no problem canım du bakım bı tarıfıne detay yazcam sanaBide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruzaktardan mi aldin canim ? Kilo ile mi aliniyor adet mi diyeyim? Cok soru sordum farkindayim
kiz sen nerden aldin nasil aldin onu soylesen yeterliydi ama yine deno problem canım du bakım bı tarıfıne detay yazcam sana
canm gecmis olsun benimde senin gibi degerlerim.dustu ve bugun kanamalar basladi ins hayirlisi olurKizlarnmerhaba
Beta hcg iki gün aralik lar la
70 den 62 ye
50 den 46 ya düştü kan aman var.. geri yükselme ihtimali var midir.. bilgisi olan yazabilir mi(
canımm tarıf buBide incir kuru var belki ondan aklinda kalmistir canim butun kurleri okuyorum deli gibi ama bu corek otuna hic bakmamistim insallah faydasini goruruzaktardan mi aldin canim ? Kilo ile mi aliniyor adet mi diyeyim? Cok soru sordum farkindayim
canım bıde senın eşın bıraz nazlıymış ama ben ıkı 3- ğune bı kendı eşımede tatlı kaşıyla verdım bundan çörek otu erekkelerede faydalıymış onun dışında sadece keçı boynuzunu ıçıo ustun eğtmıomkiz sen nerden aldin nasil aldin onu soylesen yeterliydi ama yine de
Çok sagol canim ya ilgin icin tesekkur ederim
Ya hem de nasil nazli 2gun oncr grip baslangici olmustu karışık bitki cayi yaptim 1.fincanini bal koyarak icti biraz daha icsin diye 2.fincani yarisina kdr doldurdum tabi bunda bal yoktu ay cok aciymista bilmem ne soylendi durdu bu kürleri sacma buluyor isim biraz zor gibicanım bıde senın eşın bıraz nazlıymış ama ben ıkı 3- ğune bı kendı eşımede tatlı kaşıyla verdım bundan çörek otu erekkelerede faydalıymış onun dışında sadece keçı boynuzunu ıçıo ustun eğtmıom
canm gecmis olsun benimde senin gibi degerlerim.dustu ve bugun kanamalar basladi ins hayirlisi olur
canm gecmis olsun benimde senin gibi degerlerim.dustu ve bugun kanamalar basladi ins hayirlisi olur
tatlım eşım bugub aldı 5 tl lık almış bayaı var ıçınde 20 tane fılan bıttıkçe taze taze gdıp alıo eve yakın aktar... bı gunluk küre 5-6 tane mınık mınık kırıosun yanı gunde 5-6 adet harcanıo canımYa hem de nasil nazli 2gun oncr grip baslangici olmustu karışık bitki cayi yaptim 1.fincanini bal koyarak icti biraz daha icsin diye 2.fincani yarisina kdr doldurdum tabi bunda bal yoktu ay cok aciymista bilmem ne soylendi durdu bu kürleri sacma buluyor isim biraz zor gibiama o kür yapilacak canim sen aktardan kac adet keciboynuzu aldin ide bunu sormstum hani 1hafta boyunca uygulamamiz lazim ya sabah akşam yani tane mi satiliyor kilo ile mi ?
Beni de ekleyin.. İnşallahBenide ekleyin bende bu ay 2-cı bebek istiyorum
Önden bulsan olur daİşte oğluş çok alakasız ama ne sarısınız ne renkli gözlü
Bi karısıklık var
Tamam canim cok tesekkur ediyorum insallah gerek kalmaz ama kalirsada uygulayacagim sonuclari paylasirsin sende insallah hersey istedigimiz gibi olurtatlım eşım bugub aldı 5 tl lık almış bayaı var ıçınde 20 tane fılan bıttıkçe taze taze gdıp alıo eve yakın aktar... bı gunluk küre 5-6 tane mınık mınık kırıosun yanı gunde 5-6 adet harcanıo canım
sanada şekerım ğrşrz optmTamam canim cok tesekkur ediyorum insallah gerek kalmaz ama kalirsada uygulayacagim sonuclari paylasirsin sende insallah hersey istedigimiz gibi olurben artik cikayim tatlim tekrar ilgine teşekkür ediyorum hayirli huzurlu geceler yine konuşuruz
Batlarımız aynıRegl tarihim 13-15 eylül inşallah olmaz
Vallaha mi :)Evet çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?