Bende boyumu geçemiyorum canım. Korkuyorum ayağım yere değmeyince. Anca eşim yanımda olursa gidiyorum.. gir mutlak tuzlu su iyi geliyor canım. Perşembe gidip ne zaman dönüceksiniz
Ben de yilanlari izledim canım içim hop hop ediyor ama seviyorum bayılırım belgeseleNe güzel işte canım inşallah seninde gönlüne göre versin rabbim
Dimi ya işe bak ilk program çocuk konusuSezon başladı artık zahide müge esra vs bunlarla geçer zaman
Ay kızlar belgesel izlemeyide çok severim dün bbc earth kanalında kurbağaların dollenmesini izledim
Kurbagalarda öyle özellik varmış ki şok oldum güeşte derilerinin yanmaması için özel bi yağ üretiyorlar salgılıyorlar ve nasıl sürüyolar kendilerine görmeniz lazım çok güldüm ya
Baba kurbagayı görmeniz lazımdı ya
Çok severim canım dsmart var bizde devamlı açıktır o kanallar geçenlerde ineklerin dogumunu izledim hepte böyle şeyler denk gelir banaBen de yilanlari izledim canım içim hop hop ediyor ama seviyorum bayılırım belgesele
Ay canım ben bakamam o doğum belgesellerineÇok severim canım dsmart var bizde devamlı açıktır o kanallar geçenlerde ineklerin dogumunu izledim hepte böyle şeyler denk gelir banaDoğumlar çiftleşmeler
İneklerin bazısı sezaryen bazısı normal doğum kıyamam çok zordu içim acıdı onlara
kız sen nerelisin bakıımbnde ılaç almı duşunmuorum canım ya doğal yolalrdan başlıcaz şımdılık bıde başka bı urolojı doktoruna da tsın dıorum bı ay sonunda doağal takvıeden sonra yok yıne ole derlerse ıllaç alırız artıkın
Ay canım ben bakamam o doğum belgesellerinevalla sana da hep onlar denk geliyor anlasilan
Benimki de genelde yanımda. Şöyle bi açılmak istediğinde de sen şuralarda oyna geliorum ben hemen diyorBende ayakalr yere değcek ama ayakta duramıyorum salak gibi suyun dalgası hafif bile olsa dengemi bozuyo devrilcek gibi oluyorum
Bide tutunmam lazım benimEşimin beline sarılıyorum Yüzsün diye salıyorum arada
Pazar gece döneriz canım
İlahi canım valla kahkaha attirdin bana evde tek başıma kahkaf atıyorum
Benimki de genelde yanımda. Şöyle bi açılmak istediğinde de sen şuralarda oyna geliorum ben hemen diyor
ay inanmıyorum ne kadar basit biri allah ıslah etsin boşver sen ne ineceksin onun seviyesine merak etme gün gelir devran döner ağzında laf olur zamanı gelince yeri ve zamanında söylersin lafını o zamana ona daha çok koyarKizlar size gorumcemden bahsetmistim ya hani iki cocugu vardi ucuncuyu hic istemiyodu bize nispet yapar gibi gebelik testini cekip yollamisti o zaman uzaktik ve bana hic istemedigini cocugun kazayla oldugunu telefonda anlatmisti, bu gun oturmus karsimda stres yapma olur kafana takarsan boyle zorlasir dusunmuceksin bak bizde denedik hic kafama takmadim olursa olur olmazsa olmaz zaten bi kizim bi oglum var dedim 4 ay denedik 4. ayda tuttu ben resmen sok hic agzimi bile acmadim allaha birakiyorum. Cok yalan söyleyen insan söyledigi yalani hatirlamazmis, bendede masallah bazen fil hafizasi var simdi yuzune vursam onun seviyesine dusucem allah islah etsin bu kadarina pes diyorum onunde sapka cikariyorum sinirleee
36 idi ilk olcturdugumde kanamam basladi acile gittim 4 e kadar dusmud canmPeki değerlerimizin düşüşü nasıl. Ne kadar ne kadar düştü. Benim carsamba dan beri kan aman var
ayy arkadaşım hadi inşallah hadi inşallah bize güzel haberler geitr. rabbim yanında olsun inşallah yüzün güler kalbin pırpır bize gelClear Blue testin markasi bu dijital olani kac haftalik oldugunuda soyluyor. Tabi dollenmeden sonraki haftayi yani son adet gununden itibaren degil. Oncesinde manuel olanini kullandim silik cizgi cikiyordu, kan testi verdim hemsire gebelik yok dedi ertesi gunu boyle cikti cok erken oldugu icin cikmadi kanda. Yada onlar dusuk gordukleri icin degeri hemen yok diyorlar. Saliya tam belli olur insallah
Kızlar, tahlil im pozitif çıktı kızlar, Allahım hamdu senalar sana yarabbim, 387,79
Iyi aksamlar kizlar. Daha once de sogan kuru uzerine konuşmuştuk sogan kurunun 11.gunundeyim sabah beni cok rahatsiz eden idrar sıkışması ile uyandim ama rahatsiz edecek kadar idrar olmadi maalesef yani idrara cikma sikligimi cok artirdi bu kür ve ayni sekilde ara sıra vajina da kaşıntı oluyor bazen de idrar sonrasi yanma oluyor enfeksiyon degil diye dusnuyorum cnku sogan kurune basladiktan bi kac gun sonra basladi bu belirtiler ve bu sabah o uyandigim idrar agrisindan sonra peceteyle sildim hafif bi pembe kahverengi leke yani adet baslangici gibi oldu. Sogan kurunu kullanan kadinlarin forumlarini okudum kk topiginde boyle kanamalar yasayanlar cok olmus ama benimki kanama seklinde degildi sanki lekelenme gibiydi adet baslamadan onceki hafiflikteydi kullanip bunu yasayan var mi ? Batim 10 eylul gebelik yoktur diye dusunuyorum.
Ohh ohhh çok şükür maşallah:) benim 5 eylulde randevu. O zamana kadar beklemedeyim. Şimdilik bi sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?