Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hayırlısı canım rabbim hayırlısını versin

Peçete yastik ve telefon modundayim ayyy valla gorev gibi yapıyoruz offf sikildim yaa

Sende baya baya belrtiler varmıs tatlm.. Bnde binara vardı smdi hiçbsy yok..

Bnmde dun hic belrtm yktu dedm tmm olcm herlde bgun karnm sisti tkrr gaz flan yuruyuse cktm snra eve gldm kasgmda batma oldu ztn on gndur gguslermde dolgnlk vr he brde gobegmde hafif br cizgi olstu umitliyim ama bakalm hayrlisi insllah

Kizlar gobekteki cizgi altinca ayda cikiyo gosuslerede cok inanmayin relax olun akisina bırakın

Bgun kasik agrim basladi goguslerde dolgnlk ve uclrnn karrmasi damarlanmasi bacagmda ceklme ve sol tarafmda karnmda batmlr afedersnz gaz gbi durumlr yasiorm peki snn ?
Benjm goguslerde var sadece bazen kokulara karsı midrm bulanıyo gjbj okadar umjtlnmkte İstmyrm da herseyin hayırlısı valla yaa canım ya

Bnide eklrmsnz 27 agustos

Kizlar gobekteki cizgi altinca ayda cikiyo gosuslerede cok inanmayin relax olun akisina bırakın

Hayir bnm arkdsmn cikti ve onu gornce anladgi hamillgni drye gtti ve hamileyms ayrica brkc kisidn dha duydum ckiorms buzmndada ck badirde olsa hersy kisidn kisiye gre deisir yanls blglendrmeyn insanlari

Hayir bnm arkdsmn cikti ve onu gornce anladgi hamillgni drye gtti ve hamileyms ayrica brkc kisidn dha duydum ckiorms buzmndada ck badirde olsa hersy kisidn kisiye gre deisir yanls blglendrmeyn insanlari

Canim benim 2. Bebegim olacak inslh 1. Bebegimdede bu topikteydim 2009 eylül annelerinde bir cok annenin 6. Ayda anca cikti cizgi buna dayanarak dedim yanlis bilgilendirme degil tabiki kisiden kisiye degisir

31 agustosu da bu listeye eklerseniz, ben de varım. Kasıklarıma batmalar, bacaklarımda çekilmeler, göbeğime kramplar giriyor. Gecen ay kimyasal yasadım inşallah bu ay tutmuştur
seni eklemistm canım ilk sayfaya bak orda varsin

Bat 18 agustostu olmadı benide ekleyin
ekledim canim insaAllah bebis vardir ve diger batini yazmayiz

Bnmde dun hic belrtm yktu dedm tmm olcm herlde bgun karnm sisti tkrr gaz flan yuruyuse cktm snra eve gldm kasgmda batma oldu ztn on gndur gguslermde dolgnlk vr he brde gobegmde hafif br cizgi olstu umitliyim ama bakalm hayrlisi insllah
Tatlm bnde iki üç gün önce göğüslerda hassasyet basladı.. İki gün mide bulantsı yasadm.. Alt karnımda batmada oldu iki kez..smdi batıma 4 gün kaldı sadece her zamanki gbi göğüslermde hassasyet var.. Normalde adetime üç gün kala göğüslerim şişerdi fakat şimdi pn gün önce oldu neredeyse.. Bende durum böyle ama yinede üzülmemek içn fazla ümitlenmek istemiyorum.. Tamamen saldım kendimi..yalnız göbekteki çizgi meselesini daha önce hiç duymadım.. Normalde gebelk belirtilerinin hepsini biçok yerde okudum ama göbek çizgisi diye birseye rast gelmedim tatlm sen berden duydun bunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…