 yaşında 2-cıyı istiyorum.4 aylık hamişdım kısmet olmadı bu ay olur yine inşallah
Sağlık canim cevabın yeterinsallah gebe kaliriz insalllllah ya
uf ıncır ne ya kafa ğttı benm kurlerle yok kız çörek otunu yap dıcektım aynen 7-8 adet olan bı gunluk ben tarıfe gore uygulatcam eşıme şuan 3.gundeız bır hafata bıtsın sonra 3 ay boyunca akşamlar bı bardak içer ... bayaıdır uğraşıoz doğal olmuo bunu deneyenlerde kalmışp hep vakıt kaybetmeyeyım barı dıorumAy ne guzel ya maşallahsiz ne kdr sure uygulayacaksiniz canim? Aktardan 6 7 adet alsam o 1gunluk kür icin mi oluyor? Yani 1hafta sayip ona gore mi alayim 42 adet falan oluyor? Inciri nerden bulabilirim ki ? Kuru incir
Telefonun azizligine ugramisim canim sagol diyecektim tekrar sagolinşallah tatlımmm inşallahhhhh
Bide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruzuf ıncır ne ya kafa ğttı benm kurlerle yok kız çörek otunu yap dıcektım aynen 7-8 adet olan bı gunluk ben tarıfe gore uygulatcam eşıme şuan 3.gundeız bır hafata bıtsın sonra 3 ay boyunca akşamlar bı bardak içer ... bayaıdır uğraşıoz doğal olmuo bunu deneyenlerde kalmışp hep vakıt kaybetmeyeyım barı dıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?