- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Canım günaydınBizde mayıstan beri gün aşırıydık genelde canım bu ay saldık resmen sayılıdır yani o yüzden sanmıyorum gebelik olsun benim için
Canım benim normal adet zamanında da göğüslerimde ağrım olmaz sadece inceden belim ağrır ama bu sefer belim ve kasıklarımda ağrı oluyor. Sabah ve akşamları çekilme oluyor. Tam adet olacağım tarihlerde aşırı bir halsizlik bir bulantım oldu. Şimdi de normalde adet olacağıma yakın hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi ise vücudumda bir yanma varKan testi yaptır o Zaman.. Peki belirtin var mı bunun dışında...
Canım kan testi yaptırmadan nasıl dayaniyorsun ben olsam kosarim ayaklarım popoma değerCanım benim normal adet zamanında da göğüslerimde ağrım olmaz sadece inceden belim ağrır ama bu sefer belim ve kasıklarımda ağrı oluyor. Sabah ve akşamları çekilme oluyor. Tam adet olacağım tarihlerde aşırı bir halsizlik bir bulantım oldu. Şimdi de normalde adet olacağıma yakın hep üşürdüm elim ayağım buz gibi olurdu şimdi ise vücudumda bir yanma var
Canım günaydın1 kere ilişkiye girip hamile kalanlar var unutma bunu
Canım neden sen buna takıldın Polemik mi yaratmak istiyorsun. Sana az evvelde açıkladığım gibi imrendiğim kısım istemeyerek bir birliktelik yaşıyor ve hamile kalıyor. Biz tüm detayları düşünüyoruz ama hamile kalamıyoruz. Yoksa takibi hiç kimse allah korusun o durumda olmak istemez.Hamileliğin hayırlısını dileyelim o halde çünkü bu bahsettiğiniz hamilelik ne kadar acı bir tablo..imreniyorum dediğiniz insan tecavüze uğramış oluyor sonuçta.. yaşadığı durumu saymıyorum demekte enteresan..
Ya canım ben 4 yıldır çocuk istiyorum ve bu şekilde sayısız testler yaptım ve yaptırdım o yüzden test yapmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Yine olumsuz olacak diye. Şimde ise hamile olmasam bile belki bir umuttur deyip bekliyorum.Canım kan testi yaptırmadan nasıl dayaniyorsun ben olsam kosarim ayaklarım popoma değer
Hiç belli olmaz canım bakarsın bebis vardır
Yani haklısın canım senin ne demek istediğini bizim gibi uzun zamandır bebek hayaliyle yanıp tutusanlar daha kolay anlar boşver polemiğe girme canını da sıkmaCanım neden sen buna takıldın Polemik mi yaratmak istiyorsun. Sana az evvelde açıkladığım gibi imrendiğim kısım istemeyerek bir birliktelik yaşıyor ve hamile kalıyor. Biz tüm detayları düşünüyoruz ama hamile kalamıyoruz. Yoksa takibi hiç kimse allah korusun o durumda olmak istemez.
Canımmmm. Seni Çok iyi anlıyorum. Bak bizim de 4 yıldır çocuğumuz olmuyor. Biz ilk günden itibaren çocuk istediğimiz halde Eşimin ve benim ailemden soranlara daha çocuk düşünmüyoruz hayatımızı yaşamak istiyoruz deyip geçiştirdik ama 4 yıl boyunca olmadı. Ne kadar imrendim o tecavüze uğrayıp hamile kalanlara yada ilk geceden hamile kalanlara biz ovulasyon testleri mi denemedik, keçiboynuzu kürleri mi yapmadık, daha neler neler ama olmayınca olmuyor işte be gülüm olmuyor. Her ne kadar artık çocuk düşünmeyecem olmasın benim çocuğum olmadı gider evlatlık alırım diye arada kendimi avutsamda başkalarının çocuklu yuvalarını görünce ister istemez imreniyor insan. Alışveriş Merkezleride ailelerinin önlerinden koşturan çocukları görünce hep hayal ediyorum. Benimde böyle çocuğum olsun ve eşimle ben el ele dolaşırken o da önümüzde koşuştursun ama kısmet işte allahın mutlaka bir bildiği vardır. Hakkımızda hayırlısı ...
Hımmm. Haklı olabilirsin canım. Bende adet olsam hemen 2. gün doktora gidecem de işte adette olmuyorum.C
Canım inşallah hamilesindir insallaaahhhama benim hormonal değerler de hep raferans aralıkları içindeydi ben dedim her şey normal o araliklarda olmasına rağmen yüksek dedi doktor
Sen de haklısın canım sen 4 ben de 2 ne gelen var ne belirti :-( pek uyumlu oldu yakında şair olurum benYa canım ben 4 yıldır çocuk istiyorum ve bu şekilde sayısız testler yaptım ve yaptırdım o yüzden test yapmaya giderken ayaklarım geri geri gidiyor. Yine olumsuz olacak diye. Şimde ise hamile olmasam bile belki bir umuttur deyip bekliyorum.
Canım bu çocuk hasreti bizi şair de yapar senaristteSen de haklısın canım sen 4 ben de 2 ne gelen var ne belirti :-( pek uyumlu oldu yakında şair olurum ben
Bu sabah uyku tutmadı kalkıp izleyeyim canım çok sağol incirden falan bahsedecek ama olsunKızlar show tv zahide yetiş başladı ibrahim saraçoğlu çıkcakmış çocuk sahibi olmak isteyenler için kür verecekmiş belkide bildiğimiz şeylerdir ama yinede izlemek isteyenler olur diye paylaşmak istedim.
Yanlız bu showun daraltılmış ekran görüntüsünden gına geldi ya sizcede aormal durmuyor mu iclal aydında da öyleydi
Valla yapar canım zaten bazen kafamda kuruyorum ve onları yaşıyorum eşime de yasatiyorum adam diyor sen tek kalınca kendin yazıp etrafındakilere yasatiyorsun yeter diyeCanım bu çocuk hasreti bizi şair de yapar senaristte
Canım kan testi yaptırmadan nasıl dayaniyorsun ben olsam kosarim ayaklarım popoma değer
Valla yapar canım zaten bazen kafamda kuruyorum ve onları yaşıyorum eşime de yasatiyorum adam diyor sen tek kalınca kendin yazıp etrafındakilere yasatiyorsun yeter diye
Bu sabah uyku tutmadı kalkıp izleyeyim canım çok sağol incirden falan bahsedecek ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?