- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Canım benim de sabahları kasığımda çekilme oluyor. Buna istinaden ümitleniyorum ama öyle her zaman olmuyor. Bi akşam yatarken oluyor birde sabah hayırlısı olur inşallah.Benimde hep sag tarafimda uc haftadir falan gergin ama bugn pek yoktu hayir olsun bebis olsun insaAllah canım
Canımmmm. Seni Çok iyi anlıyorum. Bak bizim de 4 yıldır çocuğumuz olmuyor. Biz ilk günden itibaren çocuk istediğimiz halde Eşimin ve benim ailemden soranlara daha çocuk düşünmüyoruz hayatımızı yaşamak istiyoruz deyip geçiştirdik ama 4 yıl boyunca olmadı. Ne kadar imrendim o tecavüze uğrayıp hamile kalanlara yada ilk geceden hamile kalanlara biz ovulasyon testleri mi denemedik, keçiboynuzu kürleri mi yapmadık, daha neler neler ama olmayınca olmuyor işte be gülüm olmuyor. Her ne kadar artık çocuk düşünmeyecem olmasın benim çocuğum olmadı gider evlatlık alırım diye arada kendimi avutsamda başkalarının çocuklu yuvalarını görünce ister istemez imreniyor insan. Alışveriş Merkezleride ailelerinin önlerinden koşturan çocukları görünce hep hayal ediyorum. Benimde böyle çocuğum olsun ve eşimle ben el ele dolaşırken o da önümüzde koşuştursun ama kısmet işte allahın mutlaka bir bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı ...Yeni yine bir test yaptım hiç birşey çıkmadı, uzun süreli tuttugum idrardı. Olmadıgını biliyordum belkide bilmiyorum silik bir çizgiydi ama bir umuttu. Yatmadan eşim saat 12 civarı biraz konuştuk ya hamileysem dedim. Kandırmayalım birbirimizi istersen ne sen hamilesin nede ben baba olcam boş hayallerinle beni umutlandırma dedi. O kadar kötü hissettim ki kendimi kendisi varikosel hastası belkide bundan böyle söyledi bilmiyorum ama dünyam başıma yıkıldı sanki hayale tutunmak bile bambaşka bir duyguymuş meger oysa ben 22 yaşındayım o 29 ve bu çocugu beynime sokanda oydu. Ben 5-6 sene diyordum ama çocuk çocuk diye beynimi yiyende oydu. Ben anlamıyorum bu erkekleri sıkıntı neyde bende mi. Şimdi evlenmişiz daha 3 gün olmuş whatsap durumunu çocuk istiyorum diye yaptı utanmadan tüm sülale gördü. Herkes çocuk istedigini biliyor milletin agzına lafı kendi verdi her beni gören hamilesin der oldu. Haliyle kendiside daha yeni evliydik bir sürü test yapıp hamilesin diyen kendisiydi ama sonuç hep negatifti biliyordum çünkü böyle oldugunu, canım et döner istedi 1 hafta boyunca et sevmem normalde ama adet yaklaşınca genelde saçma şeyler isterim sevmedigim veya sevdigim. Herkes bunu çocuga bagladı kendisi oturdu testler negatif çıkmışken bebek ismine baktı inanmıyorum diye. Ama 3 seferdir test yapıp silik çizgiyi gördüm diyen ben suçlu oldum o kadar kendimi kötü hisettim ki ve ben bugün bir karar aldım. Çocuk istemiyorum, artık düşünmiycem verirse rabbim bişey diyemem hediyesine minnettar kalırım her kadın gibi ama vermezsede artık bu kadar üstüne düşmek istemiyorum bundan dolayı benim bat çıkarın boş verin salı gitcem yine negatif olcak zaten bende biliyorum artık son yaptıgım idrardada silik bile görmedim. Eşimde kandırma kendini yeter dedi zaten ben yoruldum ve artık bir süre hiç bişey düşünmek istemiyorum. Çocugum olmazsada ne ilk olmayan ben olurum nede ilk olan ben o yüzden rabbim ne verirse hayırlısını versin. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama. Çok dolmuştum ;(
Çok yeni canım o yüzden silik çıkmış bence. Bikaçgün sonra sabah idrarınla tekrar test yap bakalınAnlamı bunun pozitif mi ama niye tam çıkmıo pozitifse
Canım dün biraz netten baktım. Soldaki ağrı hamilelik ağrısı olabiliyormuş ama sağdaki ağrı tamamamrn başka bişeymiş..Kızlar benim normalde hep sol kasığımda ağrı oluyo bu sefer sağda ağrı varneden acaba ??
