Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Eki Görüntüle 1877591
bizimkide bu tatlış buna benzeyen iki akraba kızı var ama biz renkli gözlü degiliz ve sarışın hiç değiliz keşke böyle tatlış olsa hayırlısı ile birlikte
bizim bebişler benziyo
aynen bizdede sarısınlık yok renkli gözde değiliz ikimizde kara kas kara göz esmer

Şimdi netten baktim 1 hafta diyor ve sonrasinda 3 ay boyinca gece yataga girmeden diyor yani ilk etapta sabah aksam olmak uzere gunde 2 bardak. Sonrasinda 3 ay boyunca geceleri yatmadan cok uzun surecmis ben icerim de esim icer mi bilmiyorum bide yarim litre su kac bardak yapiyor ki

2 bardak canım bırı sabah aç karnına dıer bardak gece yatarken netten bı araştr faydalarını acaıp bışe mucıze gbı ıkna edersın allem edıp kallem edıp ... o keçı boynuzu kürü çerken sende ıncır kurunu yapıp yumurtalık ları kalıtelendırecen oda spermlerı ınş Allahın ıznıyle olur bence dene benım eşım şuan mutfakta hatta kendı kürünü kendı yapıo :)) kusacam dıede solenıo

Tesekkur ederim tatlim bnde biraz bakindim baya uzunmus icer mi okdr zaman bilmiyorum inşallah gerek kalmadan gebe kaliriz yinede sansimi deneyecegim. Sende bilgilendirirsin insallah ise yarar gebe kalirsin kaliriz cumleten

kuzum benim kürlerle inan ki hiç bilgim yok canım olsa paylaşırım tatlış
inşallah gerek kalmadan hamile kalırız ya

Ay ne guzel ya maşallah siz ne kdr sure uygulayacaksiniz canim? Aktardan 6 7 adet alsam o 1gunluk kür icin mi oluyor? Yani 1hafta sayip ona gore mi alayim 42 adet falan oluyor? Inciri nerden bulabilirim ki ? Kuru incir

Kizlarnmerhaba

Beta hcg iki gün aralik lar la
70 den 62 ye
50 den 46 ya düştü kan aman var.. geri yükselme ihtimali var midir.. bilgisi olan yazabilir mi (
Canım çok geçmiş olsun. Gecen ay ven de yaşadım kimyasal gebelik. Malesef ben de o zaman çok araştırdım ama yükselen olmamış hiç.. Zaten sonraları kabulleniyorsun, sağlıksız olduğu için vücut tarafından düşürülüyor. Tekrar hamile kalmak daha kolay olıyormuş bi de..İnşaallah en yakın zamanda toparlanır sağlıklı bir gebelik yaşarız.

İnşallah Can'ım benim 1 oğlum var 4 yaşında 2-cıyı istiyorum.4 aylık hamişdım kısmet olmadı bu ay olur yine inşallah

umarım gönlündeki gibi olur canım inşallah bizlerde annelik duygusnu tadarız

Ay ne guzel ya maşallah siz ne kdr sure uygulayacaksiniz canim? Aktardan 6 7 adet alsam o 1gunluk kür icin mi oluyor? Yani 1hafta sayip ona gore mi alayim 42 adet falan oluyor? Inciri nerden bulabilirim ki ? Kuru incir
uf ıncır ne ya kafa ğttı benm kurlerle yok kız çörek otunu yap dıcektım aynen 7-8 adet olan bı gunluk ben tarıfe gore uygulatcam eşıme şuan 3.gundeız bır hafata bıtsın sonra 3 ay boyunca akşamlar bı bardak içer ... bayaıdır uğraşıoz doğal olmuo bunu deneyenlerde kalmışp hep vakıt kaybetmeyeyım barı dıorum

Slm ben yeni katıldım buraya. Bu başlık dikkatimi çekti çünkü bende hamile kalmak istiyorum;( reglime daha 4 gün var ama dayanamayıp test yaptım negatif çıktı ;(Allah hepimize yardım etsin

Bide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruz aktardan mi aldin canim ? Kilo ile mi aliniyor adet mi diyeyim? Cok soru sordum farkindayim

arkaslar benimde hayaller eylule kaldi bnde dusuk yaptim kimyasal gebelik dedi doktor.bn inofolic kullaniyodum tavsiye ederim zaten onla hamile kaldim yumurtayi gelistiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…