Hayırlısı canım rabbim hayırlısını versinÇok yeniyse çook silik çıkıyor canım bu arada açıklamanı okudum son reglim seninkiyle çok benzer çok azaldı kıvamı çok ilginç 4.gun sadece kahverengi geldi. Bu ay eylül ayında yani hiç gelmez inşallah bebiş olur
Bat 28di ve hala olmadım insallah kızlar bende ekleyin
31 agustosu da bu listeye eklerseniz, ben de varım. Kasıklarıma batmalar, bacaklarımda çekilmeler, göbeğime kramplar giriyor. Gecen ay kimyasal yasadım inşallah bu ay tutmuşturbende liste canim ekledim senide konu sahibne mesajla ileticem
Bat 18 agustostu olmadı benide ekleyinbende liste canim ekledim senide konu sahibne mesajla ileticem
Belirti var mı canımBenmde bat 27 idi ve hala olmdm lutfen bnide eklermsnz
31 agustosu da bu listeye eklerseniz, ben de varım. Kasıklarıma batmalar, bacaklarımda çekilmeler, göbeğime kramplar giriyor. Gecen ay kimyasal yasadım inşallah bu ay tutmuştur
Belirti var mı canım
Sende baya baya belrtiler varmıs tatlm.. Bnde binara vardı smdi hiçbsy yok..Bgun kasik agrim basladi goguslerde dolgnlk ve uclrnn karrmasi damarlanmasi bacagmda ceklme ve sol tarafmda karnmda batmlr afedersnz gaz gbi durumlr yasiorm peki snn ?
Sende baya baya belrtiler varmıs tatlm.. Bnde binara vardı smdi hiçbsy yok..
Benjm goguslerde var sadece bazen kokulara karsı midrm bulanıyo gjbj okadar umjtlnmkte İstmyrm da herseyin hayırlısı valla yaa canım yaBgun kasik agrim basladi goguslerde dolgnlk ve uclrnn karrmasi damarlanmasi bacagmda ceklme ve sol tarafmda karnmda batmlr afedersnz gaz gbi durumlr yasiorm peki snn ?
Hadi kizlar gecen ay olmadi madem bu ay bu temiz sayfadan devam edelim gecen ayin bizde biraktigi üzüntüyü, hayal kirikligini bir kenara birakip önümüze bakalim birbirimize destek olalim meleklerimiz göbislerimize düsene kadar ve sonrasinda kucaklarimiza alana kadar. Simdiden tesekkürler
Arkadaslardan cikti bu fikir bir arkadasta cok sagolsun liste yapti bize. Sirayla heoimiz hamis kalalim insallah
Sup3risi 1 eylül
S selifor 28 ağustos
Assos 14 eylül
@Miss_bonn 23 eylül
@Masal9255 11 eylül
@melegini_bekliyor 9 eylül
@jejelibobon 9 eylül
@yeni_ay 15 eylül
@Arzuaktas 10 eylül
@dery.a 4 eylül
@myzt 9 eylül
@cigdemmm26 11 eylül
@nazlieylul 10 eylül
@nannen1 13 eylül
@bebegim-gel 20 eylül
Cido17 31 ağustos
Kizlar gobekteki cizgi altinca ayda cikiyo gosuslerede cok inanmayin relax olun akisina bırakın
Benjm goguslerde var sadece bazen kokulara karsı midrm bulanıyo gjbj okadar umjtlnmkte İstmyrm da herseyin hayırlısı valla yaa canım ya
Hayir bnm arkdsmn cikti ve onu gornce anladgi hamillgni drye gtti ve hamileyms ayrica brkc kisidn dha duydum ckiorms buzmndada ck badirde olsa hersy kisidn kisiye gre deisir yanls blglendrmeyn insanlari
seni eklemistm canım ilk sayfaya bak orda varsin31 agustosu da bu listeye eklerseniz, ben de varım. Kasıklarıma batmalar, bacaklarımda çekilmeler, göbeğime kramplar giriyor. Gecen ay kimyasal yasadım inşallah bu ay tutmuştur
ekledim canim insaAllah bebis vardir ve diger batini yazmayizBat 18 agustostu olmadı benide ekleyin
Tatlm bnde iki üç gün önce göğüslerda hassasyet basladı.. İki gün mide bulantsı yasadm.. Alt karnımda batmada oldu iki kez..smdi batıma 4 gün kaldı sadece her zamanki gbi göğüslermde hassasyet var.. Normalde adetime üç gün kala göğüslerim şişerdi fakat şimdi pn gün önce oldu neredeyse.. Bende durum böyle ama yinede üzülmemek içn fazla ümitlenmek istemiyorum.. Tamamen saldım kendimi..yalnız göbekteki çizgi meselesini daha önce hiç duymadım.. Normalde gebelk belirtilerinin hepsini biçok yerde okudum ama göbek çizgisi diye birseye rast gelmedim tatlm sen berden duydun bunu ?Bnmde dun hic belrtm yktu dedm tmm olcm herlde bgun karnm sisti tkrr gaz flan yuruyuse cktm snra eve gldm kasgmda batma oldu ztn on gndur gguslermde dolgnlk vr he brde gobegmde hafif br cizgi olstu umitliyim ama bakalm hayrlisi insllah
benide ekle sekerim Bat: 3 eylülseni eklemistm canım ilk sayfaya bak orda varsin
ekledim canim insaAllah bebis vardir ve diger batini yazmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?