Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bende boyumu geçemiyorum canım. Korkuyorum ayağım yere değmeyince. Anca eşim yanımda olursa gidiyorum.. gir mutlak tuzlu su iyi geliyor canım. Perşembe gidip ne zaman dönüceksiniz

Bende ayakalr yere değcek ama ayakta duramıyorum salak gibi suyun dalgası hafif bile olsa dengemi bozuyo devrilcek gibi oluyorum
Bide tutunmam lazım benim Eşimin beline sarılıyorum Yüzsün diye salıyorum arada
Pazar gece döneriz canım

Ben de yilanlari izledim canım içim hop hop ediyor ama seviyorum bayılırım belgesele

Ben de yilanlari izledim canım içim hop hop ediyor ama seviyorum bayılırım belgesele
Çok severim canım dsmart var bizde devamlı açıktır o kanallar geçenlerde ineklerin dogumunu izledim hepte böyle şeyler denk gelir bana Doğumlar çiftleşmeler
İneklerin bazısı sezaryen bazısı normal doğum kıyamam çok zordu içim acıdı onlara

Ay canım ben bakamam o doğum belgesellerine valla sana da hep onlar denk geliyor anlasilan

Bu liste iyi oldu batlardan takip
@morsevdam5 batın dünmüş naptın arkadasım geldimi regllll inşallah gelmesin hadi bakalım

Sup3risi canım napıyosun bat geliyor senin durumlar nasıl regl belirtisi var mı?

Benimki de genelde yanımda. Şöyle bi açılmak istediğinde de sen şuralarda oyna geliorum ben hemen diyor

ay inanmıyorum ne kadar basit biri allah ıslah etsin boşver sen ne ineceksin onun seviyesine merak etme gün gelir devran döner ağzında laf olur zamanı gelince yeri ve zamanında söylersin lafını o zamana ona daha çok koyar

EceCigdem canım takılsana buraya burası çok kalabalık bilgi fikir aktarımı paylaşımı dahafazla canım

ayy arkadaşım hadi inşallah hadi inşallah bize güzel haberler geitr. rabbim yanında olsun inşallah yüzün güler kalbin pırpır bize gel

kızlar ya sayfamız okadar çok kalabalıklaştıki ben kimlerin hamile olduğunu takip edemiyorum şimdi benim bilfiğim lazkizu onion inşallah onun da var sonra bir arkadaş daha vardı 3 kişi aklımda var sanki biz ayırd etmek için neyapmalıyız ya

kuzum bende bata 3 gun kala pembe lekelenme yasamıstım ; kahve degıl ama bıldıgın pembeydı cok acık ; yerlesme kanamasıydı benımkı senınd eoyle olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…