- 27 Ağustos 2016
- 150
- 75
- 48
seni eklemistm canım ilk sayfaya bak orda varsin
ekledim canim insaAllah bebis vardir ve diger batini yazmayiz
seni eklemistm canım ilk sayfaya bak orda varsin
ekledim canim insaAllah bebis vardir ve diger batini yazmayiz
Tatlm bnde iki üç gün önce göğüslerda hassasyet basladı.. İki gün mide bulantsı yasadm.. Alt karnımda batmada oldu iki kez..smdi batıma 4 gün kaldı sadece her zamanki gbi göğüslermde hassasyet var.. Normalde adetime üç gün kala göğüslerim şişerdi fakat şimdi pn gün önce oldu neredeyse.. Bende durum böyle ama yinede üzülmemek içn fazla ümitlenmek istemiyorum.. Tamamen saldım kendimi..yalnız göbekteki çizgi meselesini daha önce hiç duymadım.. Normalde gebelk belirtilerinin hepsini biçok yerde okudum ama göbek çizgisi diye birseye rast gelmedim tatlm sen berden duydun bunu ?
Kizlar sulu akıntı neye işaret aksmdan beri kulodum islaniyor afedersiniz Neden acaba
Tamam canim arkadas listeye ekleme yapmis yarin yazicam oraya agustosmu eylulmu?Bnide eklrmsnz 27 agustos
27 agustostu tskler cnmTamam canim arkadas listeye ekleme yapmis yarin yazicam oraya agustosmu eylulmu?
az önce wcde sildim baktm kirmizlik vardi akintm icinde yaa adet olucam galiba devami gelir kesin agrimda vardi zaten bu ay da yok ağlamak istiyorumBndede ayni durum vr ozllkle bgun sanki altma kaciriom gbi
az önce wcde sildim baktm kirmizlik vardi akintm icinde yaa adet olucam galiba devami gelir kesin agrimda vardi zaten bu ay da yok ağlamak istiyorum
Can'ım hayırlı sı olsun üzülme herseyde vardır bir hayıraz önce wcde sildim baktm kirmizlik vardi akintm icinde yaa adet olucam galiba devami gelir kesin agrimda vardi zaten bu ay da yok ağlamak istiyorum
kırmızı olmuyor sanırım o canım ya bilmiyorum insaAllah öyledir insaAllah sen hamilesindir Allah büyük nasip ne zamansa napalım elimizden geleni yapalim gerisi tevekkülİste bnde ayni bu durumu yasicm die korkuorm yarn olck gbi hssediorm ama kasik agrmdn dolayi umtlaniorm buzmna kdr hc olmdi. İnsallah yerlesme kanamasdr eger deilsede hersyn hayrlisi napalm Rabbim doru zmnda nasip etcktr. Resmen wcde yasiorm kac gndur ciddn zor bir surecms 1 yildr ugrasiom hayrlisi artk
aynen canım hayırlısı ama üzülüyor insan işte napiyimCan'ım hayırlı sı olsun üzülme herseyde vardır bir hayır
kırmızı olmuyor sanırım o canım ya bilmiyorum insaAllah öyledir insaAllah sen hamilesindir Allah büyük nasip ne zamansa napalım elimizden geleni yapalim gerisi tevekkül
aynen canım hayırlısı ama üzülüyor insan işte napiyim
insaAllah olmassinda bebis vardir canim hayırlısı insaAllahAynen cnm insallah her isteyen hayrlisiyla hamiledr Rabbim herkese nasip etsn tez zamanda hayrlisiyla. Yarnida bi atlatsm belki dha ck umtlancm da bkliom iste heran olckmsm gbi bastirio karnmdan assa bakalm hyrlisi
Benimde hep sag tarafimda uc haftadir falan gergin ama bugn pek yoktu hayir olsun bebis olsun insaAllah canımKızlar benim normalde hep sol kasığımda ağrı oluyo bu sefer sağda ağrı varneden acaba ??