Bu ay fazla kafama takmamaya çalışıyorum ama bat yaklaştıkça aklıma geliyor ya
Canım ya bence sen hamilesin. Benim içime öğle doğuyor.Dün eşime negatif halini göstermek için açmıştım ama bozmuş mudur yapısını
Beni de ekledin mi canım yazmıştım ama bat 9 eylülbende liste canim ekledim senide konu sahibne mesajla ileticem
Allah hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin insallah ancak bu tecavüze uğrayıp hamile kalanlara imreniyorum cümlesi çok yanlış bence..ne kadar üzücü,ağır bir yük bunu yaşayanlar için onu düşünmediniz herhalde..Canımmmm. Seni Çok iyi anlıyorum. Bak bizim de 4 yıldır çocuğumuz olmuyor. Biz ilk günden itibaren çocuk istediğimiz halde Eşimin ve benim ailemden soranlara daha çocuk düşünmüyoruz hayatımızı yaşamak istiyoruz deyip geçiştirdik ama 4 yıl boyunca olmadı. Ne kadar imrendim o tecavüze uğrayıp hamile kalanlara yada ilk geceden hamile kalanlara biz ovulasyon testleri mi denemedik, keçiboynuzu kürleri mi yapmadık, daha neler neler ama olmayınca olmuyor işte be gülüm olmuyor. Her ne kadar artık çocuk düşünmeyecem olmasın benim çocuğum olmadı gider evlatlık alırım diye arada kendimi avutsamda başkalarının çocuklu yuvalarını görünce ister istemez imreniyor insan. Alışveriş Merkezleride ailelerinin önlerinden koşturan çocukları görünce hep hayal ediyorum. Benimde böyle çocuğum olsun ve eşimle ben el ele dolaşırken o da önümüzde koşuştursun ama kısmet işte allahın mutlaka bir bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı ...
Canım üzülme iyi oldu anlattığın rahatladın... Eşinede bir iki bişi sölemelisin bence artık konu yapmamanız için...Yeni yine bir test yaptım hiç birşey çıkmadı, uzun süreli tuttugum idrardı. Olmadıgını biliyordum belkide bilmiyorum silik bir çizgiydi ama bir umuttu. Yatmadan eşim saat 12 civarı biraz konuştuk ya hamileysem dedim. Kandırmayalım birbirimizi istersen ne sen hamilesin nede ben baba olcam boş hayallerinle beni umutlandırma dedi. O kadar kötü hissettim ki kendimi kendisi varikosel hastası belkide bundan böyle söyledi bilmiyorum ama dünyam başıma yıkıldı sanki hayale tutunmak bile bambaşka bir duyguymuş meger oysa ben 22 yaşındayım o 29 ve bu çocugu beynime sokanda oydu. Ben 5-6 sene diyordum ama çocuk çocuk diye beynimi yiyende oydu. Ben anlamıyorum bu erkekleri sıkıntı neyde bende mi. Şimdi evlenmişiz daha 3 gün olmuş whatsap durumunu çocuk istiyorum diye yaptı utanmadan tüm sülale gördü. Herkes çocuk istedigini biliyor milletin agzına lafı kendi verdi her beni gören hamilesin der oldu. Haliyle kendiside daha yeni evliydik bir sürü test yapıp hamilesin diyen kendisiydi ama sonuç hep negatifti biliyordum çünkü böyle oldugunu, canım et döner istedi 1 hafta boyunca et sevmem normalde ama adet yaklaşınca genelde saçma şeyler isterim sevmedigim veya sevdigim. Herkes bunu çocuga bagladı kendisi oturdu testler negatif çıkmışken bebek ismine baktı inanmıyorum