Benimki 7 buçukta gitti yatakta takiliyordum canım hemen açayımBende eşime kahvaltı hazırladım yedi işe gitti canım bende çay içiyordum show acık kalmıs gördüm öyle hemen dedim kankilerime haberi ucurmam lazım
Yakışıklı elmaların yakışıklı üzümlerin zararlarından bahsedio şimdi
Benimki 7 buçukta gitti yatakta takiliyordum canım hemen açayımmeyve sevmem zaten ben zararları önemli değil bana
Yap canım ben de yaptım ama inciri sevmem pek devam edemedim bal tarçın yapacağım ben de inşallah adet olmayız amaYa kızlar bu aydan umudum yok gibi ama eğer regl gelirse belki öünümüzdeki ay bende kür falan denerim bilmiyom
Hayırlısı canım bakalım az kaldı bizimde. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsunÖyle tabi canım ya ama ne bileyim hoş dediğin gibi olcak olsa kısmetimde varsa diğer aylarda olurdu.
Nasip bakalım olmadıkçada bazen bebek çalışması yapası gelmiyor insanın.
Kendiliğinden gelişen ilişki en güzeli hadi bebek yapalım sıkıcı
Neyse kısmet bakalım
Naptın gidip geldiniz mi ?
Yap cni
Yap canım ben de yaptım ama inciri sevmem pek devam edemedim bal tarçın yapacağım ben de inşallah adet olmayız ama
Canim ben ekletemedim kendimi hüsran olacak diye 9 günüm var daha benim ayın 10 una mi ne denk geliyorKuuru inciri severim aslında taze yaşından ziyade.
Bat ne zamandı canım senin ilk sayfada göremedim 28 agustos muydu oyle okudum sanki inşallah gelmez canım inşallah
Hayırlısı canım bakalım az kaldı bizimde. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Evet canım dün gece geldik. Forumu okumaya çalıştım 300 msj vardı. Azimle sabırla hepsini okudum1 gün bile olsa tatil güzel yaa. Denize de girdim bişey olmaz herhalde. Denizden gelince kasıklarım ağrıdı biraz. Ege nin suyu da soğuk mu soğuk zor girdim valla
Y
Canim ben ekletemedim kendimi hüsran olacak diye 9 günüm var daha benim ayın 10 una mi ne denk geliyor
Ben pek şaşmaz canım vaktinde gelir zaat-i muhteremAaa yakınız canım benim 9 eylül gösteriyor ama 10 11 de olabilir 12de de gelse gecikmiş saymam yani
herkese günaydın 548 sayfadan okuyup yetişeceğim konulara ve yani haberlere umud ediyorum ki bu gün güzel haberler alacağım içimdeki his öyle söylüyor. canım ya ne güzel anlatmışsın inşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre istediğini versin seninde öyle inşallah annemde beni kucağına aldığında 17 yaşındaymış arkadaş gibiyiz annem daha ben 27 annem 44 yaşında daha çok faydasını gördük oda bendeAynı sende bendensin bende gunduz hep tekin eşim işte arada komşularla takılıyoruz yas farkımız yok ama bn hep içime atıyorum ailem uzakta çık bunaldım artık bazen butun gucumu kaybediyorum dayanamıyorum usanıyo gibi
Hiç merak etme aikeye aynı anda iki bebek gelse varmı bundan güzel mutluluk dünyaya gelen bi şekil buyuyo dudunup tasalanma bile hiççç çok istterdim kaynımla yada kardeşimle aynı anda olsun sma onlar evli bile değil,o yuzdenn benimm hemen bi olsun 2.onlarla synda olsun ya da 3valka ben 3e bile niyetliyim yeter ki vetsin rabbim evlat kadar güzel bişey yok bence geç bile kaldık evkat can demek arkadaş demekkkk kocanla çocuk olmadan bagın bile olmuyoo çocusuz aile olunmuyı
Ay cnim valla ben de bunu dedim kendi kendime zahideye hele ilk bölümden adamını getirmiş diyeKızlar bakın ne diyor pko rahatsızlıgı varsa göbek bölgesi erimesi cok zor diyor .
