Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruz aktardan mi aldin canim ? Kilo ile mi aliniyor adet mi diyeyim? Cok soru sordum farkindayim
no problem canım du bakım bı tarıfıne detay yazcam sana

Kizlarnmerhaba

Beta hcg iki gün aralik lar la
70 den 62 ye
50 den 46 ya düştü kan aman var.. geri yükselme ihtimali var midir.. bilgisi olan yazabilir mi (
canm gecmis olsun benimde senin gibi degerlerim.dustu ve bugun kanamalar basladi ins hayirlisi olur

Bide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruz aktardan mi aldin canim ? Kilo ile mi aliniyor adet mi diyeyim? Cok soru sordum farkindayim
canımm tarıf bu
  • 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
  • 10 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 yemek kaşığı saf bal
  • şmdı bı cam kavanoz alıcan elıne aktara ğt bna de taze öğütülmüş varsa çörek otu lazım yoksa öğütülmemışını ver de al
  • bal çörek otu tarçın koy kavanoza ıyıce karıştır macun ğbı oluo zaten sabah aç karına yıyorum ben sadece bır tatlı kaşığı ama kullanım talımatında şu yazıo
  • Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
    ben adetın ılk ğunu başladım salı ğunu 12. ğun bıtıo ve karışımad bıtıo zaten az kaldı

kiz sen nerden aldin nasil aldin onu soylesen yeterliydi ama yine de
Çok sagol canim ya ilgin icin tesekkur ederim
canım bıde senın eşın bıraz nazlıymış ama ben ıkı 3- ğune bı kendı eşımede tatlı kaşıyla verdım bundan çörek otu erekkelerede faydalıymış onun dışında sadece keçı boynuzunu ıçıo ustun eğtmıom

Ya hem de nasil nazli 2gun oncr grip baslangici olmustu karışık bitki cayi yaptim 1.fincanini bal koyarak icti biraz daha icsin diye 2.fincani yarisina kdr doldurdum tabi bunda bal yoktu ay cok aciymista bilmem ne soylendi durdu bu kürleri sacma buluyor isim biraz zor gibi ama o kür yapilacak canim sen aktardan kac adet keciboynuzu aldin ide bunu sormstum hani 1hafta boyunca uygulamamiz lazim ya sabah akşam yani tane mi satiliyor kilo ile mi ?

tatlım eşım bugub aldı 5 tl lık almış bayaı var ıçınde 20 tane fılan bıttıkçe taze taze gdıp alıo eve yakın aktar... bı gunluk küre 5-6 tane mınık mınık kırıosun yanı gunde 5-6 adet harcanıo canım

Tamam canim cok tesekkur ediyorum insallah gerek kalmaz ama kalirsada uygulayacagim sonuclari paylasirsin sende insallah hersey istedigimiz gibi olur ben artik cikayim tatlim tekrar ilgine teşekkür ediyorum hayirli huzurlu geceler yine konuşuruz

sanada şekerım ğrşrz optm

Kızlar hamilelere bir sorum olacak, hamileyken rahim darlıgını fark ettiler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…