Bu ay fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama bat yaklaştıkça aklıma geliyor ya
Yeni yine bir test yaptım hiç birşey çıkmadı, uzun süreli tuttugum idrardı. Olmadıgını biliyordum belkide bilmiyorum silik bir çizgiydi ama bir umuttu. Yatmadan eşim saat 12 civarı biraz konuştuk ya hamileysem dedim. Kandırmayalım birbirimizi istersen ne sen hamilesin nede ben baba olcam boş hayallerinle beni umutlandırma dedi. O kadar kötü hissettim ki kendimi kendisi varikosel hastası belkide bundan böyle söyledi bilmiyorum ama dünyam başıma yıkıldı sanki hayale tutunmak bile bambaşka bir duyguymuş meger oysa ben 22 yaşındayım o 29 ve bu çocugu beynime sokanda oydu. Ben 5-6 sene diyordum ama çocuk çocuk diye beynimi yiyende oydu. Ben anlamıyorum bu erkekleri sıkıntı neyde bende mi. Şimdi evlenmişiz daha 3 gün olmuş whatsap durumunu çocuk istiyorum diye yaptı utanmadan tüm sülale gördü. Herkes çocuk istedigini biliyor milletin agzına lafı kendi verdi her beni gören hamilesin der oldu. Haliyle kendiside daha yeni evliydik bir sürü test yapıp hamilesin diyen kendisiydi ama sonuç hep negatifti biliyordum çünkü böyle oldugunu, canım et döner istedi 1 hafta boyunca et sevmem normalde ama adet yaklaşınca genelde saçma şeyler isterim sevmedigim veya sevdigim. Herkes bunu çocuga bagladı kendisi oturdu testlerc
negatif çıkmışken bebek ismine baktı inanmıyorum diye. Ama 3 seferdir test yapıp silik çizgiyi gördüm diyen ben suçlu oldum o kadar kendimi kötü hisettim ki ve ben bugün bir karar aldım. Çocuk istemiyorum, artık düşünmiycem verirse rabbim bişey diyemem hediyesine minnettar kalırım her kadın gibi ama vermezsede artık bu kadar üstüne düşmek istemiyorum bundan dolayı benim bat çıkarın boş verin salı gitcem yine negatif olcak zaten bende biliyorum artık son yaptıgım idrardada silik bile görmedim. Eşimde kandırma kendini yeter dedi zaten ben yoruldum ve artık bir süre hiç bişey düşünmek istemiyorum. Çocugum olmazsada ne ilk olmayan ben olurum nede ilk olan ben o yüzden rabbim ne verirse hayırlısını versin. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama. Çok dolmuştum ;(
Aynen canım sana katılıyorum sanki onlar doğurup bakacak gibi usteleyip laf söylerler ya gıcık oluyorum bide bu hastalığın dediğin gibi tedavisi var ama ameliyattan sonra esin kendini korumalı araba dahi surmemeli benim tanıdığım en az uç kişi var birinin tek diğerlerinin ikizleri oldu:))canım kusura bakma ama esın cok dengesizmiş whatspa cocuk ıstıyorum yazmak ne demek ya.. sızın ewınızın özelı olmalı esler hemen cocuk ıstynce olacak sanıyoms esını yasta demekkı. varıkosese amelıyatını olr bnda buytlcek bsey yokkı... kac yıllk ewlısınızde olmadı cocuk tahll falan yaptrdnzmı.. bunları cevaplarsan ona göre devaımını konusbılrız.... ama sen sıkma canını yasın daha cok kucukmus olr allahın ıznyle.. esınlede bu durumu guzelce konusunöncelkle dısarıya yanstma işini halledın cunku mıllete hesap vermek cok strese sokar ınsanı
Aynen canım sana katılıyorum sanki onlar doğurup bakacak gibi usteleyip laf söylerler ya gıcık oluyorum bide bu hastalığın dediğin gibi tedavisi var ama ameliyattan sonra esin kendini korumalı araba dahi surmemeli benim tanıdığım en az uç kişi var birinin tek diğerlerinin ikizleri oldu:))
ayyyy çık sevindim sağlıkla kucağına al inşallahKızlar, tahlil im pozitif çıktı kızlar, Allahım hamdu senalar sana yarabbim, 387,79
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?