Soğan küründen bahsedicek birazdan zahde işi biliyo ya ilk programa kadın sezonu neyle acıyor hatun
Ben pek şaşmaz canım vaktinde gelir zaat-i muhtereminşallah olmayız yaa amin
Benim umitlenmeye de vakit vermiyor canımBenim 1 2 gün oynar canım 26 27 28. günler kesin gelir 29 çoooooook nadir bu ay 29. günde geldi umutlanmadım değil gelene kadarNe zaman ki 35. günü görürüm derim ki var bu işte bişi
hiç sorma ilk defa kızKızlar telden yazıyorum melegini bekliyor canım sen çık haklısın üstüme bi karamsarlık yapıştı anlamıyorum hissediyorum sanırım bilmiyorum ya sen bana bakma kuzum. İyi olur 1 gun bile kaçamak iyi gelir gidin kafa dagıtın bizde fazla kalamıcaz.
Stu2012 cimm ne zaman hayırlısıysa sizin için bebeginiz için o zaman olsun inşallah sağlıklı gebelik yasayaylım testt oozitifi gormekle kalpnatısını duymakla olmuyo neler görüyoruz ayy şaşkınlar sizi uyuyakalmışlar tatlım ya Allah gönlüne göre versin inşallah
Öğretmenim okul başlayınca o tempoda günler nasıl geçe anlamazsın bile inşallah en yakın zamanda canım güzel haberler iş yapınca kafam dagılıyo benim dugun var oraya gitcezutu yapcam ne giyceğimi ayarlıcam falan filan.
Hey gidi kızlar demin ne geçti içimden dolabı silerken anacım 92 yıl ağustos ayında kardeşime hamile kalıyor 93 mayısta doğuyor benim kardeşimmm inşallah anamın şansı bulur beni
Ne güzel işte canım inşallah seninde gönlüne göre versin rabbimherkese günaydın 548 sayfadan okuyup yetişeceğim konulara ve yani haberlere umud ediyorum ki bu gün güzel haberler alacağım içimdeki his öyle söylüyor. canım ya ne güzel anlatmışsın inşallah tüm isteyenlerin gönlüne göre istediğini versin seninde öyle inşallah annemde beni kucağına aldığında 17 yaşındaymış arkadaş gibiyiz annem daha ben 27 annem 44 yaşında daha çok faydasını gördük oda bende
Ay cnim valla ben de bunu dedim kendi kendime zahideye hele ilk bölümden adamını getirmiş diyebu saracoglunun konuşmasına hayranım ya o konuştukça ben sakinlesiyorum
Bende boyumu geçemiyorum canım. Korkuyorum ayağım yere değmeyince. Anca eşim yanımda olursa gidiyorum.. gir mutlak tuzlu su iyi geliyor canım. Perşembe gidip ne zaman dönüceksinizEngüzelini söyledin arkadaşım hayırlısı neyse o olsun inşallah
İyi olmuş bi stres atmışsınıdr iyi gelmez mi hiç deniz havasıBende sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum sabaha karşı yola cıkcaz. Yüzme bilmiyorum ama gircem bende inşallah
karpatyam üzülme teknoloji ileride yaşınızda genç hareketlendirecek besinler veya ilaçlar vardır verir üzmeyin tatlı canınızıkızlar moralımız cok bozuldu ya doktordan ğelıoruzeşımın sperm hareketlılığı yavaşmış oda bızım gbı tembelmış
Tekrar söylüyorum Allah size hayırlı bir hamilelik nasip etsin.polemik yaratmiyorum tecavüze uğrayıp hamile kalanlara imreniyorum lafınızın yanlış olduğunu söyledim sadece yine de siz bilirsiniz iyi günlerCanım neden sen buna takıldın Polemik mi yaratmak istiyorsun. Sana az evvelde açıkladığım gibi imrendiğim kısım istemeyerek bir birliktelik yaşıyor ve hamile kalıyor. Biz tüm detayları düşünüyoruz ama hamile kalamıyoruz. Yoksa takibi hiç kimse allah korusun o durumda olmak istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?