diye. Ama 3 seferdir test yapıp silik çizgiyi gördüm diyen ben suçlu oldum o kadar kendimi kötü hisettim ki ve ben bugün bir karar aldım. Çocuk istemiyorum, artık düşünmiycem verirse rabbim bişey diyemem hediyesine minnettar kalırım her kadın gibi ama vermezsede artık bu kadar üstüne düşmek istemiyorum bundan dolayı benim bat çıkarın boş verin salı gitcem yine negatif olcak zaten bende biliyorum artık son yaptıgım idrardada silik bile görmedim. Eşimde kandırma kendini yeter dedi zaten ben yoruldum ve artık bir süre hiç bişey düşünmek istemiyorum. Çocugum olmazsada ne ilk olmayan ben olurum nede ilk olan ben o yüzden rabbim ne verirse hayırlısını versin. Kusura bakmayın kafanızı şişirdim ama. Çok dolmuştum ;(
Günaydın canım. Bata kaç var..Günaydın kızlar Nasılsınız Bakalım Maşallah liste hazırlanıyor.Ben Hemen geçmiş sayfaları okuyup hemen dönecem
Hayatım yaşadığı durumu değil hamilelik açısından söyledimAllah hayırlısıyla size bir evlat nasip etsin insallah ancak bu tecavüze uğrayıp hamile kalanlara imreniyorum cümlesi çok yanlış bence..ne kadar üzücü,ağır bir yük bunu yaşayanlar için onu düşünmediniz herhalde..
Canım benim bat geçeli bugün 13. gün benim adetlerim düzensiz oluyor.Günaydın canım. Bata kaç var..
Test yaptın mı peki. Var mı bişiler?Canım benim bat geçeli bugün 13. gün benim adetlerim düzensiz oluyor.
10. gün test yaptım negatif çıktı canım. Ama hala adet olmadım bi umuttur bekliyorum işte. Adet olmadan hamile olmadığıma inanmak istemiyorum.Test yaptın mı peki. Var mı bişiler?
Baktırdım canım tüm hormonal değerlerim normal çıktı. Aslında bu ay adet olsam hemen beklemeden tüp bebek yaptıracaktım ama allahın takdiridir ki adet olmadım. Ve her sabah ve akşam adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Bende ümitleniyorum işte acaba diye.Canım benim ilk gecikmem geçen yıl şubatta olmuştu hamileyim galiba dedim ama değildimdoktora gittim fsh yükselmişti ondan dedi doktor sen baktirdin mi fsh falan
Kan testi yaptır o Zaman.. Peki belirtin var mı bunun dışında...10. gün test yaptım negatif çıktı canım. Ama hala adet olmadım bi umuttur bekliyorum işte. Adet olmadan hamile olmadığıma inanmak istemiyorum.
Hamileliğin hayırlısını dileyelim o halde çünkü bu bahsettiğiniz hamilelik ne kadar acı bir tablo..imreniyorum dediğiniz insan tecavüze uğramış oluyor sonuçta.. yaşadığı durumu saymıyorum demekte enteresan..Hayatım yaşadığı durumu değil hamilelik açısından söyledim
Canım inşallah hamilesindir insallaaahhhBaktırdım canım tüm hormonal değerlerim normal çıktı. Aslında bu ay adet olsam hemen beklemeden tüp bebek yaptıracaktım ama allahın takdiridir ki adet olmadım. Ve her sabah ve akşam adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor. Bende ümitleniyorum işte acaba diye.
Peçete yastik ve telefon modundayim ayyy valla gorev gibi yapıyoruz offf sikildim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?