Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kan testi yaptır o Zaman.. Peki belirtin var mı bunun dışında...
Canım benim normal adet zamanında da göğüslerimde ağrım olmaz sadece inceden belim ağrır ama bu sefer belim ve kasıklarımda ağrı oluyor. Sabah ve akşamları çekilme oluyor. Tam adet olacağım tarihlerde aşırı bir halsizlik bir bulantım oldu. Şimdi de normalde adet olacağıma yakın hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi ise vücudumda bir yanma var

Canım kan testi yaptırmadan nasıl dayaniyorsun ben olsam kosarim ayaklarım popoma değer

Canım günaydın 1 kere ilişkiye girip hamile kalanlar var unutma bunu

Öyle tabi canım ya ama ne bileyim hoş dediğin gibi olcak olsa kısmetimde varsa diğer aylarda olurdu.
Nasip bakalım olmadıkçada bazen bebek çalışması yapası gelmiyor insanın.
Kendiliğinden gelişen ilişki en güzeli hadi bebek yapalım sıkıcı

Neyse kısmet bakalım

Naptın gidip geldiniz mi ?

Canım neden sen buna takıldın Polemik mi yaratmak istiyorsun. Sana az evvelde açıkladığım gibi imrendiğim kısım istemeyerek bir birliktelik yaşıyor ve hamile kalıyor. Biz tüm detayları düşünüyoruz ama hamile kalamıyoruz. Yoksa takibi hiç kimse allah korusun o durumda olmak istemez.

Canım kan testi yaptırmadan nasıl dayaniyorsun ben olsam kosarim ayaklarım popoma değer
Ya canım ben 4 yıldır çocuk istiyorum ve bu şekilde sayısız testler yaptım ve yaptırdım o yüzden test yapmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Yine olumsuz olacak diye. Şimde ise hamile olmasam bile belki bir umuttur deyip bekliyorum.

Yani haklısın canım senin ne demek istediğini bizim gibi uzun zamandır bebek hayaliyle yanıp tutusanlar daha kolay anlar boşver polemiğe girme canını da sıkma

Canım benim kıyamam uzun zaman olmuş içim acıdı ya rabbim en kısa zamanda evini şenlendirsin bebeğinle
Aynen bende koşturan çocukları görünce ya da babasının omzunda cocukgörünce falan cok hevesleniyorum inşallah olur be tatlım

C
Canım inşallah hamilesindir insallaaahhh ama benim hormonal değerler de hep raferans aralıkları içindeydi ben dedim her şey normal o araliklarda olmasına rağmen yüksek dedi doktor
Hımmm. Haklı olabilirsin canım. Bende adet olsam hemen 2. gün doktora gidecem de işte adette olmuyorum.

Sen de haklısın canım sen 4 ben de 2 ne gelen var ne belirti :-( pek uyumlu oldu yakında şair olurum ben

Kızlar show tv zahide yetiş başladı ibrahim saraçoğlu çıkcakmış çocuk sahibi olmak isteyenler için kür verecekmiş belkide bildiğimiz şeylerdir ama yinede izlemek isteyenler olur diye paylaşmak istedim.

Yanlız bu showun daraltılmış ekran görüntüsünden gına geldi ya sizcede aormal durmuyor mu iclal aydında da öyleydi

Bu sabah uyku tutmadı kalkıp izleyeyim canım çok sağol incirden falan bahsedecek ama olsun

Bu sabah uyku tutmadı kalkıp izleyeyim canım çok sağol incirden falan bahsedecek ama olsun

Bende eşime kahvaltı hazırladım yedi işe gitti canım bende çay içiyordum show acık kalmıs gördüm öyle hemen dedim kankilerime haberi ucurmam lazım

Yakışıklı elmaların yakışıklı üzümlerin zararlarından bahsedio şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…