Pazar günü sila yoluna gidecegiz Vatanimiza insallah bu hafta halletmem lazimAma şunuda söyleyim 4 gün geçmiş bekle biraz daha bence 1 hafta daha iyi sonuç alırsın ve şimdi negatif çıkıp sonra pozitif olabilir moralini bozmaya degmez az daha bekle
Ama dedigim gibi geç döllenme olabilir veya başka bişey buda moralinizi bozabilir kanda yükselmemişse daha o yüzden o gün ablam söyledi adet 10 gün geçince kesin sonuç verir her testte demişti yani bekleyebilirsen bekle biraz daha canım tabi beklemek zor oluyor bazen. Bende salı günü gitcem 18 agustosta olacaktım ama hala yok bendedeVallaha mi :)
Ay ben yarin hemen randevu alayim doktordan
O zaman git yaptır canım inşallah hamişsindirPazar günü sila yoluna gidecegiz Vatanimiza insallah bu hafta halletmem lazim
O zaman git yaptır canım inşallah hamişsindiro zaman haber ver mutlaka merak ederim inşallah hamilesindir saglıklı sıhatli
Kullanıyorum canım benKızlar aranızda folik asit kullanan ve mi? Doktor bana hamile kalmadan 3ay önce kullanmalisin demişti.
Umarım sus pus oturmazsın rabbim gönlüne göre verirInsallah canim
Hamişsem mutlaka haber veririm :)
Hatta heyyyy milletttt hamişim diye konu acarim
Ama deyilsem sus pus otururum
Evet canım gördüm. Silik ama belli yaniSizdemi gördünüz ya ben hala yok diyorum test yaptım sabah bişey çıkmadı
Umarım sus pus oturmazsın rabbim gönlüne göre verirbanada dua et salı günü gitcem baktırmaya korkuyorum kist flan varsa hamile degilsem diye
Anlamı bunun pozitif mi ama niye tam çıkmıo pozitifseEvet canım gördüm. Silik ama belli yani
Çok yeniyse çook silik çıkıyor canım bu arada açıklamanı okudum son reglim seninkiyle çok benzer çok azaldı kıvamı çok ilginç 4.gun sadece kahverengi geldi. Bu ay eylül ayında yani hiç gelmez inşallah bebiş olurAnlamı bunun pozitif mi ama niye tam çıkmıo pozitifse
Daha cok erkenmiş inş adet olmazsın tatlmdaha olmadım canım düzensizlesti o yüzden kestiremiyorum tam olarak bugün 28.gundeym
bende liste canim ekledim senide konu sahibne mesajla ileticemMerhaba kizlar bat 4 eylul listeye eklerseniz sevinirim@Sup3risi
insaAllah canim yaDaha cok erkenmiş inş adet olmazsın tatlm
Tesekkurlerbende liste canim ekledim senide konu sahibne mesajla ileticem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?