Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ya kızlar bu aydan umudum yok gibi ama eğer regl gelirse belki öünümüzdeki ay bende kür falan denerim bilmiyom

Benimki 7 buçukta gitti yatakta takiliyordum canım hemen açayım meyve sevmem zaten ben zararları önemli değil bana

Yap cni
Ya kızlar bu aydan umudum yok gibi ama eğer regl gelirse belki öünümüzdeki ay bende kür falan denerim bilmiyom
Yap canım ben de yaptım ama inciri sevmem pek devam edemedim bal tarçın yapacağım ben de inşallah adet olmayız ama

Hayırlısı canım bakalım az kaldı bizimde. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Evet canım dün gece geldik. Forumu okumaya çalıştım 300 msj vardı. Azimle sabırla hepsini okudum 1 gün bile olsa tatil güzel yaa. Denize de girdim bişey olmaz herhalde. Denizden gelince kasıklarım ağrıdı biraz. Ege nin suyu da soğuk mu soğuk zor girdim valla

Yap cni

Yap canım ben de yaptım ama inciri sevmem pek devam edemedim bal tarçın yapacağım ben de inşallah adet olmayız ama

Kuuru inciri severim aslında taze yaşından ziyade.
Bat ne zamandı canım senin ilk sayfada göremedim 28 agustos muydu oyle okudum sanki inşallah gelmez canım inşallah

Y
Kuuru inciri severim aslında taze yaşından ziyade.
Bat ne zamandı canım senin ilk sayfada göremedim 28 agustos muydu oyle okudum sanki inşallah gelmez canım inşallah
Canim ben ekletemedim kendimi hüsran olacak diye 9 günüm var daha benim ayın 10 una mi ne denk geliyor

Engüzelini söyledin arkadaşım hayırlısı neyse o olsun inşallah
İyi olmuş bi stres atmışsınıdr iyi gelmez mi hiç deniz havası Bende sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum sabaha karşı yola cıkcaz. Yüzme bilmiyorum ama gircem bende inşallah

Y

Canim ben ekletemedim kendimi hüsran olacak diye 9 günüm var daha benim ayın 10 una mi ne denk geliyor

Aaa yakınız canım benim 9 eylül gösteriyor ama 10 11 de olabilir 12de de gelse gecikmiş saymam yani

Kızlar bakın ne diyor pko rahatsızlıgı varsa göbek bölgesi erimesi cok zor diyor .
Soğan küründen bahsedicek birazdan zahde işi biliyo ya ilk programa kadın sezonu neyle acıyor hatun

herkese günaydın 548 sayfadan okuyup yetişeceğim konulara ve yani haberlere umud ediyorum ki bu gün güzel haberler alacağım içimdeki his öyle söylüyor. canım ya ne güzel anlatmışsın inşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre istediğini versin seninde öyle inşallah annemde beni kucağına aldığında 17 yaşındaymış arkadaş gibiyiz annem daha ben 27 annem 44 yaşında daha çok faydasını gördük oda bende

Kızlar bakın ne diyor pko rahatsızlıgı varsa göbek bölgesi erimesi cok zor diyor .
Soğan küründen bahsedicek birazdan zahde işi biliyo ya ilk programa kadın sezonu neyle acıyor hatun
Ay cnim valla ben de bunu dedim kendi kendime zahideye hele ilk bölümden adamını getirmiş diye bu saracoglunun konuşmasına hayranım ya o konuştukça ben sakinlesiyorum

Ben pek şaşmaz canım vaktinde gelir zaat-i muhterem inşallah olmayız yaa amin

Benim 1 2 gün oynar canım 26 27 28. günler kesin gelir 29 çoooooook nadir bu ay 29. günde geldi umutlanmadım değil gelene kadar Ne zaman ki 35. günü görürüm derim ki var bu işte bişi

hiç sorma ilk defa kız bizde anlamadık

Ne güzel işte canım inşallah seninde gönlüne göre versin rabbim
Ay cnim valla ben de bunu dedim kendi kendime zahideye hele ilk bölümden adamını getirmiş diye bu saracoglunun konuşmasına hayranım ya o konuştukça ben sakinlesiyorum

Dimi ya işe bak ilk program çocuk konusu Sezon başladı artık zahide müge esra vs bunlarla geçer zaman
Ay kızlar belgesel izlemeyide çok severim dün bbc earth kanalında kurbağaların dollenmesini izledim
Kurbagalarda öyle özellik varmış ki şok oldum güeşte derilerinin yanmaması için özel bi yağ üretiyorlar salgılıyorlar ve nasıl sürüyolar kendilerine görmeniz lazım çok güldüm ya
Baba kurbagayı görmeniz lazımdı ya

Bende boyumu geçemiyorum canım. Korkuyorum ayağım yere değmeyince. Anca eşim yanımda olursa gidiyorum.. gir mutlak tuzlu su iyi geliyor canım. Perşembe gidip ne zaman dönüceksiniz

Tekrar söylüyorum Allah size hayırlı bir hamilelik nasip etsin.polemik yaratmiyorum tecavüze uğrayıp hamile kalanlara imreniyorum lafınızın yanlış olduğunu söyledim sadece yine de siz bilirsiniz iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…