HoşgeldinMraba ben yeni katildim aranıza bende eylül ayında müjdeyi almak istiyorum bakalım inşallah kizlar
Mraba ben yeni katildim aranıza bende eylül ayında müjdeyi almak istiyorum bakalım inşallah kizlar
evet esmer bombalar ya çok seviyorum esmer bebekleri kocamda esmer bende esmer inşallah esmer esmer oğlumuz kızımız olur yaaaaAy bunlar ne tatlı maşallah
Ayy canım şu sonuncu çok tatlıymış ya o benim olsun noluurrrrrrrr.kızlar hayalimde oğlan bebeklere bakınn
Amin canımevet esmer bombalar ya çok seviyorum esmer bebekleri kocamda esmer bende esmer inşallah esmer esmer oğlumuz kızımız olur yaaaa
amin canm inşallah 1 2 belirtilerim var ama inşallah yanılmam canm yahoşgeldınnn ; insallah göbüşün bu ay dolar senınde
Ayy canım şu sonuncu çok tatlıymış ya o benim olsun noluurrrrrrrr.
MaşallahBuda benim paşam tabi şuan 5 yasindaEki Görüntüle 1877722
V
Vurcan popisine Vurcan popisine
Ayyy canim beninde oğlum olsa ayni buna benzer galiba tipki eşimle benim karisimim bu bebek
Ayyy keşke keşke yaaaçok yakışıklı dimi bende bayılıyorum onaaa oofff olcak öyle bi tane takcann eline gezcen piti piti
Bebis kızsa canım sen bunlara bak hep benzesinbende bu ıkı bebıse hastayım kızlaerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?